Scoase la rampa in Romania cu putin timp in urma, saptamana aceasta, ultimele doua modele Renault Megane au fost lansate oficial si la Craiova. "Este prima lansare la nivel national a noului Megane si Megane Coupe. La Bucuresti au fost lansate doar pentru presa. Noul Megane este intr-adevar seducator", a declarat Luiza Scarlatescu, directoarea de vanzari de la REDAC, concesionarul Renault.
Acesta este cel de-al 11-lea model Renault care detine cel mai mare punctaj inregistrat la testele de impact EuroNCAP (37 din 37 posibile) si calificativul cinci stele. Este disponibil in trei variante de motorizare (un propulsor pe benzina 1.6 16V 110 CP si doua turbodiesel Common Rail 1.5 dCi - 105 CP si 1.9 dCi - 130 CP; pentru toate, cutia de viteze este manuala in sase trepte) si cu trei versiuni de echipare la preturi ce pornesc de la 12.900 de euro cu TVA. Printre echipamentele standard sunt incluse ABS (cu repartitor electronic de franare EBV), AFU (asistenta la franarea de urgenta), airbag-uri frontale si laterale, servodirectie, computer de bord, radio-CD cu MP3, aer conditionat, geamuri electrice fata si spate, oglinzi retrovizoare electrice si degivrante, proiectoare de ceata, inchidere centralizata si demaraj cu card, sistem Isofix.
In perioada 24-26 aprilie, la Operatiunea Porti Deschise la Renault, doritorii pot testa performantele noului model, asigurandu-si astfel si participarea la tombola ce are ca premii doua autoturisme Renault Megane, zece vouchere de calatorie si vor avea parte de multe surprize ("tatuaje" pentru masini, machiaje pentru doamne).
Noul Megane si Megane Coupe beneficiaza de o oferta de lansare de patru ani garantie sau 100.000 km si de o oferta de finantare cu 0% dobanda la leasing.