DeCeNews: Ea a fost cea mai importanta femeie din viata lui Sergiu Nicolaescu
Sergiu Nicolaescu, regizorul care a murit joi, la 82 de ani, traia cu o femeie mult mai tanara decat el, Dana Ionica, o bruneta frumusica de numai 35 de ani.
Femeia era chiar sotia maestrului si e producator.
Dana s-a dovedit o prezenta foarte discreta si rar "o prinzi" in poza, insa reporterii Libertatii au reusit s-o fotografieze, in 2010 , pe o strada din Capitala. Despre Dana, care i-a stat alaturi de aproape 16 ani, regizorul octogenar spunea ca e cea mai importanta femeie din viata lui, scrie libertatea.ro.

DeCeNews: Cine este tanara Dana Ionica, vaduva lui Sergiu Nicolaescu

Dana Ionica, in varsta de 35 de ani, este ce-a de-a treia sotie a lui Sergiu Nicolaescu. Regizorul s-a casatorit in anul 2005 cu producatoarea mai tanara cu 47 de ani decat el.
Femeile care au aparut de-a lungul timpului in viata maestrului Nicolaescu au avut, majoritatea, varste mult mai mici decat a sa. Dana Ionica este si ea o dovada a acestui lucru, actuala vaduva a regizorului avand cu 47 de ani mai putin decat el. Producatoarea Dana Ionica l-a cunoscut pe Sergiu Nicolaescu in 1996, pe cand avea doar 18 ani, scrie adevarul.ro. Regizorul i-a devenit mentor in cinematografie, iar in 2005 cei doi au hotarat sa se casatoreasca.
Pasionata la randul ei de film, sotia regizorului a fost implicata de acesta intr-o serie de proiecte, unul dintre ele fiind pelicula "15". "Pe Dana eu am crescut-o", a afirmat Sergiu Nicolaescu in 2009 despre femeia cu care si-a petrecut ultimii 17 ani din viata.
Inainte de mariajul cu mai tanara producatoare, Sergiu Nicolaescu a mai fost casatorit de doua ori. De prima lui sotie, Mariana, s-a despartit dupa numai trei luni de casnicie, iar cu ce-a de-a doua, o pictorita pe nume Gabriela, a avut o relatie de zece ani.
Printre diverse relatii avute de regizor, s-a strecurat si un mare regret, acela ca nu a avut mostenitori. "Am o mare admiratie fata de familiile care au facut si au crescut copii. Nu am cautat sa ma realizez printr-o dragoste mare. Cati barbati pot afirma ca au intalnit dragostea vietii lor?", spunea Sergiu Nicolaescu.