Cautare

116 de rezultate pentru "kiss exotica" (3.78 secunde)
Invitatie intr-o calatorie exotica dulce Mauritius, insula de zahar, vanilie si rom, insula culorilor, a bucuriei, a plajelor exotice si a apelor incredibil de limpezi si albastre, este patria zaharului brun Sik & Kann.
Datele financiare ale diviziei din Romania a SBS Broadcasting, parte a grupului german de televiziune ProSiebenSat.1, care opereaza televiziunile Prima TV si Kiss TV si radiourile Kiss FM, Magic FM si One FM, nu sunt disponibile pe site-ul Ministerului de Finante.
Serban Huidu este un simpatic realizator de radio si televiziune, care a prezentat in fiecare dimineata impreuna cu Mihai Gainusa show-ul matinal de la radio Kiss FM, precum si show-ul satiric saptamanal de la postul TV Prima TV numit Cronica Carcotasilor.
Jerry's Pizza, Body Art Wellness Club, FoodPanda.ro, Kiss FM, MOOV Romania - Antrenorul tau personal de fitness si ROVELO biciclete.
Recompensat cu trei premii Grammy, Seal este cunoscut datorita hiturilor pe care le-a lansat in cei peste douazeci de ani de cariera si in special pentru piesa "Kiss from a Rose", care a figurat pe coloana sonora a filmului "Batman Forever" (1995).
Bogdan Mezofi (voce), Valentin Rauca (chitara), Cristian Csapo (chitara), Lehel Kiss (clape), Titus Vadan (bas) si Gabor - Peter Turi (tobe) ajung din nou la Bucuresti, iar BURGERFEST ii asteapta cu bratele deschise. ... Festivalul este organizat de Mixtopia - LIVEPRO Events Powered by Kiss FM Facebook:
Astept si sugestii de retete, pe care v-ati dori sa le aflati si in masura in care pot o sa le facem. Kiss, kiss
nu exista niciun motiv ca tocmai acum sa le dea o interpretare atat de exotica. Singurii care nu s-au lasat amagiti de aceste explicatii au fost cei de la CIA.
O varianta exotica a acestei ipoteze este aceea ca nu este exclus ca tot ce consideram noi realitate sa fie, de fapt, o simulare de calculator, incluzand pe cei din jurul nostru si chiar pe noi insine.
Knapp a aflat, din surse de incredere, ca proiectul AATIP a produs trei duzini de rapoarte groase, precum si alte aproximativ trei duzini de rapoarte tehnice care arata modul in care un astfel de tip de tehnologie exotica ar putea fi utilizat intr-o noua era a aviatiei si ce ar putea insemna aceasta pentru aparare.
Autorii prezinta formule si deductii, insistand ca ele reprezinta un nou concept al deplasarii warp si adaugand ca niciodata inainte nu s-a sugerat ca o asemenea cale ar putea facilita o forma noua si exotica de propulsie.
Iar pentru folcloristul Hermann Bausinger, in 1960, farfuriile zburatoare erau o expresie exotica a unei dizolvari a orizonturilor, intr-o ambianta culturala cu mai putine limite spatiale sau de creatie.
Acest soi de fizica exotica poate fi abordata in termeni de inginerie, eventual de inginerie metrica, precum in acest exemplu.
Cu toate ca spune ca are foarte mult de munca la primarie, viceprimarul Constantei, Decebal Fagadau (foto), recunoaste faptul ca ii mai fuge mintea si la posibilitatea unui concediu, undeva intr-o zona exotica.
Cam cat un concediu de lux de doua saptamani pe o insula exotica. Printre preafericitii care au vazut China se numara acelasi Cristian Boldur, aceeasi Adriana Motocu, seful de la taxe si impozite, Ioan Vacariu, acelasi Dan Dobrescu, dar si secretara primarului, Aurelia Oana.
Adriean Videanu se afla in vacanta intr-o statiune exotica. Purtatorul de cuvant al Aliantei PSD+PC a adaugat ca spera ca premierul Emil Boc sa fie mai mult preocupat de iesirea din criza, decat de infiintarea unor comisii de ancheta.
"E un Congres in care se acrediteaza ideea ca eu as fi favorit la Presedintie, ba chiar ca, cu exotica exceptie si binevenita exceptie a domnului Catarama, nu as avea contracandidat, dar e posibil sa nu candidez nici eu.
Tot in vara, o firma care a castigat ceva licitatie la Primarie i-ar fi asigurat un concediu in Dubai ori in mai stiu eu ce destinatie exotica.
Una dintre oferte este exotica, iar cealalta trebuie verificata din punctul de vedere al potentialului financiar. Indiferent de rezultatul final, nu vom accepta niciun fel de oferta care presupune pierderea locurilor de munca si implicit dezmembrarea Olchimului.
In prima perioada a tranzitiei mioritice, prezenta femeilor in mediul de afaceri in curs de cristalizare din Romania era una mai mult exotica, tinand cont de prejudecatile ce grevau inca la acea data societatea romaneasca abia rupta din negura regimului comunist.
google-analytics.com