Catalin Aldea a participat cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Am venit cu uleiuri presate la rece, extravirgine! Cele mai cautate la acest targ au fost cele bio: canepa, susan si in, dar si cele conventionale: armurariu, dovleac, un amestec special din canepa, dovleac, armurariu, in. S-a vandut foarte bine si uleiul de floarea-soarelui", ne-a spus Catalin Aldea, manager la S.C. Oleomet - sa S.R.L.
Cei doi expozanti, fratii Roxana si Catalin Aldea, ne-au spus cu ce produse au venit la aceasta expozitie.
Dintre cele speciale, se numara uleiul de canepa, de samburi de struguri de struguri si germeni de grau. La acest targ, au fost si diverse oferte pentru cei care au venit la Sala Palatului.
De asemenea, la stand, romanii au putut gasi si achizitiona si seminte si fainuri (vidate) - intre 10 RON puna de 300 de grame.

Beneficiile uleiurilor presate la rece

Prevenirea bolilor cardiovasculare, boli astmaticem, afectiuni respiratorii, imbunatatirea functiilor mentale (perturbari de limbaj, de carcater, de atentie si psihomotorii, autism la tineri), reducerea colesterolului si trigliceridelor, micsorarea tensiunii arteriale, diminuarea simptomelor premenstruale si a menopauzei, adjuvant in afectiuni alergice cronice, dermatite atopice si afectiuni cutanate diverse (psoriazis, lupus, eczema, colita ulceroasa, dermatita seboreica, rosacea, acnee, arsuri), afectiuni artritice, reglarea bacteriilor intestinale (reflux, colonopatie, rectocolite muco hemoragice).
Continutul de silimarina naturala il recomanda in medicina naturista pentru regenerarea celulei hepatice, sustinerea activitatii bilei, reducerea hipertensiunii si scaderea colesterolului, reducerea trigliceridelor in exces, antioxidant si regenerare celulara, disfunctii erectile, prevenirea depresiilor, chiar si a maladiei Alzheimer.
Detalii mai multe despre produse (dar si pentru comenzi) la S.C. Oleomet - sa S.R.L. Bucuresti, Strada Sfantul Constantin, nr,. 24, ap. 4, sector 1.
www.uleiuri-naturale.ro