Cautare

106 de rezultate pentru "margareta" (3.24 secunde)
Din CA al SIF Oltenia, alaturi de Ristea Priboi, mai fac parte Vasile Salapa (presedinte), Tudor Ciurezu (vicepresedinte), precum si membrii Dinel Staicu, Teodor Buzatu, Gheorghe Blidaru si Margareta Racovita.
Dupa vot insa, Florian Buzatu si Margareta Racovita, cei doi alesi in comitetul director care vor prelua conducerea executiva a societatii, au ramas si membri in consiliul de administratie.
Mai mult decat atat, Margareta Racovita nu ar avea nici macar experienta minima de trei ani in domeniul administrarii de investitii sau al pietei de capital pentru a fi autorizata ca si conducator.
La acestea se adauga un punct referitor la validarea în functiile de membri ai Consiliului de Administratie (CA) pentru perioada de mandat ramasa a lui Gheorghe Blidaru, Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae.
La acestea se adauga un punct referitor la validarea în functiile de membri ai Consiliului de Administratie (CA) pentru perioada de mandat ramasa a lui Gheorghe Blidaru, Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae.
Organizatoarea acestei manifestari a fost Casa Regala Romana prin Fundatia "Principesa Margareta", la licitatie fiind vandute obiecte oferite de diverse personalitati.
Cu aceasta ocazie va fi lansata a cincea editie a concursului "Margareta de Aur", la care participa pensiuni membre ANTREC, la una din categoriile "Gastronomie Locala", "Traditie locala", "Cea mai frumoasa gradina" , "Oferta de agrement".
Si-i mai las si pe nepoti fara casa", a spus Margareta Nitoi, de 70 de ani, din Craiova. Grija pentru viitorul nepotilor pare sa fie preocuparea principala a persoanelor de peste 65 de ani.
În actualul consiliu, doar Margareta Racovita si Doru Mihai Lupoae erau cunoscuti ca sustinatori ai lui Chelu. Despre Lupoae, omul de afaceri galatean a afirmat ca ar fi trecut de partea lui Dinel Staicu.
In conditiile actuale insa, avem bani pentru dividende si investitii", a explicat Tudor Ciurezu, vicepresedintele CA.Oamenii lui Chelu nu au intrat in CATot sambata, actionarii au votat si pentru completarea celui de-al saptelea loc in CA, pentru care au candidat Doru Mihai Lupoae si Margareta Racovita - oamenii lui Catalin Chelu -, care au obtinut insa 26,19%, respectiv 48,2% din voturile valabil exprimate, astfel ca nici unul nu a obtinut cvorumul pentru validare.
La sedinta AGA incriminata au candidat pentru ultimul loc disponibil in CA Doru Mihai Lupoae si Margareta Racovita - considerati oamenii lui Catalin Chelu.
"A fi ales furnizor al Casei Regale nu-i deloc o treaba simpla, pentru ca trebuie stransa o documentatie, trebuie facut un caiet de sarcini, si asa mai departe. Principesa Margareta si Principele Radu Duda ne fac acum reclama pe oriunde merg", explica proprietara afacerii de la Topoloveni.
Prezentarea medaliei jubiliare va avea loc luni, la ora 17, in prezenta Altetelor Lor Regale Principesa Margareta si Principele Radu ai Romaniei, si a guvernatorului Mugur Isarescu.
Compania SONIMPEX SERV COM a primit primul titlu de Furnizor al Casei Regale a Romaniei pentru Magiunul de prune Topoloveni la data de 8 februarie 2010, la Palatul Elisabeta. Distinctia a fost inmanata de catre Altetele Lor Regale Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Principele Radu al Romaniei.
Una din Anglia, "British Heart Foundation", una internationala, "WaterAid" si una din Romania, "Fundatia Principesa Margareta a Romaniei." Spune ca cel mai mult s-a strans pentru cea din Romania pana acum si cele mai multe donatii au venit de la romani:
Margareta Paslaru, Ruxandra Sararu, Jolt Kerestely, Toni Grecu, Florin Chilian, Mihai Leu, Alexandra Badoi, Zoli Toth (Sistem), Ciprian Rogojan (Sistem), Catalina Grama (Jojo), Lora, Cristina Rus, Monica Gabor, Alina Crisan, Oana Roman, Anca Turcasiu, Mihaela Borcea, Andrei Tinu, Dana Savuica, Liliana Minca.
Castigatorii din acest an au fost dupa cum urmeaza:Sectiunea "Reportaj" - Deacu Catalin - filmul "Saorma la romani" Sectiunea "Scurt metraj" - Roxana Andrei - filmul "Tati" Sectiunea "Documentar" - Ioan Tilibasa - filmul "Biserica din Chitila" Juriul a fost format din Irina Margareta Nistor, Cornel Mihalache, regizor TVR, Dorian Boguta, regizor si profesor UNATC, Vlad Druc, regizor si profesor - Chisinau.
In 10 ani brandul Exotique a crescut exponential, in 2009 avand onoarea de a i se decernade catre Altetea Sa Regala Principesa Margareta a Romaniei, titlul de "Furnizor al Casei Regale".
Festivalul este organizat de Radio Romania, sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principesei Mostenitoare Margareta a Romaniei. In urma preselectiilor, in concurs au intrat 44 de productii, spectacole radiofonice inovatoare din 21 de tari din intreaga lume.
Daniela Nane, Marina Constantinescu, Irina Margareta Nistor, Luminita Anghel, Tudor Caranfil, Liza si Viorel Panait, Gabriel Cotabita, Oana Sarbu, Peter Imre si Marina Melescanu, Florentina Fantanaru, Bodo, Anca Radulescu, Carmen Voinea- Raducanu, Naomi si Roxana Guttman, Adina Buzatu, Florentina Opris si Sorin Marcus, dr.
google-analytics.com