Cautare

697 de rezultate pentru "marcut bujor oradea" (3.07 secunde)
Acesta a declarat ca nici el, nici omologul sau liberal, Crin Antonescu, nu merg la Congresul UDMR de la Oradea pentru a face oferte, ci pentru ca au fost invitati.
Am condus Regionala Vamala Oradea intre ’93 si ’96.
(...) Una din temerile noastre este ca, avand si administratia si banii in mana, PDL - chiar si cu doar 10 la suta - poate sa ne impiedice de a forma guvernul in 2012 si sa ne duca sub 50 la suta cum a mai facut (...)", a declarat, vineri seara, la Oradea, Adrian Nastase, referindu-se la modul in care PDL, dupa alegerile prezidentiale din 2009, a format o majoritate parlamentara prin crearea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.
Intr-un raspuns oficial transmis de DNA la acea data, pe 5 iulie 2011, procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Oradea al DNA au dispus inceperea urmaririi penale fata de invinuitii:
Surse din interiorul Politiei au declarat ca tanarul in varsta de 22 de ani provine dintr-o familie cu posibilitati materiale foarte bune, parintii sai fiind proprietarii unui hotel din Oradea.
Dezvoltarea Transilvaniei de nord, dezbatuta la Oradea. ... Reprezentantii Consiliului de dezvoltare regionala (CDR) al Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest s-au intrunit, ieri, la Oradea, in cadrul ultimei sedinte ordinare din 2005.
Actiunile Sinteza Oradea au crescut, marti, cu 15%, maximumul permis de regulamentul bursei pentru o singura sedinta. ... Pentru actionari, lupta pentru acumularea de pachete Sinteza Oradea nu poate fi decat benefica, apreciaza analistii pietei, acest emitent aducand cel mai bun randament saptamanal, 20,97%.
Printre debitorii carora Autoritatea le-a deblocat conturile se numara Complexul Perla-Majestic din Constanta, Coca-Cola HBC Romania, Hidroelectrica (sucursala Crisuri Oradea), Astra Bucuresti (sucursala Oradea) si Romtrans Bucuresti.
Artima Retail Investment Company, care adminsitreaza o retea de 15 supermarket-uri in Transilvania, Banat si Oltenia, a achizitionat recent supermaket-ul situat in centrul comercial Lotus Market din Oradea, in suprafata de 2.000 de metri patrati.
In fiecare duminica, piata de vechituri Ocska din Oradea este ticsita de Loganuri cu numar de Ungaria, iar bihorenii nu stau mult pe ganduri si le cumpara.
La magazinul de prezentare din Oradea al producatorului SC Clasicor SA Cluj-Napoca, s-au gasit la comercializare produse din productia proprie la care, din datele de identificare ale producatorului, lipsea adresa acestuia, iar pentru produsele cu fete din velur nu existau instructiuni de intretinere.
Primaria Oradea a abandonat Regulamentul pentru aprobarea programului de functionare a cluburilor, barurilor si restaurantelor. ... Aceasta intalnire a avut ca tema problemele medicilor stomatologi survenite semnarii contractelor-cadru cu CAS Oradea.
(%) CNTEE Transelectrica (TEL) 28,1000^12,4 Alro Slatina (ALR) 4,2300^8,4 Altur Slatina (ALT) 0,1950^7,7 Turbomecanica Bucuresti (TBM) 0,7250^6,9 Santierul Naval Orsova (SNO) 3,7500^6,7 Comelf Bistrita (CMF) 1,6200-4,9 Rafinaria Astra Romana (ASP) 0,0390-5,1 Vrancart Adjud (VNC) 0,0973-5,5 UAMT Oradea (UAM) 0,7600-7,9 Sinteza Oradea (STZ) 0,6800-8,8 Topul scaderilor include numai actiuni cu lichiditate foarte redusa la bursa.
Primul magazin Metro Cash&Carry s-a deschis in Romania in luna octombrie 1996, iar in ultimul deceniu compania s-a concentrat pe extinderea retelei de centre de distributie in 17 orase ale tarii, printre care si Oradea.
In plus, ele apar de la pozitia 35 incolo, acest loc fiind ocupat de Transilvania General Import-Export din Oradea. ... Transilvania General Import-Export SRL Oradea ocupa acest loc cu o cifra de afaceri de peste 330 de milioane de euro, depasind totusi unele multinationale ca Renault Nissan, Coca-Cola sau Altex.
SC RER Ecologic Service Oradea SA; SC Urbana SA Oradea; SC Salubri SA Alesd si SC Gospodarie Comunala si Locativa SA Salonta.
Consiliul Local Oradea a aprobat, in ultima sa sedinta, Regulamentul de acordare a facilitatilor fiscale pentru anul 2007.
Astfel, stocul spatiilor industriale din Brasov, Constanta, Cluj-Napoca, Timisoara si Oradea va creste de la nivelul actual de peste 250.000 de metri patrati la 875.000 mp in 2009, potrivit estimarilor.
Excelenta Sa Doamna Ambasador al Canadei la Bucuresti Marta Moszczenska s-a intalnit, ieri, cu ocazia unei vizite de lucru in Oradea, care se desfasoara in perioada 13- 14 martie, cu o mana de oameni de afaceri bihoreni.
Expo Varadinum va organiza, in perioada 30 martie-2 aprilie, in Sala Sporturilor "Antonio Alexe" din Oradea, cea de a zecea editie a Spring Expo Ambient.
google-analytics.com