Cautare

262 de rezultate pentru "manea marians" (4.81 secunde)
Echipa de baschet, antrenata de Liviu si Daniela Manea, intalneste, de la ora 17.00, in Sala Sporturilor "Ion Constantinescu"
Joi vom afla unde se va juca meciul", declara initial, pentru ProSport, Nicolae Manea, presedintele Rapidului. ... "Cei de la Adeplast si-au dat seama ca nu pot acoperi costurile organizarii acestui meci din banii incasati pe bilete", a explicat Nicolae Manea motivul pentru care s-a renuntat la excentrica idee.
Victor Grigore, Jimmy Stanescu , Florian Vilsan, Cornel Ursu Dobrogea, Dorin Manea, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Otilia Anastase, Mihaela Melehat, actorul Sorin Tofan si alti invitati, in general tinere talente din Calarasi.
Claudiu Manea a discutat despre Comorbiditatile cardiovasculare si BPOC-ul”, afirmand ca afectiunile cardiace asociate cu BPOC sunt prima cauza de deces pentru pacientii in cauza. ... Claudiu MANEA;
Actiuni organizate si sustinute de Actiunea 2012, Calarasi Semneaza pentru Basarabia, Consiliul Local a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Calarasi si ziarul Argument/ www.argumentpress.ro 50 de calaraseni, elevi, profesori, artisti plastici au fost primiti cu bucurie la liceul Vasile Alecsandri din Chisinau intr-o vizita pregatita de Liliana Manea si Daniela Vacarciuc directorul liceului Vasile Alecsandri impreuna cu Nelu Balasa.
La cateva zile dupa gestul sau, Eugen Manea, unul dintre adjunctii aceleiasi DGA, si-a anuntat si el demisia chiar in sedinta Comitetului Strategic de monitorizare a directiei respective.
Kolinger 17, Manea 80 pen. ... Scuffet - Manea, Kolinger, Burca, Camora - Deac, Boateng, Cvek - Yeboah, Janga, Petrila; Antrenor:
Manea parea un baschetbalist in interviul cu el. Si Manea nu e nici el un Burca... (rade)", a declarat Basarab Panduru.
Manea, 4. ... Dan Petrescu Manea, Burca, Krasniqi, Yeboah si Birligea au disparut din echipa de start fata de meciul cu Lazio.
Manea '49 Echipele de start: ... Sava - Tiru, Ajeti, Boben - Manea, R. Filip, Muhar, Cvek, Camora (cpt.) - Betancor, Birligea Rezerve:
In cursul ultimei saptamani s-au mai afisat la brat cu SAPARD prahovenii Ion Istratescu, Marin Constantin, Manea Horia si Gheorghe Danciu care, cu aceasta ocazie, au ajuns sa puna si ei piciorul in localitatea Cocorastii Misli.
Victor Manea. Mergand mai departe cu promovarea tinerilor de catre partidele politice (indiferent daca respectivii tineri merita sau nu), trebuie spus ca si PRM are exemplele sale - in Consiliul Local Municipal Constanta si...
Radu Mazare adunase pana aseara aproximativ 68% din optiunile constantenilor care au iesit la vot (86.357 voturi), fiind urmat de Victor Manea (PNL), cu 11,5% (14.114 voturi), Dorel Onaca (PD-L)- 11% (13.162 voturi), Catalin Dancu (PNG-CD)- 3%, Eugen Radulescu (PRM)- 1,3%, Constantin Fratila (FD)- 1,3% si Romulus Minca (0,8%).
Victor Manea (fost consilier judetean, candidat la Primaria Constanta), Constantin Matei (directorul general al APC Constanta) si Ovidiu Cupsa (directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile).
Cine stabileste ce e manea si ce e cantec lautaresc? Intram in absurd, si domnul ministru Ionel Popescu, inainte de a fi ministru si, probabil, si dupa, este om de spirit, e gazetar.
In urma implicarii si a colaborarii pe plan local a CNSLR - Fratia, sindicatul Regiei a reusit sa obtina intr-un timp foarte scurt, aproximativ doi ani, ceea ce alte sindicate nu au reusit in 10 - 15 ani”, ne-a declarat Stefan Manea, membru in Comitetul Sindical si liderul Sectiei Mangalia.
Asa se face ca vicepresedinte al Biroului Permanent a Ligii pentru Regiunea 2 Sud-Est a fost desemnat, cu 71 de voturi pentru, secretarul coordonator al organizatiei judetene a PNL Constanta, consilierul judetean Victor Manea.
Iar de aceeasi parere sunt si ceilalti doi reprezentanti ai filialei constantene care participa la lucrarile Delegatiei Permanente, si anume senatorul Puiu Hasotti si consilierul judetean Victor Manea.
senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir si consilierul judetean Victor Manea, a reiesit faptul ca, sub nici o forma, PNL nu va renunta la doctrina si la Internationala Liberala.
Acestia fost prezenti numai cateva minute, pentru a-si arata sustinerea, dupa cum a subliniat consilierul judetean Victor Manea, pentru ca trebuia sa fie prezenti la o sedinta a Biroului Judetean.
google-analytics.com