Cautare

8637 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (3.33 secunde)
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a fost cea mai mediatizata personalitate politica la televiziunile nationale din Romania, dar si la principalele radiouri, in perioada 1-29 februarie, in ceea ce priveste durata si numarul interventiilor in emisiunile de stiri, potrivit unei monitorizari a CNA.
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Telefonia mobila si internetul par sa devina o alternativa din ce in ce mai tentanta pentru mass media. Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
Codul Portocaliu si Codul Galben au fost prelungite Administratia Nationala de Meteorologie a prelungit atentionarea emisa sambata, pana luni, la ora 20:00.
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. ... Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara. Spre exemplu, compania de colectare detine autospeciale care compacteaza in cel mai scurt timp deseurile, iar pubelele revin la sol spalate si igienizate.
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
Jurnalul National radiografiaza oastea de stransura a generalului Oprea, intr-un articol intitulat "Independentii, dependenti de dosare si de slabiciuni personale", pe care il puteti citi in continuare.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
Administratia publica din statiunile turistice de interes local va fi obligata sa dubleze numarul minim al locurilor de cazare si sa amenajeze sali de fitness, locuri de promenada si spatii comerciale.
Asa s-ar putea explica faptul ca din 37 de consilieri doar patru si-au reactualizat din 2005 declaratiile de avere. ... un apartament si o masina germana. Tot cu atat se lauda si liberalul Constantin Nistor, insa la capitolul masini, alesul a bifat o Dacie 1310 cumparata in 1985.
Raiffeisen Bank a inaugurat in prima luna a anului 2007 inca 7 unitati in orasele Cluj, Botosani, Slobozia, Timisoara, Constanta, Iasi si Pucioasa. ... Aceste unitati noi sunt dedicate cu precadere persoanelor fizice si IMM-urilor, fiind deschise in locatii accesibile.
In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare, "A Noua Dimensiune", organizat in incinta Salii Dalles, la etajul I le puteti gasi pe maicutele de la Manastirea Pucioasa. Acestea au venit cu crucifixuri pictate viu colorat pe lemn si icoane superbe.
Pacat ca in aceasta gradina si-au facut loc avand binecuvantarea pastorilor tot soiul de rataciti de la calea cea dreapta. Ceea ce s-a intamplat la Tanacu este doar partea vazuta si mediatizata a unei lumi care este adesea ignorata de mass-media.
google-analytics.com