Cautare

61480 de rezultate pentru "listacu castigatori din 8 iulie de la deeai" (4.08 secunde)
La sala de reuniuni a hypermarket-ului Carrefour din Constanta s-a desfasurat ieri festivitatea inmanarii premiilor elevilor castigatori ai concursului de desene pentru copii, avand ca tema Sarbatoarea Invierii Domnului.
Loteria Bonurilor, la prima extragere.
Ministerul Finantelor a organizat, duminica, prima extragere lunara a loteriei bonurilor fiscale din acest an, in studioul TV al Loteriei Romane, la care au participat toate bonurile fiscale emise in luna decembrie.
Sunt multe feluri de fericire, iar PROFI se bucura sa le aduca in cat mai multe case. Iata-i pe primii doi castigatori din Campionatului de bere PROFI, aflat in plina desfasurare: Nicolae Catalin, din Crevedia, si-a ridicat recent premiul de la PROFI, un scuter Vespa.
Aura Bogdan raspunde la intrebarea: De ce iesim din relatii? V-ati gandit vreodata de ce ati ales sa fiti intr-o relatie?
Programul "Locuinte ieftine pentru tineri", demarat de Primaria Constanta, a adunat sute de constanteni, sambata seara, in Piata Farului.
Democrat-liberalul Iulian Arama este sigur de faptul ca la alegerea vicepresedintilor Consiliului Judetului niciun coleg nu l-a tradat, sau cel putin asta reiese din spusele sale.
Legea uninominalului s-a aratat nedreapta cu unii dintre castigatorii colegiilor in care au candidat la alegerile din 30 noiembrie. Desi au strans cele mai multe voturi, multi castigatori nu s-au regasit printre membrii viitorului Parlament, trezindu-se deputati sau senatori candidatii clasati pe locurile trei sau patru.
Indiscutabil, Ziua Nationala a oricarei tari e un prilej de bucurie, onoare si mandrie pentru cetatenii statului respectiv.
Prabusirile monedei unice europene si ale dolarului din ultima perioada au fata si revers.
Produsele oferite copiilor prescolari si celor din invatamantul primar din judetul Dolj vor fi furnizate in anul scolar 2006-2007 de aceleasi firme care au livrat produsele si anul trecut.
La sfarsitul saptamanii trecute, companiile RCS&RDS si Telemobil (Zapp) au reusit sa castige licitatia pentru atribuirea a ultimelor doua licente de telefonie mobila din generatia a treia (3G).
In perioada 10-29 noiembrie a avut loc promotia "Fii campion" demarata de Citifinancial in colaborare cu Steaua.
Petrom a mai dat o lovitura pe piata financiara din Romania, de aceasta data nu in domeniul in care este arhicunoscuta, cel al hidrocarburilor, ci in cel imobiliar.
Pandorra Story Style anunta lansarea evenimentului international fenomen, Legion Run in data de 16 Iunie 2018 la Divertiland Waterpark.
Berbecii trebuie sa aiba grija cum actioneaza pentru ca modalitatile lor intempestive ii pun pe o pojghita de gheata foarte subtire. ... Nativii din taur incep sa se pregateasca pentru schimbari majore intr-un viitor apropiat. ... Si in a doua saptamana din 2017, primesc ocazii, favoruri si cadouri.
O zi insorita la Constanta. Si aici, la malul marii, si in restul tarii, dimineata prevestea o duminica obisnuita.
Suferinzii de „scenarita“ au avut toate motivele sa-si inchipuie ca viitura de greve din ultima vreme nu este cu totul intam-platoare.
Se face ca cei care ascultau pe vremuri telefoanele animalelor din padure si erau atenti ca vietuitoarele sa nu spuna bancuri cu Bula s-au impartit in doua. ... Asta din punct de vedere doctrinar.
Se face ca cei care ascultau pe vremuri telefoanele animalelor din padure si erau atenti ca vietuitoarele sa nu spuna bancuri cu Bula s-au impartit in doua. ... Asta din punct de vedere doctrinar.
google-analytics.com