Apple a fost intotdeauna o companie recunoscuta pe domeniul computerelor portabile. Modelele gamei MacBook au fost inca de la lansare adevarate bijuterii atat ca aspect, dar si ca performante, iar de cand sunt motorizate de procesoarele Intel Core, sunt la mare cautare.

Apple anunta astfel trei noi modele MacBook pentru diversificarea familiei. Toate sunt in formatul ecranului 13.3" de rezolutie 1280x800 pixeli. Important la noile modele sunt procesoarele lor, tactate mai rapid, deci mai puternice. Doua modele vor purta haine albe si vor dispune de un Intel Core 2 Duo de 2 GHz, fie de unul la frecventa 2.16 GHz. Al treilea model foloseste procesorul mai rapid, dar sub o culoarea neagra a carcasei.

Alte adaugiri ale modelelor sunt: RAM-ul expandat la 2GB de la 1GB, placa de retea wireless 802.11n si webcam-ul iSight integrat in marginea de sus a ecranului.

Haine noi inseamna preturi noi, evident. Cel mai scump este modelul de culoare neagra care incorporeaza un harddisk de 160 GB evaluat la 1.499$. Modelul imediat inferior ca pret, la 1.299$, este alb, dar cu harddisk de 120 GB. Mezinul celor trei dispune de o stocare de doar 80GB si poate fi achizitionat la 1.099$.

(www.pclaunches.com)