Cautare

81 de rezultate pentru "mandra sa barlad3" (3.08 secunde)
Cea care a moderat seara literara de la Galati a fost poeta Angela Baciu, care a citit un fragment dintr-un roman al Alinei Avadanei, "Zbor cazut" (pe care isi doreste sa il publice la o editura).
Ea a decis astfel sa le transmita o scrisoare deschisa celor de la Channel 4, in care isi exprima indignarea fata de nedreptatea care considera ca s-a facut la adresa romanilor, pe care postat-o pe pagina sa oficiala de Facebook.
"Sunt extrem de mandra si onorata ca am putut sa reunesc in acelasi platou mari voci ale Eurovisionului care au reprezentat Romania de-a lungul anilor la finala internationala.
El va reusi sa ocupe pentru scurt timp tronul Moldovei si acelasi noroc si-l vor incerca si alti romani din fruntea cazacilor:
Sunt mandra sa va spun ca in aceasta primavara sunt imaginea Ploiesti Shopping City. ... Sunt absolut sigura ca o sa va placa. Am inclus primul clip la sfarsitul acestei postari dar vreau sa va mai spun ceva.
Sa aveti o saptamana buna! ... Sper ca maine-poimaine sa fiu prezenta si la dezvelirea unei stele si pentru Stefan junior in viata si nu postmortem RESPECT - Kati Bexa: ... Dumnezeu sa-l odihneasca pe senior! Stefan Banica jr, sa ai cati mai multi ani de cariera, si multa sanatate!
- Sunt mandra ca Primar General, dar in special ca romanca de faptul ca am reusit sa finalizam lucrarile la Arcul de Triumf, acest simbol al Bucurestiului si al Romaniei.
Vine vara, bine imi pare, asta par sa transmita fetele din imagine, care sunt protagonistele unui shooting de sezon fierbinte.
0244 280 861 ora 11,00 - Mandra ie romaneasca, - moment artistic sustinut de elevi ai Liceului Tehnologic Maneciu 23 iunie 2018, ora 9,30 - Muzeul Conacul Pana Filipescu, Filipestii de Targ, nr.868, tel.
A fost primul covor rosu pe care am pasit si am avut ocazia sa cunosc multi artisti pe care ii ascultam atunci cand eram mica. Bineinteles ca sunt mandra ca am cantat pe aceeasi scena si m-am simtit foarte bine in fata unui public nou pentru mine, adauga Carine.
Cineva a zis ca textul care urmeaza ar fi un rechizitoriu la adresa celor pe care ura fata de propriile infirmitati sufletesti i-a facut sa se lepede si de neam si de Dumnezeu, ajungand sa ii urasca pe toti cei care traiesc fericirea credintei in acestea.
VASILE CRAITA MANDRA; OVIDIU STANCIU; PETRONELA MILEA; ANDI CEAUSU; BORTA AMBROZIE OVIDIU; CORNEL URSU; CORNEL-MARIN CHIOREAN; DORU AXINTE; AUREL STEFAN ALEXANDRESCU;
Sa ne amintim impreuna de 5 dintre cele mai frumoase cupluri din literatura. ... Ne impresioneaza acest cuplu de indragostiti nu numai prin intensitatea sentimentelor lor, ci si prin faptul ca iubirea interzisa pare sa fie chiar destinul lor.
Dupa cucerirea Daciei, asezandu-se pe meleagurile dacice, Traian este vrajit de farmecul fetei si doreste sa o ia de nevasta. Traian urmareste ca prin uniunea sa cu Dochia sa dea un exemplu celorlalti romani, asigurandu-se in felul acesta asimilarea populatiei dacice.
Ramas ca Nutu Camataru fara leii din Procuratura, pe care i-a crescut de mici dormind cu ei in pat, Traian Basescu scanceste ca n-o sa papam Schengen daca nu bagam mintenas la parnaie doi-trei ministri de-ai lui Victor Ponta, sa fie Europa mandra de noi, cu atat mai mult cu cat doamna Nicholson abia asteapta sa le vare, printre gratii, suzeta in botic", scrie poetul Dinescu.
Fara sa aiba o anumita problema de sanatate, cantareata nu mai face plaja, fiind mandra de tenul ei alb. "E foarte daunator soarele si daca reusesc sa ma trezesc dimineata si sa ies la plaja pana la ora 10, atunci e in regula, altfel nu risc.
Intrebat daca nu i-a fost teama sa se atinga de un organ "incarcat de simboluri" cum este inima, prof. ... Intr-o scrisoare adresata profesorului Carpentier, presedintele Hollande numea aceasta premiera medicala o "aventura stiintifica" si sublinia ca Franta poate fi mandra de aceasta actiune exceptionala pusa in serviciul progresului umanitatii.
Jurnalistul a scris pe pagina sa de Facebook ca Oana Stancu a devenit mamica. ... Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... ... In urma cu cateva luni, Oana Stancu spunea ca faptul ca avea sa fie mamica ii da putere sa mearga mai departe.
Economia tarii noastre a inceput sa se redreseze datorita unui melanj de politici destinate sa stimuleze cresterea la acest capitol. ... Sper ca Uniunea Europeana sa-si pastreze rolul de promotor al politicilor privind schimbarile climatice in anii urmatori".
Familia a fost de acord ca fiului lor, un tanar in moarte cerebrala, sa i se preleveze ficatul. ... "Imi doream foarte mult sa-i cunosc familia, sa le spun cat de mult le multumesc pentru ceea ce au facut pentru mine.
google-analytics.com