Cautare

138 de rezultate pentru "loredana bodo" (3.11 secunde)
Admiratorii lui Nicu Covaci si ai operei sale geniale vor avea ocazia sa vada pe scena, in afara actualilor membri Phoenix, mai multi artisti cu care cel care a creat un nou curent in muzica romaneasca, etno-rock, a colaborat de-a lungul timpului - Dan Andrei Aldea, Calin Pop (Celelalte Cuvinte), Roman Iagupov (Zdob si Zdub), A G Weinberger, Rares Totu, Alin Oprea (Talisman), Crivat si Luparul (Bucovina), Trooper, Bodo (Proconsul), Eugen Mihaescu si Gabi Gurita Nicolau (Krypton), Tavi Iepan (Rezident Ex) si alti invitati.Dupa spectacolul de la Arenele Romane, partea a doua a serii de 19 Aprilie va fi dedicata unui concert Phoenix in clubul Tribute, in cadrul unui eveniment restrans cu ocazia zilei de nastere a lui Nicu Covaci.
Probabil ca, atenta la cele patite de sora mai mare si la mariajul esuat al acesteia cu Bodo de la Proconsul, Elena s-a gindit sa incerce o alta categorie, mai statornica si mai de viitor decit cea a cintaretilor.
Pe scena vor urca cei mai iubiti artisti romani, de la Corina Chiriac, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Cristi Minculescu, Horia Moculescu pana la Loredana, Delia, Marius Moga, Smiley, What’s UP, Adda, Stefan Banica Jr.
Cel mai bun scenariu (lung metraj fictiune) Mimi Branescu - Acasa la tata Radu Jude, Florin Lazarescu - Aferim! Corneliu Porumboiu - Comoara Tudor Giurgiu, Loredana Novak - De ce eu?
Oricum, pana pe 30 iunie vom avea o imagine clara asupra proiectelor pe care le vom sustine pentru a o trimite la Ministerul Transporturilor", a spus Loredana Nita, consilier in cadrul Serviciului de Integrare Europeana din Prefectura Dolj.
Conform acestuia, Loredana Nita, sefa Serviciului de Integrare Europeana din cadrul prefecturii, a fost tinuta pe la usile ADR-ului atunci cand a solicitat o intrevedere si, cand in sfarsit a fost primita, a fost "data pe mana unui trepadus".
"Votul uninominal poate ajuta anumite persoane sa acceada in parlament, cum ar fi Loredana, Guta sau Nicolita, deoarece se confunda notorietatea cu competenta.
Un galatean pe nume Amelian Chirila a tinut capul de afis la contestatii in comuna Tulucesti, el depunand cereri impotriva lui Daniel Enache si a Elenei Loredana Murgoci, candidati pentru Consiliul Local.
Tariceanu a asistat, aproape o ora si jumatate, la spectacolul organizat de liberali in Piata Revolutiei, unde a fost lansat sloganul candidatului PNL la Primaria Generala a Capitalei - "Ludovic Orban pune Bucurestiul pe roate!" - si la care au concertat formatii precum Compact, Iris, Directia 5, Voltaj, Phoenix, Holograf sau Loredana si Taraful Agurida.
Celelalte 3.000 de apartamente si garsoniere de cate 60 de metri patrati si respectiv 30 de metri patrati vor fi vandute, potrivit estimarilor, cu 460- 500 euro/mp. Spectacolul s-a incheiat cu un concert sustinut de Loredana Groza.
• Turism - Loredana Groza. A avut numeroase concerte in diaspora. • Sanatate - Anca Turcasiu. Vegetariana de 20 de ani, artista ar detine reteta pentru subtierea taliei romanilor.
Loredana Codrut) Analiza la rece facuta de Adrian Nastase, fost premier al Romaniei dupa violentele de la protestele din Piata Victoriei.
Loredana Codrut) Deputatul independent Remus Borza (ex-ALDE), analizeaza conflictul dintre Liviu Dragnea si Gabriela Firea. - Razboi pe viata si pe moarte intre Gabi Firea si Liviu Dragnea.
De aceea, sefii directi trebuie sa comunice cu subalternii, sa-i faca sa se simta importanti, sa le comunice obiectivele in ansamblu, sa-i motiveze", a declarat Loredana Iordache, manager de resurse umane in cadrul unei firme private.
"Luxury Show" va fi un spectacol de lumini si muzica, la care vor participa si unele dintre cele mai renumite nume ale scenei, cum ar fi Stefan Banica jr si Loredana.
Mai multe persoane, printre care se numara Amalia Opritescu, Vasile Condurache, Florin Tulbure, Cosmin Vilcu si Loredana Trohanel au pus pe picioare o afacere care urma sa le aduca, in perioada iunie 2005-august 2006, un profit de aproape 900 de mii de lei si asta numai cu ajutorul unui calculator conectat la o imprimanta, pe care Amalia Opritescu le avea in locuinta sa.
„Se va face un astfel de centru pâna în 2012“, a declarat Loredana Nita, sefa Biroului Integrare Europeana din Prefectura Dolj.
„Se va face un astfel de centru pâna în 2012“, a declarat Loredana Nita, sefa Biroului Integrare Europeana din Prefectura Dolj.
Ford Fiesta ramane cel mai cautat model, insa avem cereri si pentru Ford Focus, datorita raportului extraordinar pret- calitate“, a spus Loredana Gheorghe, coordonator marketing la Plusauto.
Magazinul Real Constanta Nord, ce va fi deschis publicului incepand de astazi, a avut inaugurarea oficiala in seara zilei de ieri, la eveniment fiind prezente oficialitati locale precum si VIP-uri din randul carora nu au lipsit Mihaela Radulescu si Loredana Groza.
google-analytics.com