Cautare

369 de rezultate pentru "mariana" (6.30 secunde)
Gabriel Cotabita, Oana Lis, Oana Roman, Natalia Mateut, Roxana Iliescu, Andreea Tonciu, Mara Banica, Mariana Rosca, Andreea Patrascu, Andreea Buzdugan, care s-au declarat incantate ca brandul Calzedonia a ajuns in sfarsit si in Romania.
Laura Lavric, Mariana Ionescu, Niculina Stoican, Maria Cirneci, Margarita Clipa, Nicoleta Voica, Andreea Voica, Elena Merisoreanu, Cristian Pomohaci, Cornel Borza, Ion Ghitulescu, Maria Loga, Matilda Pascal Cojocarita si multi altii.
fabricarea autovehiculelor de transport rutier, a remorcilor si semiremorcilor (-99,7%), prelucrarea lemnului, fabricarea produselor din lemn si pluta (-58,7%), alte activitati extractive (-57,0%), fabricarea calculatoarelor si a produselor electronice si optice (-47,1%), fabricarea produselor textile (-41,8%)", sustine directorul Directiei Regionale de Statistica Dolj, Mariana Tanase.
Pe locul I, ca pondere in total exporturi, se situeaza exporturile de 'Mijloace de transport' - cu 27,2%, inregistrand o crestere de 0,2% fata de anul 2010", a precizat Mariana Tanase, director al Directiei Regionale de Statistica Dolj.
"Efectivul salariatilor, la nivelul judetului Dolj, la sfarsitul lunii februarie 2012, a fost de 121.983 de persoane, in crestere cu 383 de persoane fata de luna ianuarie 2012 si cu 3.492 de persoane fata de luna februarie 2011", a precizat directoarea Directiei Judetene de Statistica a judetului Dolj, Mariana Tanase, intr-un comunicat de presa, transmis in urma cu ceva vreme.
Semnatarul reclamatiei a mai aratat ca in timpul difuzarii mesajului doamnei Mariana Campeanu, realizatorul emisiunii a facut un gest larg cu bratele, care in limbajul nonverbal se traduce prin acord desavarsit cu persoana care vorbeste.
Nu vrem sa speculam, dar se stie ca in ultimul timp - a se vedea atacurile la Mona Pivniceru, Mariana Campeanu, Varujan Vosganian, Crin Antonescu (atacatul de serviciu), Ion Stan s.a.
Medalii de aur au obtinut Daniel Matei (CSS Caracal, copii I) si echipa feminina de la CS Pandurii Targu Jiu (Laura Popescu, Maria Cretan, Flori Suciu, Mariana Fica, Adela Gosa).
37, in colaborare cu Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Asociatia Judeteana de Fotbal Dolj, fiind coordonata de Iulian Dobre, fost presedinte al Universitatii Craiova, si Mariana Cimpoieru, sotia reputatului profesor de sport Marin Bistriceanu.
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Cuvintele de ordine printre gimnaste si cei doi antrenori, Octavian Bellu si Mariana Bitang, au fost prudenta si linistea in vederea pregatirii Jocurilor Olimpice de la Londra.
Sportivii participanti au putut beneficia de grupuri sociale modernizate, vestiare, dusuri, si pentru asta multumim Uniunii Judetene a Cooperativelor Mestesugaresti (UJCM), institutia care patroneaza clubul nostru si a carei presedinta este Mariana Savescu", a concluzionat Socoteanu.
Echipa de gimnastica a Romaniei este coordonata de cel mai bun cuplu de antrenori si sunt convinsa ca fetele antrenate de Octavian Bellu si Mariana Bitang vor da cele mai bune rezultate posibile.
Domnul Forminte a avut grija sa imi arate o anumita cale, iar doamna Mariana si domnul Bellu mi-au aratat o alta cale.
Elevele cuplului Mariana Bitang - Octavian Bellu vor concura intre 16 si 19 aprilie la turneul preolimpic din Brazilia, ultima sansa de a accede la competitia celor 5 cercuri.
Helga Masthoff a invins-o pe Virginia Ruzici cu 6-3, 6-2, Helga Hosl cu 6-3, 6-3 de Mariana Simionescu, iar Katja Ebbinghaus si Masthoff au trecut cu 6-3, 1-6, 6-3 de perechea Judith Gohn/Virginia Ruzici.
- Mariana Marginean: Io as cumpara niste magneti de frigider cu fata julienului si cu inscriptia Je m'en fiche, da' inteleg ca inca nu s-au adus de la serigrafie.
Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Stefan Iordache (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu, Sebastian Papaiani, Ion Caramitru, Draga Olteanu Matei, Mircea Albulescu, Mariana Mihut, Marin Moraru, Iurie Darie, Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografică
Bunicul Ioan, din partea mamei, era un dansator de renume, iar din partea tatalui cele doua matusi Mariana si Olimpia, si-au dorit sa danseze si sa poarte portul popular.
De prima lui sotie, Mariana, s-a despartit dupa numai trei luni de casnicie, iar cu ce-a de-a doua, o pictorita pe nume Gabriela, a avut o relatie de zece ani.
google-analytics.com