Constantin Gheorghe a postat pe pagina sa de Facebook un text in care precizeaza cine sponsorizeaza campania de imagine pentru Julien Ciolos: Franta.
Mare mister, mare! Cine investeste atat de agresiv in imaginea lui Julien? Ie-te scart, cine? Franta! S-a trezit din somnul cel de veci si Parisul. Si si-a zis ca daca SUA au tot ce doresc in Romania, prin Kodruta, iar nemtii au Presedintia, de ce nu l-ar avea si ei pe Ciolos premier? Ca daca a fost al doilea comisar francez al Comisiei Europene, ar putea fi foarte bine si al doilea premier al Frantei. Nu la Paris, la Bucuresti. In fond, nici nu e mare investitie ce fac zgarciobii aia de gali: niste masti, si ceva tuburi de vopsea, ca-i vopseasca mutra pe garduri, cateva tricouri, vandute pe internet, cativa postaci pricajiti, o fotografie-doua pe la cozi, si ceva pupincuristi, miluiti cu oarece atentie de Ambasada Frantei. Cu cateva zeci de mii de euro iti cumperi un premier. Ce, e putin lucru?

Comentarii:

- Petru Jipa : Si punem de o multinationala tara.
- Mariana Marginean: Io as cumpara niste magneti de frigider cu fata julienului si cu inscriptia Je m'en fiche, da' inteleg ca inca nu s-au adus de la serigrafie. Nu urmaresc subiectul, dar ma bazez pe dvs sa ma anuntati cand se baga marfa noua.
- Constantin Gheorghe: Imediat!
- Dragos Bora: Prajitura Joffre, parca era si Boema Bibescu, cafeaua Marghiloman"si Clatita Armand. Pour la bon bus.
- Eugenia Paraschiv: Viseaza visele romanasii//stau in limba//!a/Sea//selele n-au coaste//flexibili/coloane fara numar/ling la nesfarsit bancile de sperme si ovule/o, curva recunostinta ne privatizeaza/precari din toate taranele uniti uniunile/nuntiti osia cu osul/stelele inapoi suiti-le.
- Stefan Muresan: Eventual Je ne regrete rien sau On se fout de tout (pe frigider)
- Radu Iliescu: Eu zic ca e bun un premier pe langa casa omului, mai vaneaza soarecii, mai latra cand trece cineva pe drum, plus ca se bucura de fiecare data cand te vede.