Cautare

262 de rezultate pentru "manea marians" (7.82 secunde)
La evenimentul prezentarii candidatului democrat au participat, la Caminul Cultural din Ghindaresti, numerosi cetateni, precum si reprezentanti ai PD si PNL, cum ar fi deputatii Stelian Dutu, Gheorghe Dragomir, Dorel Onaca, consilierii judeteni PNL Irina Covacef si Victor Manea, primari ai Aliantei, reprezentanti ai institutiilor deconcentrate din judetul Constanta.
Tanase Cristian - vicepresedinte, un arhitect fara lucrari, care traieste din meditatii, alungat din PNL de catre Victor Manea. Dl.Tanase are profunde probleme sentimentale, motiv pentru care este un obisnuit al site-urilor matrimoniale, unde poate fi gasit sub pseudonimul Crenvustila;
Seful de campanie pentru alegerile europarlamentare, Victor Manea, a subliniat ca "un rol determinant il vor avea organizatiile locale ale partidului care vor trebui sa depuna un efort deosebit in mobilizarea electoratului catre urne, avand in vedere prezenta scazuta la vot in celelalte tari ale Uniunii Europene".
Acest lucru se petrece in contextul in care constanteanul Adrian Bratu a fost ales vicepresedinte al TNL, fiind prima data dupa multi ani cand un reprezentant al tineretului liberal de la malul marii a fost ales intr-o functie centrala dupa ce actualul senior Victor Manea a ocupat la un moment dat functia de vicepresedinte la nivel national.
Au fost prezenti senatorul Puiu Hasotti, deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, Mihai Lupu, directorul Oil Terminal, consilierii judeteni Victor Manea si Ovidiu Cupsa, dar si oaspetele de onoare Crin Antonescu.
Deocamdata, pentru acest loc candideza Victor Manea, Ovidiu Cupsa si Mihai Daraban, plus alti doi liberali care urmeaza sa-si anunte candidatura, dupa cum a mai spus Dragomir.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, va sosi miercuri sau joi la Constanta, cel mai probabil pentru anuntarea deciziilor pe care le-a luat in privinta sefilor democrati ai marilor companii nationale, ne-a declarat liderul liberal Victor Manea.
"Stiu ca ne-a parasit de mult faptic, nu stiu si scriptic care este situatia lui", a spus, la randul sau, secretarul general al PNL Constanta, Victor Manea, care a adaugat ca "oricum, la Medgidia avem o echipa extrem de puternica".
La randul sau, la fel de nemultumit de situatia creata, secretarul general al PNL, Victor Manea a declarat ca vinovata este...
Inspectoratul trebuia sa ia din timp masuri sa nu se ajunga in asemenea situatii", a fost de parere consilierul judetean Victor Manea.
Reamintim ca functia de primar al Constantei este ravnita, deopotriva, de consilierul judetean Victor Manea, directorul Administratiei Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa si presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, Mihai Daraban.
Insa, din punctul de vedere al deputatului, procentele relevate de un recent sondaj de opinie comandat de CCINA, in care primarul Radu Mazare este cotat cu 65%, Mihai Daraban cu 3%, iar Laurentiu Mironescu si Victor Manea cu sub 1%, sunt, cel putin in acest moment, corecte.
Insa, in cursa pentru desemnarea candidatului PNL pentru Primaria Constanta, pana in prezent s-a evidentiat consilierul judetean Victor Manea, a carui campanie se pare ca a si demarat, cutiile postale ale locuitorilor municipiului fiind "vizitate" de fluturasi cu numele, fotografia acestuia si mesajul:
Biroul executiv al PLD Galati este format din 23 de persoane, iar in functia de vicepresedinte au fost desemnati Paul Florea, Aurel Zamfir, Marian Debu, Marian Petcu, Mirela Praisler, Ionel Sarbu si Radu Manea.
doi membri ai Parlamentului Europei (Renate Weber si Cristian Busoi, virtuali europarlamentari, gratie pozitiilor pe care le ocupa pe lista PNL- 1, respectiv 4), alti doi candidati, Marius Enescu si Mariana Mircea, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, secretarul de stat Gheorghe Albu, consilierul judetean Victor Manea, liderul PNL Navodari, Florin Chelaru si Jean Paul Tucan, cel care si-a lansat cu aceasta ocazie, in mod oficial, candidatura pentru Primaria Navodari.
Consilierul judetean Victor Manea a precizat ca ar fi indicat, pe viitor, ca institutia (n.r.- CJC) sa-si construiasca propriul sediu.
Bujor - Stefan Arfire, Balabanesti - Florin Codreanu, Balasesti - Vasile Istrate, Baleni - Lica Oprea, Cuza Voda - Neculai Oprea, Cavadinesti - Danuta Bourceanu, Cosmesti - Ion Tuchilus, Fartanesti - Adrian Filote, Gohor - Gelu Sarghie, Jorasti - Georgica Tofan, Poiana - Tudor Trofin, Radesti - Ioan Porumb, Schela - Iacov Varceanu, Tudor Vladimirescu - Costel Gheorghe, Umbraresti - Ion Bulai, Frumusita - Ion Munteanu, Ivesti - Ion Corpaci, Independenta - Costica Ene, Piscu - Mihaita Musca, Pechea - Vasile Manea, in timp ce la Namoloasa va candida social-democratul Adrian Rasmerita.
liberalul Victor Manea, social-democratul Radu Mazare si democrat-liberalul Dorel Constantin Onaca au decis sa il declare pe Constantin Fratila inca de astazi castigator al Primariei municipiului Constanta, pentru a nu mai exista complicatiile organizarii alegerilor.
Asta spre amuzamentul liberalului Victor Manea, care a constatat ca de cateva luni incoace Stanca este exclus din CJC la fiecare sedinta.
Daca in cazul lui Victor Manea - care a candidat pentru Primaria Constanta - se stie ca va ramane consilier local municipal, in privinta lui Gheorghe Hansa lucrurile nu sunt 100% sigure, la fel nici Ionel Chirita nu pare in apele lui pentru a accepta postul de consilier, in timp ce Ion Melcea ne-a declarat ca se intoarce in Constanta, la afaceri.
google-analytics.com