Cautare

525 de rezultate pentru "madalin tanase baicoi" (3.38 secunde)
Madalin Ionescu trebuie sa aiba un look WOW! Uite cum arata dupa 20 de minute de cumparaturi - Asemenea sosete ai vazut mai rar Madalin Ionescu a acceptat propunerea celor de la D-Paparazzi si a mers la cumparaturi intr-un timp record pentru a avea un look WOW.
Madalin Voicu, unul dintre cele mai pitoresti personaje ale politicii romanesti, a revenit in forta. ... Eu iubesc partidul asta si nu o sa plec niciodata de aici, doar daca ma dau afara", ne-a expus crezul sau politic Madalin Voicu. ... Madalin Voicu:
Un singur lider, Madalin Voicu, vicepresedintele PSD Bucuresti, a recunoscut ieri, in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta, ca partidul e rupt si se afla la un pas de desfiintare.
Vicepresedintele PSD Bucuresti Madalin Voicu a anuntat ca PSD va sanctiona orice membru care ataca partidul si care nu intelege ca "dusmanul este Alianta D.A.".
si de Madalin Voicu, 2,8%. In schimb, la nivel national, Madalin Voicu este considerat personalitatea politica ce ii ajuta cel mai mult pe romii din Romania, cu 8,8% din raspunsuri.
Vicepresedintele PSD Madalin Voicu este de parere ca nu e atat de grav faptul ca presedintele Traian Basescu a folosit expresia "tiganca imputita" la adresa unei jurnaliste, pe cat este acela ca romanii voteaza "fara creier" un astfel de "personaj".
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
Mai mult, doi dintre copii, Amar si Madalin, au sosit la Bucuresti unde, timp de o luna, vor fi supusi mai multor teste medicale.
In Editia de week-end de la Antena 3, Madalin Voicu a spus ca pe Victor Ponta "l-au costat postarile pe Facebook. ... Madalin Voicu a precizat ca el nu are cont de Facebook si ca nici nu are de gand sa-si faca.
Este vorba despre democratul Tanase Barde, despre care se spune, deocamdata, ca are... ... Dar cine este Tanase Barde? ... Una peste alta, este insa posibil ca numele lui Tanase Barde sa fi fost aruncat "pe piata" doar pentru a distrage atentia de la un alt candidat.
Daca va castiga alegerile prezidentiale, presedintele Traian Basescu uita de dizolvarea Parlamentului, desi, ar vrea sa se razbune pe acei alesi ai neamului care l-au suspendat, afirma analistul politic Stelian Tanase. ... Trebuie sa avem un buget, trebuie sa se mai miste lucrurile", a explicat Stelian Tanase.
Noul Guvern cuprinde multe persoane cu miros de coruptie, iar Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul mai cu seama ca, 5 ani de acum incolo, datorita urii pe care o are pentru prima putere in stat, presedintele va incerca sa ingenuncheze si sa decimeze Parlamentul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase:
Stelian Tanase: "Miscarea Populara este o marota vicleana a CDR!" Miscarea Populara pe care Traian Basescu si liderii PDL incerca sa o confectioneze peste noapte reprezinta "o marota a CDR" prin care partidul de guvernamant incerca sa vicleneasca electoratul, afirma analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
„În primele noua luni ale acestui an, au fost eliberate 913 autorizatiile de construire, cu 316 mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut“, a declarat Mariana Tanase, directoarea Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Practic, suntem fortati sa mai scumpim productia de conserve cu cel putin 10% pâna la sfârsitul anului“, a declarat Aurel Tanase, presedintele patronatului din industria conservelor de legume si fructe - Romconserv.
Nikolic deschide scorul pentru ros-albastri, cu un sut din apropierea portii, dupa ce a primit o pasa excelenta de la Tanase.
Marica si Tanase au fost blocati spectaculos de Romero in prima repriza, sud-americanii au replicat prin ocaziile lui Higuain si Aguero. ... Marica centreaza bine pentru Tanase, dar sutul acestuia trece pe linga min 21: ... Schimbare facuta de Piturca, iese Tanase, intra Lazar min 58:
google-analytics.com