Cautare

2192 de rezultate pentru "liviu varciu moartea fratelui" (3.35 secunde)
Dupa ce a compus o perioada pentru mai multi artisti de la noi, printre care Antonia si Liviu Varciu, LeeYa s-a gandit ca ar fi timpul sa se lanseze intr-o cariera solo, ceea ce a si facut.
Moartea sub diferite forme! Top decese ciudate Moartea este un subiect tabu in zilele noastre. Ce este moartea? Moartea nu este numai sfarsitul traiului pe pamant. ... Moartea nu este nici un inceput al unei vieti noi, necunoscute.
Proaspatul prefect al judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), si-a inceput activitatea in forta, dar si cu o sumedenie de probleme care se “incapataneaza” sa i se inghesuie pe masa de lucru:
M-am intalnit azi cu Dragnea, am discutat o ora, i-am lasat demisia mea, astept sa ia o decizie (Ioana Campean) Deputatul Victor Ponta a declarat, vineri seara, intr-o emisiune la Antena 3, ca a avut in jurul pranzului o intalnire cu presedintele PSD, Liviu Dragnea, care a durat aproximativ o ora.
Cele mai insistente o descriau ca un fel de Mesalina, intriganta, sangeroasa, corupta, nu supusa, ci complice a tatalui si fratelui sau.
Moartea este breaking news, Ea incepe cu fotografia facuta cu mortul, E simbolul ei, reprezentarea ei electronica. ... Moartea este breaking news, Si trebuie transmisa live, imagine cu imagine Nu are importanta ca nu misca nimeni in cadru. ... Moartea este breaking news Si nu face niciodata sticla sa roseasca.
Presedintele Traian Basescu i-a cerut fratelui sau sa se retraga dintr-o firma in care acesta este asociat cu fiica unui director in Ministerul Economiei si cu un fost loctiitor al Departamentului Armamente din Ministerul Apararii Nationale (MApN), precizand ca societatea respectiva nu a fost implicata in contracte militare.
Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a afirmat ca presedintele Traian Basescu are legaturi cu medii teroriste prin intermediul fratelui sau. ... "Pot sa va spun ca este vorba de legaturi ale domnului presedinte Traian Basescu, prin intermediul fratelui sau, cu medii teroriste.
Analistul politic a evaluat in ce masura il afecteaza pe Traian Basescu scandalul legat de firma fratelui sau, Mircea Basescu. ... El s-a declarat convins de faptul ca Traian Basescu nu va candida si, tocmai din acest motiv, nu este strain de afacerile fratelui sau.
"Numai niste minti bolnave pot face trimitere la asta" Viceprimarul Capitalei Marcel Nicolaescu face glume pe seama copilului ucis de caini maidanezi, in timp ce presedintele FRF Mircea Sandu le ofera parintilor si fratelui care a luat parte la carnagiu bilete la meciul Romania-Ungaria, "in semn de mangaiere".
Trebuie ales un moment perfect pentru a incepe discutiile pe aceasta tema Este de preferat ca situatia fratelui sa se discute inainte de intrarea la gradinita/scoala si de momentul in care va incepe sa se imprieteneasca cu copiii din aceste medii.
Studenta diagnosticata cu o boala rara, dupa ce a trait 20 de ani purtand in pantece embrionul fratelui geaman, a murit luni seara. ... Doctorii au descoperit ca fata a trait tot timpul cu embrionul nedezvoltat al fratelui ei geaman in pantece.
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala.
Razboiul dintre Liviu Contac, directorul Directiei Judetene de Drumuri si Poduri, si subprefectul David Salgau s-a mutat in instanta.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana a declarat joi, la Craiova, despre absenta sefului statului de la investirea ministrului Liviu Dragnea, ca acesta are libertatea totala sa aleaga la ce evenimente participa si ca nu a simtit sa fie vreun dezechilibru in privinta invitatilor la acest eveniment.
Cu toate ca guvernantii isi gasesc, tot mai des, motiv de cearta, prefectul judetului Constanta, Liviu Brailoiu (foto), spune ca tensiunile din coalitie sunt doar imaginare, intretinute ori induse de presa.
Liviu Dragnea:
Penibil nu numai prin prestatie, dar si prin invocarea neghiobiei lui Liviu Dragnea cu Nu vrem sa rupem tara! ... - Klaus Iohannis si Sistemul pariaza pe o miscare in PSD care sa duca la debarcarea lui Liviu Dragnea si punerea unui Guvern PSD-ALDE marioneta a Cotrocenilor.
Cristina ANDREI) Cu 8 motive prezentate pentru a face Congres extraordinar la PSD, Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa celor care denigreaza Romania si a anuntat ca social-democratii vor duce pana la capat lupta impotriva structurilor statului paralel.
Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei.
google-analytics.com