Cautare

116 de rezultate pentru "kiss exotica" (4.66 secunde)
In apropierea statiunii puteti admira si o rezervatie naturala, o combinatie exceptionala intre mare si padure exotica. Albena este o statiune preferata de familii, in principal, datorita facilitatilor oferite copiilor si tinerilor, inclusiv gradinite si cluburi pentru micuti.
Deja, prezenta cetatenilor straini pe piata fortei de munca din tara noastra tinde sa nu mai fie una exotica, numerosi patroni autohtoni apeland la extracomunitari "ieftini" pentru a-si completa organigramele de personal ale firmelor lor, aspect recunoscut si de Gheorghe Barbu, ministrul Muncii.
BancPost ofera, de asemenea, la imprumutul pentru locuinta in moneda exotica pe 25 de ani o DAE de doar 6,22%.
Romanii care doresc sa cumpere insule in diferite zone ale lumii au posibilitatea de a achizitiona astfel de proprietati printr-un serviciu lansat de firma de consultania imobiliara Coldwell Banker Affiliates of Romania, preturile variind de la cateva sute de mii de euro la peste 20 de milioane de euro.
Desi multe persoane au credite in franci elvetieni, aceasta moneda exotica nu se gaseste la casele de schimb, iar oamenii interesati pot face tranzactii doar in cont, la bancile unde isi platesc ratele.
In afara premiilor oferite in cadrul evenimentului, invitatii de seama si atmosfera exotica a showroom-ului, preparatele culinare sanatoase au fost apreciate de toata lumea.
Peretii lor sunt finisati cu stucco, iar pardoseala este din deck, un lemn de esenta exotica rezistent la umezeala. Sistemul de iluminat al casei este realizat din tuburi spectrale (neoane cu lumina calda) mascate in scafe, completate de spoturi orientabile si de lampi de pardoseala - lampadare, veioze.
Desigur, pentru multi romani sparanghelul are o rezonanta exotica. Nu ai sa-l gasesti pe tarabele de la Matache, dar a inceput sa fie prezent in supermarketuri, ca sa nu mai vorbim despre restaurantele cu pretentii, unde nu are voie sa lipseasca din meniurile chefilor cu pedigri.
Fotbalul mondial s-a schimbat enorm, parcurgand drumul de la virtuozitatea exotica a fostelor nationale braziliene, la pragmatismul supercampioanei europene Bayern Munchen.
Are doar 55 inch, dar este imbracat, sa spunem, in materiale ca aur (28 de kilograme de aur solid de 18 carate), diamante, pietre pretioase si piele exotica (aligator).
Pasarea exotica este intr-un tablou pe perete in acest cadru, iar unul dintre pinguini se uita la o vedere. Langa, in acelasi spirit al nostalgiei introdus de December global festivities, are o harta clasica.
Monica Tatoiu - (o prezenta extrem de rar intalnita la evenimentele mondene, a acceptat invitatia noastra si a imbratisat mesajul nostru de credinta si dragoste) - pentru activitatea Fundatiei "Noi citim", o lupta perpetua pentru triumful cartilor, intr-o lume in care lectura a devenit o activitate "exotica".
Isi permite orice vacanta exotica, dar se relaxeaza fara sa cheltuiasca un leu. Vezi aici cum isi incarca bateriile Loredana dupa concertele istovitoare Mereu pe drumuri, prin tara, la spectacole, pentru Loredana, patul ei de acasa este sfant.
Atat Negru cat si sotia, Codruta, si fiica lor, Dara, s-au relaxat weekendul trecut cu masaje balineze, ore de gimnastica acvatica, plimbari prin gradina exotica si mancare specifica din insula Bali.
Am inceput deja sa ma pregatesc pentru aceste evenimente, mai ales ca in luna ianuarie voi avea parte de o binemeritata vacanta exotica alaturi de sotul meu.
Fiind un simbol al orientalismului, cu vechime de secole, o cafea buna nu poate fi preparata, servita si savurata, oricum si oriunde.
Aventura in jungla - o adevarata explozie de adrenalina exotica, efecte speciale spectaculoase si umor din plin, care fac din film alegerea perfecta pentru vacanța de sarbatori.
Barcile, asezarile umane, pescarii, linistea, vegetatia exotica si tainele ei de patruns, au stimulat imaginatia creatoare. Astfel, Dunarea-fluviul nemuritor revine si anul acesta in atentia creatorilor de frumos, dar si a publicului, iubitor de arta, precizeaza curatorul expozitiei, Ana Amelia Dinca.
https://youtu.be/rzCVwvx4v2o Ritmuri latino pline de pasiune si o voce exotica exceptionala: Jorge Gonzalez, cantaretul care a cucerit Spania in cadrul concursului La Voz”, lanseaza impreuna cu Mirella Cesa single-ul si videoclipul Esta Noche”.
Dupa succesul colaborarii cu DJ Sava pentru piesa Sea Lo Que Sea, Carine a lansat in urma cu sapte luni Magique, prima ei piesa din cariera solo, cu un videoclip senzual, iar acum pregateste o noua piesa exotica - Don't You Let Go.
google-analytics.com