Catalin Botezatu s-a internat la o clinica din Turcia cu dureri puternice de cap. Credea ca are o tumora. Dar diagnosticul e altul decat cel la care se astepta. Catalin Botezatu a fost diagnosticat cu anevrism cerebral.
Netratat, poate avea consecinte grave, precum hemoragia cerebrala. Totusi, designerul nu se descurajeaza. E mai pregatit ca niciodata sa-si traiasca viata.
"Am mers stiind ca pot afla orice. Stii cum e, te duci la doctor pentru una si afli de o mie alte afectiuni, asa cum s-a intamplat si in cazul meu. Am mai multe diagnostice, unele legate de inima, altele legate de creier, deci primul diagnostic dat clar este o migrena tip aura sau cu aura, o migrena foarte rar intalnita. Sunt niste vase de sange la nivelul creierului care sunt sparte sau care se infunda", a explicat Botezatu.
Practic, medicii i-au spus lui Catalin Botezatu ca are un anevrism cerebral. Adica, o umflatura pe traiectul unei artere cerebrale. Care, in cazuri rare, se poate rupe. Si poate provoca o hemoragie cerebrala.
Desi risca un accident vascular sau sa intre in coma, Botezatu este optimist. A plecat de la spital cu o punga de medicamente si cu promisiunea ferma de a reveni la control peste o luna de zile.
Desi, uneori, organismul l-a tradat. In urma cu 14 ani, designerul a suferit un preinfarct. Apoi, onca doua. Si s-a temut pentru viata lui.
Ii dorim designerului multa sanatate.