Cautare

341 de rezultate pentru "maradonisti dotati cu uniforme de politist" (6.28 secunde)
Parca niciodata stirile prezentate de televiziuni nu seamana mai mult, an de an, asa cum se intampla in perioada de incepere a noului an scolar. Acelaeasi scoli neterminate la timp, aceeasi elevi si mai ales parinti care se plang de indolenta autoritatilor.
Scaunul comandantului Inspectoratului Judetean de Politie (IJP) Costica Holca a inceput sa se clatine.
Sursele noastre au aflat ca indragitul politist Christian Ciocan isi va sustine tizul direct din tribune in confruntarea cu Leif Larsen in 23 august. ... "Sunt impresionat de faptul ca sursele voastre sunt atat de bine puse la punct cu programul meu din timpul liber.
Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, a declarat ieri ca nu se pune problema autosuspendarii sale sau a primarului Radu Mazare din Partidul Social Democrat, pe considerente de imagine. "Cine are probleme de imagine?
Teroristul de origine iordaniana Abu Musab al-Zarqawi, cel care este liderul organizatiei Al-Qaida, a fost condamnat la moarte in cursul zilei de joi, in absenta sa, de catre o Curte Militara din Iordania.
Deputatul Partidului Conservator, Andrian Mihei, a semnalat intr-o conferinta de presa care a avut loc vineri, 3 martie a.c., modul necorespunzator in care inteleg persoanele desemnate sa efectueze dezinfectia in localitatile aflate in carantina.
www.revistatango.ro (un interviu realizat de Alice Nastase Buciuta) informeaza:
OZN-urile interesate de armamentul nuclear (Autor: ... FARCAS) De aproape 40 de ani, investigatorul Robert Hastings a contactat si interogat numeroase persoane care au activat in U.S. Air Force, privind implicarea lor in incidente OZN legate de armamentul nuclear.
6 adulti si 2 copii sub 14 ani - am fost cu doua masini, un Daewoo Matiz (benzina) si un Renault Clio Symbol (motorina). Masinile au fost verificate foarte bine inainte de plecare: schimbat ulei, verificat directie, presiune roti, verificat sistemul de franare, verificat roata de rezerva.
Operatiunea Mincemeat a fost o inscenare celebra in cel de-Al Doilea Razboi Mondial, care i-a pacalit pe germani in privinta invaziei din Sicilia.
FARCAS) In perioada de dupa 1968, ufologia din Romania a fost puternic influentata de personalitatea lui Ion Hobana (1931-2011).
Una din incercarile de inabusire a avut loc in judetul Tulcea, tinta acesteia fiind comisarul sef Toader Paraschiv, secretarul general al Sindicatului Politistilor si Personalului Contractual din MAI, sustin politistii constanteni care au luat atitudine.
Un barbat inarmat a deschis focul intr-o biserica din Texas, chiar in timpul slujbei de duminica. ... Presa locala relateaza ca au fost ucise 27 de persoane, iar alte 24 au fost ranite. Potrivit unui martor, printre victimele atacului se numara si un copil de doi ani, conform Digi 24.
FARCAS) Pe 12 noiembrie 2017 a avut loc in orasul Scandicci, o suburbie a Florentei (Italia), in castelul L'Acciaiolo, a 18-a Conferinta Internationala de Ufologie organizata de asociatia GAUS (Grupul Academic de Ufologie din Scandicci), cea mai veche manifestare de acest tip din Italia propriu-zisa (una mai veche este doar cea din San Marino).
Colegiul National de Studiere a Arhivelor Securitatii a respins ieri contestatia depusa de Mona Musca, potrivit Hotnews. In aceste conditii, ramane valabil primul verdict dat de Colegiu, care stabilea ca deputatul a facut politie politica. Intr-o declaratie de presa, Mona Musca s-a aratat revoltata de decizia Colegiului.
Intemperiile continua sa perturbe grav activitatea in centrul Statelor Unite, dupa ce o autostrada a fost inchisa in apropierea orasului Los Angeles din cauza caderilor de zapada care au afectat si o serie de cartiere ale metropolei americane.
Autoritatile locale din Karbala au inceput, sambata, sa blocheze accesul catre orasul siit sfant Karbala inainte de inceperea ceremoniilor prilejuite de sarbatoarea Ashoura, care vor atinge maine punctul culminant.
Cel putin 135 de persoane au fost ucise, iar alte 300 ranite sambata, in cel mai sangeros atentat sinucigas de anul acesta, comis cu un camion-capcana, in apropierea unei piete din centrul Bagdadului, potrivit unui nou bilant al serviciilor de securitate, citat de AFP.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
Ministrul internelor si reformei administrative, Cristian David, a cerut ieri schimbarea din functie a sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Dolj, Georgel Enescu, motivând ca IPJ si Politia Municipiului Craiova poarta întreaga responsabilitate pentru rafuielile stradale ale interlopilor din Banie.
google-analytics.com