Cautare

2607 de rezultate pentru "marian catalin ciovica" (7.78 secunde)
L-am intalnit recent pe ceasornicarul Catalin Vardianu, la un magazin de pe Strada Academiei, care repara deseori si ceasurile vedetelor. ... Cioroianu a cumparat de la mine si un ceas Marea, o firma spaniola cunoscuta", ne-a spus Catalin Vardianu.
Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. ... Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral. ... Practic, medicii i-au spus lui Catalin Botezatu ca are un anevrism cerebral.
La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. ... Catalin Crisan si Alina Cupsa s-au casatorit in iunie 2011, iar in decembrie 2012 s-a nascut fetita lor, Lara Maria. ... E un divort de comun acord si vom avea amandoi grija de cea mica", a scris Catalin.
Aici l-a cunoscut pe CATALIN PREDOIU, care, si el venea, in timpul verii, la bunici, in acelasi sat. Mai mare cu aproape 6 ani decit ea, CATALIN PREDOIU i-a devenit bun prieten.
Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. ... S-a vandut foarte bine si uleiul de floarea-soarelui", ne-a spus Catalin Aldea, manager la S.C.
In Sibiu, icoana Maica Domnului Indrumatoarea a fost adusa in 15 noiembrie 2008 si a fost primita de sibieni printr-o ceremonie speciala la care au participat sute de credinciosi, iar a doua zi, de dimineata pana seara, de era coada pana la intersectia cu Transilvaniei, au tot venit oamenii ca sa se inchine isi aduce aminte parintele Catalin Dumitrean, slujitor la biserica din strada Dealului.
Catalin Codreanu recent, la conferinta de presa ce a avut loc la Hotel Novotel, aproape ca nu exista un reumatolog important care sa nu fie la prezent la Bucuresti. ... Catalin Codreanu Din speech-ul pacientului, dl Ovidiu Constantinescu:
Anuntul sefului Cancelariei prezidentiale, Catalin Avramescu, ca nu va face niciodata parte dintr-un partid in care se afla si Dumitru Dragomir pare, la prima vedere, o declaratie de demnitate politica.
Trupa VH2 a fost infiintata de Gabriel Cotabita si Mihai Pocorschi, alaturi de cei doi aflandu-se in componenta actuala Catalin Tuta Popescu (keyboards, background vocals), Razvan "Lapi" Lupu (tobe, background vocals), Vladimir Pocorschi (lead guitar, background vocals), Eugen "Soe" Sonia (bas), Catalin "Teava" Catoiu (percutie).
Catalin de 37 de ani din Bucuresti, cunoscut cu antecedente penale, la scurt timp dupa ce acesta a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305. ... Catalin a sustras o autoutilitara marca Dacia 1305, ce se afla parcata pe Sos. ... Catalin, la data de 16.10.2010, a sustras din Sos.
Din fericire sau, de ce nu, din pacate pentru cei prezenti la eveniment, "ecuatia" avea deja cel putin o cunoscuta, astfel ca singurul candidat la presedintia PNL Salaj, in speta deputatul Catalin Micula, nu a intampinat nici un obstacol pentru a prelua conducerea organizatiei. ... presedinte - Catalin Micula;
E Catalin Tirlea, consilier la Oficiul pentru Romanii din Strainatate, scriitor si, in cazul de fata, cel mai bun prieten al lui Cristian Popescu. ... S-a inhaitat cu Marian Munteanu pe holurile Universitatii.
In Botosani, primarul PDL Catalin Flutur este cotat, potrivit sondajelor PSD, la peste 40%, in timp ce candidatul USL, Gabriel Oprisanu, are cu aproximativ 10 procente mai putin.
Catalin Predoiu, numit de Traian Basescu premier interimar Presedintele Traian Basescu a semnat, luni, dupa demisia lui Emil Boc de la conducerea Guvernului, decretul de numire a lui Catalin Predoiu, ministru al Justitiei, in functia de premier interimar.
Confruntarea din interiorul PSD dintre Marian Vanghelie si Victor Ponta se muta la nivelul organizatiei de tineret. Vicepresedintele organizatiei, Catalin Stoichita, sustinut de Vanghelie, acuza faptul ca este impiedicat sa candideze pentru o functie de conducere.
Noul ministrul al Justitiei, Catalin Marian Predoiu, este, potrivit lui Crin Antonescu, membru PNL inca din 1991, calitate care nu a stat pana acum la baza unei cariere administrative sau politice.
Secretarul general al FSLI, Liviu Marian Pop, a declarat ca protestele sindicalistilor din invatamant vor continua prin organizarea de marsuri si mitinguri in intreaga tara.
• In Suceava, batalia pentru Consiliul Judetean este ina stransa, candidatul PDL Gheorghe Flutur ar avea doar doua procente in fata contracandidatului USL Catalin Nechifor.
PIRLOAGA MARIAN) Potrivit fisei de parlamentar actualizata zilnic de catre Camera Deputaților si Senatul Romaniei activitatea legislativa a unor parlamentari calaraseni este deosebit de buna, la nici un an de cand au fost investiti, desi altii se remarca printr-o prestatie indoielnica. ... Catalin Marian Predoiu.
Raducu George Filipescu - senator (prin redistribuire) si Catalin Predoiu - deputat. ... Iulian Iacomi a fost inlocuit de Sorinel-Marian Vrajitoru, validat la data de 4 septembrie 2017.
google-analytics.com