www.realitatea.net informeaza: A facut o tara intreaga sa rada, dar acum trece prin momente foarte grele. Ciprian Fanaca, cunoscut drept Fachiru' din cadrul grupului Divertis, este bolnav de cancer.
Boala i-a fost descoperita in urma cu doi ani. Artistul a urmat diverse tratamente si a suferit numeroase interventii chirurgicale. Toate acestea l-au costat foarte multi bani, astfel ca actorul a ajuns la sapa de lemn.

Fachiru' in rolul lui Oprescu


Colegii din grupul Divertis, dar si alte personalitati din show-biz-ul romanesc au decis sa-l ajute printr-un concert caritabil.
Cancerul, o boala nemiloasa, descoperita in urma cu aproape doi ani, i-a luat puterile dar nu si sperantele, desi rezultatele nu sunt tocmai imbucuratoare.
Cumplita maladie de care sufera nu-l impiedica pe artistul de 55 ani, care, datorita glumelor sale, a avut probleme chiar si cu securitatea comunista, sa incerce sa spere la o viata normala, sa poata avea grija de copilul sau.
Din pacate, tratamentele si interventiile chirurgicale l-au adus la sapa de lemn, iar viata lui depinde acum de voia lui Dumnezeu si de mila prietenilor, care fac mari eforturi sa-i aline suferinta.
Cei care l-au aplaudat in cariera sa de peste 30 de ani, pot sprijini viata si medicamentatia actorului prin donatii in contul RO 03 INGB 0000 9999 0458 3331, SWIFT: INGBROBU si paypal: [email protected], ori participand la concertul cartiabil care va avea loc pe 17 septembrie, ora 20.00 (gradina din spatele Casei de Cultura a Studentilor din Bucuresti).
Vor fi alaturi de Ciprian Fanaca, Mircea Vintila, Mircea Baniciu, Teo Boar, Vladi Cnejevici, Marius Batu, Radu Captari, Dan Iliescu (Timpuri Noi), grupul Gandidos ori fostul sau coleg din Divertis, Cristian Gretcu.