Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (8.66 secunde)
Jucarii din lemn si cutii muzicale, dar si nuieluse frumos decorate pentru copiii care au fost mai putin ascultatori.
Pentru fabricarea unei tone de hartie obisnuite se folosesc intre 2 si 3,5 tone de lemn, adica sunt taiati aproximativ 20 de copaci. Din fibrele de celuloza din lemn, rezultate dintr-un proces de fierbere chimica, se obtine hartia.
Gustul acru si foarte acru blocheaza energia lojei lemn, adica ficat, si vezicula biliara. Gustul usor acru si acrisor - jumatate de lamaie stoarsa in 200 ml de apa plata stimuleaza si regleaza energia lojei lemn si deblozheaza functia hepatica.
Uleiul de ghimbir se amesteca bine cu diverse uleiuri esentiale, inclusiv de lamaie, lemn de cedru, eucalipt, tei, tamaie, muscata, rozmarin, lemn de santal, patchouli, mirt, bergamota, trandafir, neroli, portocaliu siylang-ylang.
Copiii se vor putea plimba cu poneii si vor putea participa la ateliere de creatie, in cadrul carora vor invata sa incondeieze oua sau sa picteze icoane pe sticla si lemn.
Daniela Iacob, din Bucuresti - "Papusi si linguri pictate", Copii vor invata sa confectioneze papusi din linguri de lemn costumate (la alegere se vor confectiona o papusa cu fustita si cosite impletite sau un baietel cu papion) si sa picteze linguri de lemn cu motive traditionale.
tesut, olarit, incondeiat oua, sculptura in lemn, pictura de icoane, cojocarie, confectionat de masti populare si podoabe, impletit fibre vegetale, fiind reprezentate toate zonele etnografice de traditie din Romania. ... 0744101022) pentru "Atelierul de pictat icoane pe lemn", Dan Marinescu (tel.
cojocari, olari, cioplitori, tesatoare, iconari, negustori cu mobilier si unelte taranesti, dar si tineri artiști cu bijuterie, obiecte casnice si de decor, vestimentatie si incaltari pictate manual, sticla pictata, jucarii realizate din lemn sau alte materiale reciclabile, ceramica si obiecte decorative, plante de leac sau sapunuri naturale.
biserici de lemn (Fildu de Sus, Sinmihaiu Almasului, Baica, Racis, etc.), manastiri (Strimba, Balan, Bic, Rus), castele, conace (Jibou:
Exporturile de lemn trebuie oprite.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... De ani de zile, sute de milioane de metri cubi de lemn este prelucrat si exportat peste hotare,in special, de firme din Austria si Germania.
Toate acestea l-au costat foarte multi bani, astfel ca actorul a ajuns la sapa de lemn. ... Din pacate, tratamentele si interventiile chirurgicale l-au adus la sapa de lemn, iar viata lui depinde acum de voia lui Dumnezeu si de mila prietenilor, care fac mari eforturi sa-i aline suferinta.
Mobilierul si paravanul au completat ideea evantaiului gingas, structura acestuia fiind o combinatie de lemn si fier. Printre florile folosite amintesc bujorul roz, cupe de orhidee cymbidium, fire alstroemeria, garoafe, magnolia, foite de lemn kiogy japoneze.
- am spus ca L-am gasit pe Dumnezeu intr-o biserica din lemn pentru ca eu cred (nu spun ca stiu; ... Nu am spus nicaieri, niciodata, pe parcursul piesei ca Dumnezeu poate fi gasit numai in biserici din lemn.
Puteti targui ii si tesaturi mai vechi si mai noi, icoane si obiecte din lemn si sticla, plante de leac de pe plaiurile Dambovitei, cosmetice naturale, mobilier taranesc si obiecte vechi, podoabe si jucarii realizate manual, obiecte crosetate sau podoabe din lana impaslita, bijuterii si vestimentatie, obiecte din lemn folositoare unei gospodarii.
In Satul Mestesugarilor din Comana, judetul Giurgiu, localnicii ii invata pe vizitatori cum sa faca diverse obiecte din papura ori din lemn, dar si arta tesutului la razboi.
Satul de vacanta este format din casute din lemn vopsite in alb si albastru, vile si terase cu acoperisuri din stuf. ... Astfel, la marginea plajei exista zeci de casute din lemn.
obiecte din lemn: ... icoane pictate pe lemn sau pe sticla, impletituri si alte mestesuguri. De-ale gurii puteti targui: miere, dulceata, prajituri, zacusca, sucuri si tuica.Va invitam sa regasiti frumusetea si marturia gesturilor in lucrurile mestesugite deopotriva de tarani, artizani si artisti.
obiecte sculptate in lemn, obiecte din sticla, ceramica, tablouri, bijuterii si alte accesorii, instrumente muzicale, ii si costume populare, icoane pictate precum si preparate culinare:
cutiuta din metal 40 RON, jucarii di lemn - la 5 RON, 8 RON si 10 RON,, zdranganitoare din lemn, pentru copii - la 10 RON, fugatori mai mici din in, cusute manual de mama mea, Maria Dirlea, de 78 de ani, ne-a spus Rodica Dirlea din Sighisoara.
linguri pictate manual, magneti pictati - 10 RON, pandante din lemn pictate - 25 RON, oua pictate - 5 plus 1 - 100 RON, toate fiind inscriptionate cu Angel Romania.
google-analytics.com