Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana se casatoresc din nou, scrie Libertatea.ro.
Dupa ce in primavara acestui an au incercat sa-si refaca viata alaturi de alte persoane, Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana si-au mai dat o sansa pana la urma, de dragul copiilor. Cei doi s-au impacat de Paste si, dupa ce au petrecut o vara intreaga prin vacante, cei doi si-au dat seama ca sunt facuti unul pentru celalalt si se pregatesc iar de nunta.
Adriana Bahmuteanu a declarat pentru ziarul Libertatea ca abia s-a intors dintr-o vacanta frumoasa pe care a petrecut-o in Bulgaria, la un hotel de cinci stele, alaturi de Silviu si de cei doi copii ai lor. Relatia dintre noi decurge excelent, nu ne-am mai certat deloc", ne-a declarat Adriana.
Vedeta de televiziune a continuat: "Copiii s-au distrat de minune, se inteleg foarte bine cu Silviu... Bine, le-a facut toate poftele, iar micutii sunt fericiti. In vacanta ne-am gandit serios sa ne recasatorim. Daca o facem din nou si o s-o facem, ar fi a cincea oara, cred, cand m-as marita cu Prigoana, sau a sasea...! Nici nu mai stiu exact... Despre viitoarea nunta nu vreau sa vorbesc acum, dar este un aspect la care ne gandim", ne-a dezvaluit Bahmu.