Libertatea.ro (un articol de Cristina Ologeanu) informeaza: La doar 46 de ani, Catalin Crisan a incheiat deja doua mariaje. Cantaretul s-a separat de Alina Cupsa, cea de-a doua sotie inca din toamna anului trecut, insa anuntul l-a facut joi. Surse din anturajul solistului sustin ca motivul despartirii il reprezinta datoriile acumulate de Crisan la jocurile de noroc.
Catalin Crisan si Alina Cupsa s-au casatorit in iunie 2011, iar in decembrie 2012 s-a nascut fetita lor, Lara Maria.
A socat in 2009, cand a anuntat ca divorteaza de Lucia Bubulac după 14 ani. A socat iar, cand, la nici un an distanta, s-a logodit la Ierusalim cu Alina Cupsa, pe care a luat-o de sotie in vara lui 2011. Iar acum, dupa ce a postat pe Facebook un anunt scurt si sec, ca revine la burlacie, iar si-a lasat fanii fara grai: "Dragi prieteni, din noiembrie 2013, eu si Alina am decis sa ne separam vietile. E un divort de comun acord si vom avea amandoi grija de cea mica", a scris Catalin.
Apropiati de-ai lui sustin ca patima lui pentru jocurile de noroc a determinat-o pe Alina sa puna capat mariajului, desi, aparent, ei formau un cuplu fericit si implinit, cu atat mai mult cu cat aveau si o fetita, pe Lara Maria (un an si jumatate). De la jocul alaturi de prieteni, prin apartamente, cantaretul a progresat, ajungand sa-si incerce norocul si prin cazinouri. Doar ca, aici, a acumulat datorii mari, de cateva mii de euro, ajungand adesea sa joace si pe datorie.
Vestea divortului fostului ei sot a lasat-o rece pe Lucia Bubulac, prima doamna Crisan: "Nici nu ma bucur, nici nu ma intristez. Nu am ce comenta in ceea ce-l priveste", a declarat Lucia pentru Libertatea. Si cei doi copii ai solistului, Raris (10 ani) si Daria (14 ani), au aflat ca tatăl lor divorteaza. Intrebata daca micutii i-au sugerat o impacare cu el, Lucia a fost foarte transanta: "Nu le-a trecut prin cap asa ceva si nici nu se pune problema, nu-l mai vreau inapoi".