Cautare

1599 de rezultate pentru "jaf amanet arad stiri de la ora16" (6.82 secunde)
Un cutremur cu magnitudinea de peste 5 s-a produs, marti, in judetul Arad, a anuntat Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului. Seismologii au revizuit magnitudinea la 5,3, dupa ce initial fusese estimata la 5,2.
Normele Bancii Nationale a Romaniei (BNR) privind regimul institutiilor financiare nebancare (IFN) risca sa scumpeasca ratele produselor in leasing, sunt de parere reprezentantii Asociatiei Societatilor de Leasing din Romania (ASLR).
BNR spune ca tinta de inflatie de 5% plus sau minus 1% este in proportie de doar 80% tangibila. Bancile vor majora dobanzile la depozite, iar activitatea institutiilor financiare nebancare va fi tinuta strans in frau de catre banca centrala.
Conform unei statistici realizate de Banca Natonala si preluata de portalul Ghiseul Bancar, in Romania sunt inregistrate nu mai putin de 3.306 de CAR-uri, mai multe decat numarul total de unitati bancare, care abia a trecut de 3.000.
Daca vrei sa cumperi o bijuterie in Romania ai 75% sanse ca produsul achizitionat sa provina din actiuni de contrabanda. Din totalul pietei autohtone de bijuterii, 75% il reprezinta comertul la negru.
Patronatul Bijutierilor din Romania solicita autoritatilor sa elimine accizele la bijuteriile din aur, pentru eliminarea contrabandei din domeniu, fenomen care ar prejudicia bugetul de stat cu 20-30 de milioane de euro, prin neplata TVA.
Institutiile financiare nebancare vor putea acorda credite imobiliare si microcredite, vor putea finanta tranzactii comerciale si vor putea efectua operatiuni de factoring, potrivit unui proiect de lege privind organizarea si functionarea IFN adoptat de Executiv.
• Culmea ghinionului la cocalari : sa ai bilet la concertul lui Guta si sa ai lantul de aur la amanet. • Niciodata nu este omul mai aproape de perfectiune... ... - De ce?
Parchetul si Politia au spus ca nu se vor amesteca in show-ul de la Consiliul Judetean, pentru ca ar fi o imixtiune in dreptul oamenilor de a alege, incalcarea dreptului de la vota si alte bla-bla-uri.
La data de 14 septembrie 2010, ora 16.00, la sediul Sectiei 22 Politie s-a prezentat o femeie de 54 de ani din Bucuresti care a sesizat faptul ca in jurul orelor 15.35 - 15.40, in timp ce se deplasa pe strada Brasov, sector 6, in fata unui bloc, un individ necunoscut ce a venit din fata i-a smuls de la gat un lantisor din aur cu cruciulita, fugind spre strada Valea Florilor.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 4 Politie i-au identificat pe N. ANTONIO de 19 ani, A. MIHAI de 18 ani, B.
La data de 19 ianuarie 2011, in jurul orei 23.00, Sectia 11 Politie a fost sesizata de catre o femeie de 41 de ani din Bucuresti, cu privire la faptul ca in aceiasi seara fiul minor, in varsta de 13 ani, in timp ce se afla pe aleea din fata blocului de domiciliu a fost acostat de catre 2 indivizi necunoscuti, care sub amenintari verbale l-au obligat sa ii duca la domiciliu.
Diamante false, vandute la 30.000 de euro. Faptasul era sa scape de inchisoare. Un barbat a cumparat patru diamante cu suma de 30.000 de euro de la trei indivizi necunoscuti.
Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania a organizat, vineri, la Palatul Cultural din Arad, a XVI-a editie a "Zilei Intreprinzatorilor".
Fundatia Orange a desemnat castigatorii editiei 2015 a programului de finantare Lumea prin culoare si sunet, dedicat proiectelor de educatie, cultura sau sanatate realizate in beneficiul persoanelor cu deficiente de vedere si/sau de auz.
Agentia de monitorizare a presei Monitoring Mediaa realizat o analiza a prezentei in presa a femeilor implicate in politica in cursul lui 2004.
Plenul Camerelor reunite a votat ieri demiterea Consiliilor de Administratie a SRTV si SRR, considerand ca activitatea celor doua institutii publice a fost aservita fostei Puteri. In consecinta, Valentin Nicolau (TVR) si Adrian Seuleanu vor fi schimbati de la conducerea Radioului si Televiziunii publice.
Fostul director al Ziua, Sorin Rosca Stanescu, va lansa o platforma online pe care va dezvolta mai multe site-uri, printre care si unul de stiri.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
google-analytics.com