Cautare

663 de rezultate pentru "lemn" (8.03 secunde)
o sanie din bronz si lemn, veche de dinainte de anul 1900 - la pretul de 2.000 de euro, un ceas vechi nemtesc, vechi de 50 de ani - la 200 de euro, un binoclu - la 200 RON si un muzician din bronz", ne-a spus Nelu Nedelea.
casete de bijuterii - la 45 RON, pandante din petale de mac - la 15 RON, coliere din coada soricelului - la 25 RON, casete din lemn vopsit, pentru bijuyerii cu flori naturale", ne-a spus Tudor Alin Robert.
Piesele de mobilier sunt confectionate din lemn masiv de sheesham sau teck, sculptate sau pictate, decorate cu insertii metalice sau fier forjat.
"La standul meu, gasiti obiecte din bronz si alama, dar si tacamuri si farfurii din portelan din Anglia - la 15 - 20 RON bucata, setul - la 100 RON, un set din pahare vechi, din anii '50, pictate manual - la 200 RON,, un opait din bronz - la 200 RON, o caseta de bijuterii cu sidef - la 150 RON, o cutie muzicala pentru bijuterii, din lemn - la 250 RON, o bricheta Zippo - la 80 RON.
La standul FUNDATIEI GOLESCU va fi prezent si EDUARD GOLESCU cu o expozitie de lucrari pe lemn, cu simboluri de protectie crestina si colectia Lumea Credintei, in care EDUARD GOLESCU publica reportaje de calatorie in lumea spirituala.
"Am adus cusaturi manuale ce costa intre 20 ROn - 350 RON, precum saluri de bumbac - 50 RON, fete de masa cusute manual, marama din borangic - 60 RON, traistute - la 10 RON si la 15 RON, canute din ceramica, manusi din lana, ciorapi din lana, sah cu piese din lemn - intre 30 RON (mic) si 60 RON (mare)", ne-a spus Rodica Dirlea.
Am fost si eu, ca si tara intreaga (aproape), una cu manechinele de lemn din vitrine. Revolutia a trait-o in acelasi iures de tragic si comic, de fericire nebuna.
Cu totii, cu mic, cu mare, vor bate cu linguri noi de lemn in vasele in care se fierbe laptele de obicei, strigand incat sa sperie vrajitoarele care le-ar putea fura laptele.
Lasa-le acolo, te-am rugat, calcam peste cioburile de lut si pamantul imprastiat pe balcon, in prima seara de la venirea noastra izbucnise furtuna si ghivecele prinse-n suporturi de lemn cazusera.
Se fac apoi cosurile de fum din lemn, cu doua inele de 2 mm, unul sus si unul jos, imbracte in carton imitatie zidarie caramida, inclusiv 3 laturi ale inelelor.
vinuri dulci dobrogene, tuica de Arges, must inasprit din viile Ostrovului, rotocoale de cascaval si calupuri de telemea din Braila, miere din stupii Moldovei si ai Bucovinei, ciubere de Transilvania cu pastrama de oaie, carute de mere si pere de pe vaile Carpatilor, cantalupi uriasi din Turcia, parfum de trandafiri si hamuri mirosind iute a iuft si a catran din Bulgaria, stafide dulci in scoici rosii de culoarea purpurii din Corint, portocale si mirodenii din Cipru, lazi din lemn de chiparos si cedru din Liban, stofe de Teheran, casmiruri de India, matasuri de China, rodii si smochine din Iran, curmale coapte si rosii din Bagdad, cega, pastruga, morun si nisetru, cu icrele lor negre, de la Sulina.
Am venit cu troite, icoane, icoana ce il reprezinta pe Sfantul Serafim, pandantive cu cruci, troite de exterior la 1.500 RON, troite de interior, un lingurar sub forma unei casete de bijuterii, cercei sculptati in lemn, la 30 RON.
bratari cu pietre - de la 150 RON - 500 RON, cercei din argint - de la 50 RON - 500 RON, cu chihlimbar, ochi de tigru, coral, pocale - la 200 RON bucata, monede din argint - la 50 RON si 70 RON, clopot din bronz masiv - la 200 RON, vase din alama argintata - la 150 RON si 200 RON, caseta din lemn, pentru bijuterii -la 150 RON.
In jur de 400 de oameni s-au adunat la sfarsitul saptamanii trecute la Consiliul National al PNG, unde presedintele, Gigi Becali, a venit cu un crucifix de lemn primit din Maramures, pe care a tinut mortis sa-l atarne in sala de sedinta de la Hotelul Marriott.
Avem si scaunele de lemn pictate manual de mesterii din Horezu, ne-a spus Tedora Economu de la Traditional Robox.
Avem pandantive scoici, lucrate pe felii de lemn, lipite cu lac, pandantive din rasina, cu diverse produse pictate cu flori naturale sau scoici integrate in rasina, coastere, pahare, cesti de cafea, pictate si in rasina, suporti pentru lumanari sau pentru betigase naturale, cutiute pentru bijuterii, cutiute cu pesti, tot pentru bijuterii, la 35 Ron, farfuriute cu plante impregnate in rasina.
Dan Turca si Sanziana Turca fac obiecte de cupru - bijuterii de cupru, inele de cupru, iar sotia mea face tricouri pictate, genti pictate, esarfe de matase pictate, la 40 rom, inelele sunt din sarma colorata, cu buline de lemn colorate si inele de cupru.
Am si pandantive din lemn la 20 ron si cercei medievali intre 45 ron si 65 ron, in forma de tub,in functie de complexitatea modeluilui.
Locuitorii aflati mai departe erau convinsi ca in zona bisericii izbucnise un incendiu, nenorocire relativ frecventa in acest sat, avand mai mult case de lemn.
bratari din piatra de nisip cu lemn, bratari cu margele - la 10 RON, bratari din sfoara de matase, cu pietre - la 10 RON si fete de masa din panza de in - la 250 RON.
google-analytics.com