Cautare

61480 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (7.05 secunde)
Mai multi utilizatori de cartele reîncarcabile au fost pagubiti în ultimele luni prin promotii false, din ce în ce mai ingenioase, anuntate prin e-mail, mesaje scrise sau apeluri telefonice, în care sunt folosite numele unor companii de telefonie mobila.Tepele cu cartelele reîncarcabile au facut victime si în Craiova.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0 - VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Carrefour 2013, ajuns deja la a XXIII-a editie.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Ziua internationala a drepturilor omului Ziua internationala a drepturilor omului este marcata in intreaga lume la 10 Decembrie. Sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial a adus in atentia liderilor lumii si problematica respectarii drepturilor omului.
Sambata, 1 aprilie, Nico, indragita interpreta, a venit la Farmacia CATENA din Veranda Mall (Strada Ziduri Mosi 23, zona Obor) cu cele mai noi cantece, cu CD-uri (Motive) si cu autografe, dar si cu o mulțime de alte surprize din partea CATENA.
Alianta dintre Partidul Democrat si Partidul National Liberal s-a parafat la sfarsitul lunii septembrie 2003, dupa o perioada in care nici social-democratii aflati la guvernare nu se erodau, nici liberalii sau democratii nu reuseau sa ajunga la niste procente semnificative in sondaje.
Sedinta agitata de Comitet Director la PRM, in conditiile in care deputatul constantean Gelil Eserghep si-a inaintat demisia din partid.
Cei 33 de europarlamentari romani, alesi in urma scrutinului din 7 iunie, si-au primit, joi, certificatele, in cadrul unei ceremonii organizate la sediul Biroului Electoral Central.
Am participat la Roma la Reuniunea anuala a Academiei Europene de Relatii Economice si Culturale. ... (membru al Clubului de la Bucuresti) , in cursul diminetii de 10 iunie 2011 am prezentat o Expunere, al carei text il public in continuare :
Am asistat la un moment istoric cand Uniunea Social Liberala a scos hotia si incompetenta nu doar din Bucuresti dar si din localitati si judete fiefuri PDL.
Cum sa castigi un referendum BBC News Online publica luni un material amplu despre "Cum sa castigi un referendum", ce contine mai multe recomandari de la castigatori sau invinsi in diferite referendumuri din Marea Britanie si care pot fi aplicate in orice campanie pentru o astfel de consultare populara.
Licitatia pentru inchirierea plajelor a devenit samburele de scandal dintre hotelieri si institutiile abilitate in procesul de inchiriere.
Concursul "Cum am grija de casa mea?" a fost lansat ca parte integranta a campaniei "Casa mea e UNIQA", avand ca scop principal informarea copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt.
Castigatorii au fost premiati pentru proiecte care vizeaza tratamentul pacientelor suferind de cancer ovarian, agentii cancerigeni potentiali din sosurile folosite la frigaruile de pui si imbunatirea calitatii aerului din locuinte pentru a reduce frecventa crizelor de astm, informeaza AFP.
Camera Deputatilor a adoptat, marti, Legea votului uninominal, cu 231 de voturi "pentru", 11 voturi "impotriva" si 18 abtineri. Deputatii au mentinut pentru alegerile parlamentare pragul electoral de 5% sau castigarea a sase mandate de deputat si trei de senator.
Sedinta ordinara a Consiliului Judetului din aceasta luna s-a consumat sub semnul campaniei electorale si al vesnicelor discutii contradictorii intre reprezentantii formatiunilor politice componente. Ultima sedinta ordinara a Consiliului Judetului nu s-a deosebit cu nimic de majoritatea sedintelor din mandatul acestui consiliu.
Opinia lui Dan Pavel despre incercarea de a rupe o parte din PSD a aparut pe Inpolitics si o puteti citi in continuare.
Liderii politici, slugi la baroni De teama sa nu se faca de ras la alegeri, marii lideri politici s-au bagat la stapan, acceptand protectia baronilor.
Printre laude si critici, ori printre explicatii despre cum sta treaba cu aprecierea leului, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Mugur Isarescu, ne spune ca imbunatatirea standardului de viata depinde de cresterea productivitatii muncii in economie. Altfel spus, daca vrem sa traim bine, trebuie sa punem osul la treaba.
Licitatia, la care participa 83 de firme, a inceput ieri la Constanta. ... Mai trebuie stiut ca din 33 de sectoare, in care se imparte plaja litoralului romanesc, 5 nu au primit nici un fel de oferta, ele nefiind atractive din punct de vedere economic.
google-analytics.com