Cautare

452 de rezultate pentru "magazinul simonabucuresti" (4.04 secunde)
De asemenea, magazinul de mobilier si accesorii pentru bebelusi, copii si adolescenti FLEXIMO a oferit prin tragere la sorti un premiu constand intr-un troller, SKIP HOP.
El.Radulescu si str.23 Aug.-6 Martie, totul de la Sandu Vlad si magazinul Bucurezsti, la Casinou (mag.Select), la Hotel Roial (Arcadia.) In tot acest timp, am primit asigurari din partea Primariei, personal primarul Dragulin, care chiar a fost la mine acasa si a vazut cum arata, si iar asigurari, eu nemaiputand suporta valoarea materialelor.
Din umbra foisorului din incinta, in mireasma trandafirilor, vizitatorii pot admira o barca pescareasca asezata in iarba, decor simbolic amintind de faptul ca Manastirea Coslogeni se afla aproape de bratul Borcea. La magazinul bisericesc aflat la exterior, langa poarta, nu am mai intrat.
El a fost intrigat de aceasta informatie si a solicitat niste poze cu magazinul si cu mine. Vazand despre ce e vorba, in 2011 am primit, dintr-o cantitate de 500 de kilograme cat a produs el, 99 de kile.
Nu s-a socializat cu lumea foarte tare, in schimb a ascultat explicatiile staff-ului sau despre magazinul in care se afla.
Pe cealalta parte a blocului S 200 va fi un mash cu mine", a spus ieri Mario Ovidiu Oprea.Alta pânza înfatisându-l pe Groza a fost postata ieri si pe magazinul MERCUR.
50/1991 modificate si completate, este nevoie de o licitatie publica, despre a carei eventuala organizare va putea afla, ca orice alta firma interesata, din presa locala.Magazinul-fantomaRaspunsul nu l-a multumit pe consilierul Bojenoiu, care, dupa cum se mentioneaza in rechizitoriul procurorilor anticoruptie, s-a dus la primarul Antonie Solomon si i-a solicitat ajutorul pentru obtinerea terenului.
, in magazinul aflat la intersectia strazilor Dimitrie Bolintineanu cu Miron Costin, in apropierea Colegiului National "Constantin Bratescu". Dupa ce au fost sesizati de catre un cadru didactic ca angajatii unitatii comerciale mai sus amintite vand tigari elevilor, comisarii CRPC s-au deplasat la locul indicat.
Partidul Democrat Liberal invarte bata in magazinul cu portelanuri al politicii. Deocamdata a facut tandari legitimitatea primarilor. Urmeaza raftul cu Legea Capitalei si impartirea Bucurestilor pe sectoare.
In plus, produsele sunt deseori mai ieftine decat cele din magazinul clasic. Asta pentru ca magazinele on-line nu au cheltuieli de intretinere si astfel isi permit sa practice un adaos comercial mic la toate produsele vandute.
DAE erau tiparite chiar pe etichetele cu preturi, astfel ca fiecare cumparator isi putea face o imagine clara asupra costului real al produselor l Managerul magazinului, Simona Pop, a afirmat ca aceasta a fost doar o masura suplimentara, deoarece cumparatorii erau informati si pina acum asupra costurilor reale inca din momentul in care achizitionau produsele l Se pare ca acesta este motivul pentru care vinzarile nu au scazut nici dupa afisarea DAE l La magazinul Altex din incinta complexului comercial Hercules, nu am reusit sa aflam informatii suplimentare despre aplicarea DAE, fiind sfatuiti sa apelam la purtatorul de cuvint al retelei nationale, adica sa sunam la Bucuresti l Speram ca nu toti cei care trec pragul magazinului si se intereseaza de aceste lucruri sint tratati la fel cum am patit noi!
Firma Transilvania General Import Export SRL a organizat ieri, la Magazinul Metro din Oradea, tragerea la sorti a castigatorilor loteriei publicitare nationale “Sarbatoare pentru fiecare“.
Practic, vinzind doar magazinul din Cartierul Soarelui, noul patron al firmei işi poate scoate suma plătită
Exista insa si carduri care ofera posibilitatea platii la magazine intr-un numar fix de rate, nu mai mare de 12, stabilit intre banca si magazinul partener.
In aceste conditii, daca tot vreti sa faceti un cadou frumos si de calitate, trebuie sa alegeti cu grija magazinul si sa mergeti pe ideea „dau un ban, dar face“.
Paguba ca paguba, insa atitudinea angajatilor Metro 2 din Constanta (caci aici a fost facuta achizitia) au demonstrat ca nu au nici un Dumnezeu, la fel ca si magazinul pe care il reprezinta.
La magazinul de prezentare din Oradea al producatorului SC Clasicor SA Cluj-Napoca, s-au gasit la comercializare produse din productia proprie la care, din datele de identificare ale producatorului, lipsea adresa acestuia, iar pentru produsele cu fete din velur nu existau instructiuni de intretinere.
Destul de multe magazine isi intampina clientii cu un agent de paza sau cu stickere lipite pe geam care anunta faptul ca magazinul este dotat cu sistem de supraveghere si de alarma.
Trebuie spus ca infiintarea si administrarea unui site specializat nu costa mai mult de 500 de euro, insa cea mai mare problema este ca magazinul virtual sa devina cunoscut.
Cand vor sa achizitioneze ceva, in general, clientii prefera produsele cu reduceri maxime", a spus Ioana Misu, lucrator comercial la magazinul Erros din Craiova.
google-analytics.com