Cautare

8637 de rezultate pentru "judetul dambovita orasul pucioasa si satul mutaieni ultimele stiri" (3.29 secunde)
O duminica linistita si insorita, tensionata treptat, pe masura trecerii orelor. ... Dupa orele pranzului, primele estimari au inceput si ele sa circule printre politicieni si ziaristi. ... In scurta vreme insa, prognozele (provenite in special din zona CURS si INSOMAR) au diminuat avansul lui Nastase la 1-2 procente.
Se spune ca, dupa rastignirea lui Isus pe Cruce, indurerata, ea s-a retras in Efes, parasind locul care-i amintea de atata suferinta, pentru a-si plange durerea in singuratate, pe Muntele Bulbul (M. ... Drumul spre acest loc sfant incepe inainte de intrarea in orasul antic prin partea Teatrului Mic.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Vedetele trustului Intact alaturi de artisti, jurnalisti si oameni din media au raspuns invitatiei si au fost prezenti in platou, unde au raspuns la telefon si au preluat donatiile telespectatorilor. ... • Alina Petrescu a prezentat cazul unei batrane care a ramas, la 75 de ani, singura si fara casa.
De-a lungul vietii, poetul si ziaristul Mihai Eminescu a trecut prin fel de fel de orase din Romania.
Deputatii au aprobat ordonanta potrivit careia imobilele din Satul Francez vor trece din administrarea Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) in cea a Consiliului General al Municipiului Bucuresti (CGMB).
Satul Pierdut se va lansa la nivel mondial sambata, 18 martie 2017, iar din 31 martie a.c. ... Printre vedetele care dau voce personajelor, in versiunea dublata in limba romana, se numara Andra Maruta (alias Strumpfita) si Claudiu Bleont (in rolul Gargamel).
OZN-uri si aparitii (Autor: ... Ce altceva ar putea fi o lumina inexplicabila, sau un obiect care coboara din inaltimi si se intoarce apoi la ceruri? Si Ion Hobana evoca un astfel de caz, petrecut in iulie 1927.
Atunci liberalul a propus modificarea limitelor teritoriale ale municipiului Galati si ale comunei Smirdan. Proiectul a primit votul deputatilor si senatorilor. ... "Satul Suhurlui este separat de comuna Rediu de un deal si prezinta premisele unei dezvoltari agricole. Are si infrastructura necesara unei comune.
Delegatia Comisiei Europene (DCE) in Romania promoveaza satul romanesc incercand sa-l apropie macar la nivel de libera initiativa de cel european.
Spadasina de la CS Universitatea Craiova va fi rezerva pentru echipa Romaniei care va participa la Jocurile Olimpice de la Londra si va locui separat de colegele sale. In schimb, la individual va concura o alta craioveanca, Anca Maroiu, alaturi de Ana Maria Branza si Simona Gherman.
In logo apar cinci atleti, trei barbati si doua femei, fiecare reprezentand cate un sport: fotbal, inot, sprint, aruncarea cu sulita si scrima.Google are si o pagina speciala dedicata Jocurilor Olimpice:
Transfer aeroport pentru zborul catre Madeira si transfer pentru cazare. ... incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori.
replicaonline.ro/ Moga-Mobilul a ajuns la Independenta si Movila Verde: zeci de persoane si-au facut analizele gratuit (Autoare: Mirela Sorina PASCAL) Zeci de persoane din localitatile Independenta si Movila Verde au beneficiat, vineri, de un set de analize gratuite si controale amanuntite.
Si incerc sa-mi aduc aminte ce-am simtit in acea vreme. ... De altfel tot ce stiu despre al doilea razboi mondial cunosc din filme si din ceea ce am citit ulterior.
Si incerc sa-mi aduc aminte ce-am simtit in acea vreme. ... De altfel tot ce stiu despre al doilea razboi mondial cunosc din filme si din ceea ce am citit ulterior.
Satul Olimpic al Jocurilor de vara de la Paris a fost inaugurat in prezenta presedintelui Frantei Emmanuel Macron. ... Peste 82 de cladiri, 3.000 de apartamente si 7.200 de camere vor fi puse la dispozitia sportivilor pe durata evenimentului.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... “In 2002, la cateva luni dupa ce am venit in TVR, ma suna cineva de la stiri si-mi spune ca presedintele Emil Constantinescu ii suna si ii zapaceste de cap.
Referindu-se la audierea din comisie, Claudiu Saftoiu mentioneaza ca a spus lucruri care ulterior au fost "confirmate cu varf si indesat ca fiind adevarate si obligatoriu de aflat de multa lume interesata". "Am traversat distanta mereu lunga dintre usa si biroul impresionat al presedintelui Romaniei.
google-analytics.com