Cautare

81 de rezultate pentru "mandra sa barlad3" (3.06 secunde)
Ziua Copilului nu trebuie sa fie doar la 1 iunie, ci in fiecare zi!.
Arhitecta Ileana Mavrodin te invata sa-ti faci singur casa de lut! Hai sa vezi uimitoarea ei Cob House! ... Doamne, si nu mi-a venit sa cred ca de 10 ani de zile ea proiecteaza si face case de lut la noi!
Sa aveti acolo ce mananca astia mici de la 2-3 luni si daca le spune cineva mamelor ca nu e ok, te linseaza, ca ce te bagi ca trebuie sa guste din toate. ... Sa fie sanatosi si rumeni in obraji. Ce sa mai alaptezi dupa 3 luni?
In afara de calatorii, Cristina Maier are pasiunea si darul povestitului, adica ii place sa povesteasca (nu degeaba a studiat Comunicare la Snspa). Este o incantare sa o citesti. ... In plus, impresiile, parerile si sfaturile tale, m-au facut sa aleg, fara sa stau pe ganduri, destinatia de vacanta!
Daca o femeie intruneste acestea 11 calitati, niciodata nu o lasati sa plece Nu doar odata in viata se intampla sa intalnim femeia care dupa parerea noastra este aleasa vietii.
Comandantul Iorgachis Olimpiotul cu luptatorii lui care se refugiasera la Manastirea Secu, au luptat cu darzenie si, ca sa nu cada in mainile dusmanului, au aruncat manastirea in aer.
O alta legenda o prezinta drept o vrajitoare care pune in pericol gravidele, fura bebelusii ca sa le bea sangele. ... Aceasta a refuzat sa i se supuna lui Adam, dorind sa aiba drepturi egale cu ale barbatului.
Pe atunci, obisnuia sa cotrobaie prin targurile de vintage din Bucuresti.
In 2005 lumea a incercat sa se mai debaraseze de molozurile de dupa prabusirea URSS si a sistemului comunist statal din Europa rasariteana, dar si de dupa daramarea catorva edificii emblematice ale Americii, la 11 septembrie 2001.
Exista o lumina care sa poata atrage mustele interesului mai abitir decat neonul stralucitor al acestui adjectiv?
Exista o lumina care sa poata atrage mustele interesului mai abitir decat neonul stralucitor al acestui adjectiv?
pe care, atunci cand n-au stiut sa le identifice in jurul lor, le-au fabricat. ... Asta si explica de ce si in perioada interbelica, si acum atatea valori au plecat in alta parte, unde au gasit apreciere sau conditii ca sa se realizeze.
Blaga, unul dintre cei mai de seama ganditori ai veacului trecut, observase la vremea lui ca "omul simplu il recunosti din aceea ca se mira de toate, dar simplitatea i-o recunosti si din aceea ca de unele lucruri nu se mira indeajuns." Insa, asa cum a facut-o totdeauna, spre a-si pastra acel echilibru sufletesc, cumpana vietii, care i-a permis sa treaca peste toate primejdiile si faradelegile, omul simplu stie sa-si ascunda necazul, prin glume si voie buna, fie ea si simulata cateodata.
Prin urmare, nu pot decat sa ma bucur ca am obtinut astfel de distinctii, care ne dau un plus de valoare unei imagini cam sifonate in lumea buna de peste hotare.
Si pe cat de execrabil s-au purtat medicii romani la care femeia a apelat, pe atat de frumos mi s-a parut gestul medicului constantean care, desi nu-l cunosc, m-a facut sa ma simt mandra ca avem si noi, in Constanta, medici care chiar salveaza vieti.
Drept urmare, ma bag si eu in subiect, nu ca as fi mare specialista, dar simt nevoia sa spun ceva. ... Acum, vad cum fotbalistii nostri care nu au reusit sa ne fericeasca natiunea spun ca tin pumnii Turciei.
A facut mereu nota discordanta prin tinuta sa vestimentara, dar si prin loo-ul sau. ... Oamenii trebuie sa-si aleaga muzica care le place. Nu e drept sa difuzezi muzica pentru o anumita categorie de public, adresata celor care au intre 13 - 20 de ani.
Din punct de vedere personal, nu as vrea sa schimb nimic. Totul a decurs perfect in 2011 si mi-as dori ca lucrurile sa nu se schimbe. ... BEST EVOLUTION 2011, premiu pe care am avut onoarea sa mi-l inmaneze un coleg mai vechi din industria muzicala, Dan Helciug.
Stiam doar ca imi doream sa am aceste colectii in magazine pentru a le putea oferi clientilor mei. ... Am reusit, in timp, sa castig razboiul cu reticenta multora dintre barbatii romani, care considerau bretelele un accesoriu batranicios, ce a apartinut bunicilor.
In urma cu o saptamana, guvernul a lansat, cu surle si trambite, Comisia de Taiat Hartii, o initiativa a consilierului de stat Cristian Ghinea care a fost transformata in proiect asumat de Cancelaria Primului-ministru si de Ministerul pentru Consultare Publica si Dialog Civic, prin care toti cei exasperati de birocratia excesiva sunt invitati sa-si verse naduful pe o platforma online, la adresa maisimplu.gov.ro.
google-analytics.com