Cautare

2192 de rezultate pentru "liviu varciu moartea fratelui" (4.97 secunde)
Moartea inseamna groaza si libertate. ... Mi-au raspuns ca nu se stie nimic de moartea sau mormantul lui. ... Dupa moartea calugarului (cand spiritul sau salasluia inca prin zona) am putut viziona in ansamblu zona de sus.
Daca procesul avanseaza lent si fara vreun rezultat notabil, Iucinu este multumit de faptul ca procurorii au decis sa redeschida investigatiile privind moartea tatalui sau.
Marele actor Florin Piersic este distrus de moartea Ilincai Tomoroveanu. ... El ar vrea sa-i spuna cineva ca moartea colegei sale de scena e o gluma.
O noua teorie stiintifica demonstreaza ca moartea trupului nu este punctul terminus al calatoriei sufletului, asa cum, de altfel, sustineau si stramosii nostri, dacii. ... Noua teorie care demonstreaza ca moartea nu exista are la baza conceptul de biocentrism.
Moartea abstracta Cineva ma plange, cu vizibila nedumerire, neputincios imi a-mi gasi o scuza, pentru retragerea mea in vaile natale.
Moartea este o simpla iluzie.
A fost clipa in care haosul si dat mana cu moartea. ... In sala erau bezna, urletele, fumul otravit, moartea. ... Am vazut moartea Marian povesteste, povesteste: ... - Am vazut moartea De atunci viata mea s-a schimbat.
moartea pasiunii (Autor: ... Sunt falsi, sunt neconvingatori, sunt dizgratiosi, sunt moartea pasiunii. ... Moartea pasiunii la superlativ. Paradoxul este ca, desi avem politicieni atat de plicticosi, noi, poporul contemplativ, nu ne plictisim deloc.
Cred ca am uitat sa luam moartea ca pe un fenomen natural. ... Uneori, moartea este atat de blanda incat membrii familiei nici nu isi dau seama. De aceea, moartea este realmente un proces linistit pe care il putem recunoaste si pentru care ar trebui sa fim pregatiti.
Cezar Pesclevei) Moartea este o realitate trista in perceptia noastra.
Faptul ca moartea tatalui le-a asigurat, intr-un fel, un acoperis deasupra capului nu-i va consola. ... Evident ca moartea soldatului galatean a devenit subiect de talk-show-uri de tot felul, cu tot felul de amanunte emotionante din viata celui disparut.
Candidatii la primariile de sector In Sectorul 1, lista pentru primaria de sector este deschisa de candidatul Uniunii Social Liberale, Andrei Ioan Chiliman, acesta fiind urmat de candidatul UDMR, Denes Aron, de candidatul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei, Gheorghita Liviu Goncea, si de candidatul Partidul Democrat Liberal, Theodor Paleologu.
Artistul Liviu Balac este o prezenta constanta a targurilor traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Ministerul Agriculturii va avea aceeasi structura, iar presedintele Colegiului Medicilor Veterinari, Liviu Harbuz, si directorul Statiunii de Cercetare Dezvoltare Caracal, Catalin Rosculete, vor fi numiti secretari de stat, a declarat marti ministrul de resort, Ilie Sarbu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, il va propune luni, in Comitetul Executiv National, pe vicepresedintele Liviu Dragnea pentru functia de ministru al Administratiei si Internelor, au declarat pentru Mediafax surse din partid, vicepresedintele social-democrat avand si suportul majoritatii liderilor de filiale.
Presedintele Traian Basescu, a semnat marti decretele pentru revocarea din functia de ministru interimar la MAI a lui Dan Nica si de numire in functia de ministru al Internelor a lui Liviu Dragnea.
Inca din primele zile de la numirea sa pe post, noul prefect, Liviu Brailoiu (foto), si-a exprimat indoielile fata de buna-credinta a fostului reprezentant al guvernului in teritoriu in legatura cu situatia de la Corbu.
Liviu Nicolicea, fratele fostului vicepresedinte al Camerei Deputatilor, Eugen Nicolicea, a fost exclus din PSD. ... "Este inadmisibil la ce fapte a recurs Liviu Nicolicea pentru a ma forta sa votez asa cum a vrut el!
Stiu ca nu este o munca usoara, dar este una de echipa si o voi duce la bun sfarsit impreuna cu prefectul Ion Florescu si subprefectul Liviu Andrei.
google-analytics.com