Cautare

1835 de rezultate pentru "marian cojoc 2cprorector univ ovidius" (2.92 secunde)
La manifestare a participat si o delegatie constanteana formata din Iulian Groposila, presedinte al Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta, Gheorghe Trandafir, director al Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Cristina Vlad, reprezentant al Directiei Sanitar-Veterinara si Siguranta Alimentelor, Cornel Grigorut, reprezentant al Universitatii Ovidius, Dumitru Nancu, director OTIMMC Constanta, oficiali din partea Prefecturii Constanta, Primariei Constanta, Consiliului Judetean si mediului de afaceri constantean.
Proiectul mentionat este implementat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta in parteneriat cu Centrul Italian pentru Studii Avansate in Turism si Promovare Turistica, Camera de Comert si Industrie a Bulgariei, Institutul National de Cercetare in Turism (Bulgaria), Institutul de Studii in Turism (Malta), Uniunea Profesorilor din Malta (Malta), Federalberghi, Uniunea Italiana a Muncii, Asociatia Transnationala pentru Formare si Mobilitate Profesionala-Bucuresti, Facultatea de Stiinte Economice - Universitatea Ovidius Constanta, Centrul pentru Formare si Mobilitate Profesionala al Republicii Slovenia, Sindicatul Lucratorilor din Sectorul Ospitalitatii si Turismului (Slovenia).
Astfel, cei trei liceeni olimpici constanteni sunt toti de la Liceul Teoretic "Ovidius" din Constanta si sunt pregatiti de profesorul Victor Mihalascu.
El ocupa functia de Spiritual al Facultatii de Teologie Ortodoxa, din cadrul Universitatii Ovidius Constanta. Parintele constantean este de parere ca, de-a lungul celor doua milenii de observare, prevenire si combatere a bolilor spirituale, Biserica a dezvoltat o adevarata terapie a despatimirii omului.
Pentru ce stau eu aici, in soare?” Ingretosati de "corvoada”, plictisiti de solicitarile "lipsite de sens” in mintile lor prea inguste, sefii de descentralizate si-au trosnit nervosi mainile, au dat din picioare si s-au aparat de soare cu palma facuta streasina la ochi… Sau sa caste, ca de exemplu Adrian Bavaru (fostul rector al Universitatii Ovidius).
Bunaoara, vineri, la lansarea de carte planuita de Iliescu la Universitatea Ovidius (dar n-a fost sa fie, din cauza grevei), dar desfasurata la Saguna, Bunicuta partidului a declarat ca PSD nu este pregatit pentru alegeri anticipate.
Una peste alta, indiferent care a fost cifra reala, nu poate fi negat insa faptul ca Piata Ovidius a fost umpluta pana la refuz, iar manifestarea chiar a fost emotionanta - sa vezi atatia oameni stransi sa-l asculte pe un singur om...
univ. ... Marian Vladimir Constantinescu, DDS, PhD- Sef Departament Reabilitare Orala din Universitatea Titu Maiorescu Bucuresti, Alexandra Manaila, Editorial Manager al revistei Romanian Journal of Health Manager si Media Systems Communication - organizator al evenimentului.
"Ion Oblemenco", Craiova Arbitru: Marian Barbu / Asistenti: Mircea Orbulet si Alexandru Voda Arbitru VAR: Radu Petrescu / Arbitru AVAR: Stelian Slabu
Radu Bud a avut totodata cuvinte de lauda si aprecieri la superlativ pentru fostul prefect Valer Marian, subliniind profesionalismul si echidistanta de care a dat dovada in perioada in care a indeplinit aceasta functie.
Ieri, la zece zile de la prima lor intilnire, noul prefect Radu Bud a avut o discutie de aproape trei ore, la sediul Prefecturii, cu fostul prefect Valer Marian, ocazie cu care acesta i-a prezentat un inventar al principalelor probleme semnalate si ramase in curs de solutionare la nivel judetean, si in care trebuie sa se implice si Consiliul Judetean, Primaria municipiului Satu Mare si alte institutii publice, se arata intr-un comunicat trimis ieri redactiei de purtatorul de cuvint al prefectului, Sorin Martin -Veres.
Printre zvonurile mentionate in ultima vreme s-a stecurat, foarte timid insa, numele lui Marian Vanghelie - celebrul primar "care este” al sectorului 5 - ale carui sanse sunt insa foarte reduse atunci cand este voba de toate sectoarele capitalei, mai exact de preferintele asa-numitului "electorat cult”.
Reactia celor de la “Initiativa 2003“ vine dupa o declaratie, pe nepusa masa, a lui Boc, care a spus ca Marian Vanghelie este “un iepuras“ aruncat de PSD in batalia pentru fotoliul de primar general al Capitalei.
Membrii Delegatiei Permanente a PSD au luat in discutie mai multe probleme organizatorice privind Congresul din aprilie, dar si nemultumirile exprimate in teritoriu privind nominalizarea lui Marian Vanghelie drept candidat pentru postul de primar general al Capitalei.
Trimisi cu politete la plimbare, ne-am adresat purtatorului de cuvant al IPJ, comisarul sef Marian Saragea, care ne-a declarat aproximativ acelasi lucru:
Marian Vanghelie, candidatul PSD pentru Primaria Capitalei, s-a inscris ieri in cursa oficiala pentru Primaria Capitalei.
Reactiile sefului Autoritatii Rutiere Romane, Agentia Constanta, Marian Butnaru au fost pe masura acuzatiilor:
In noile documente, pe care agentia de presa NewsIn le va publica, se vorbeste despre o posibila arestare a presedintelui PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. ... In interceptari sunt invocate diverse nume grele, printre care Traian Basescu, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie.
Organizatia PDL Botosani l-a exclus din partid pe Marian Verenciuc. Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PDL Botosani, Marian verenciuc, a fost dat afara din partid. ... Procurorii spun ca Marian Verenciuc racola tinere, carora le facea rost de acte si le aranja transportul spre Grecia, la fratele sau.
De altfel, subiectul pregatirilor pentru europarlamentare urmeaza sa fie discutat cu ocazia Delegatiei Permanente a PNL de la inceputul lunii februarie, cand liberalii isi vor definitiva obiectivele si strategia de campanie in baza unei situatii pe care va trebui sa o prezinte coordonatul desemnat al campaniei pentru europarlamentare, Marian Petrache.
google-analytics.com