Cautare

582 de rezultate pentru "italian fashion" (3.34 secunde)
Catalin Ivan, membru al Comisiei Parlamentului European pentru cultura si educatie, a facut referire, in scrisoarea sa, la comportamentul repetat al presedintelui roman Traian Basescu, precum si la actiuni ale premierului italian Silvio Berlusconi, considerand ca aceste comportamente transmit un mesaj gresit europenilor, care vad in reprezentantii lor inclusiv modele morale.
Producatorul auto american Chrysler a cerut intrarea in faliment si a anuntat incheierea unui parteneriat cu Fiat, in urma caruia grupul italian va prelua o participatie de 20% la constructorul auto american, aceasta putand ajunge pana la 35% prin investitii, transmite Reuters.
Confeuropa Impresse joaca un rol strategic important cu privire la activitatile desfasurate de catre intreprinderile italiene in strainatate, in sprijinul "internationalizarii IMM-urilor si promovarii conceptului Fabricat in Italia, cat si a sistemului de marca italian.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Designerul italian a fost placut surprins s-o revada aseara pe Francesca Lucarelli! ... Francesca Lucarelli vorbeste limba italiana mai bine decat limba romana si asta pentru ca tatal ei este italian. ... "Imi plac hainele Roberto Cavalli, ador sa le port si mi-a facut placere revederea de aseara cu designerul italian.
In perioada 29 mai-4 iunie, Carrefour Romania gazduieste Saptamana Italiana, parte a Festivalului Italian, organizat de ICE- Agentia Italiana pentru Comert Exterior, sub patronajul Ambasadei Italiei in Romania.
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
- La 21 iunie 1633 savantul italian Galileo Galilei era gasit vinovat de catre Inchizitie ca suspect de erezie pentru apararea teoriei heliocentrice a lui Copernic, ce sustinea ca Pamantul si alte planete orbiteaza in jurul Soarelui.
Premierul italian, Giuseppe Conte, a decretat starea de urgenta la nivel regional si doliu național in Italia, dupa prabusirea autostrazii la periferia orasului Genova. ... Vom numi si un comisar pentru reconstructie in Genova”, a declarat premierul italian Giuseppe Conte.
Romanul sustine ca nu a l-a vazut pe italian intins pe sosea, insa martorii il contrazic.
Serata a purtat semnatura Made in Italy si a facut cunostinta invitatilor cu spiritul italian autentic si cu conceptul La Bella Figura. ... Invitatul serii a fost Paolo Drago - CEO Drago SpA care a impartasit cu invitatii cateva dintre secretele savoir-faire-ului italian.
Recent, brandul italian de accesorii Carpisa si-a prezentat produsele in cadrul a doua evenimente speciale: Fashion TV Summer Festival 2013 de la Mamaia si deschiderea celui de al 100-lea magazin Carpisa din afara Italiei.
in Italia - comunistii reprezentau al treilea partid al tarii, dupa Democratia Crestina si Partidul Socialist Italian). ... In mai 1947, Partidul Comunist Italian si Partidul Socialist Italian ieseau de la guvernare in Italia, iar Partidul Comunist Francez facea acelasi lucru in Franta.
Un investitor italian a dorit sa-si deschida o afacere in perimetrul fostei exploatari miniere de la Dalja, dar consilierii locali au refuzat sa ii vanda terenul de sub cladirea pe care o detine si unde intentioneaza sa-si desfasoare activitatea de productie.
Premierul Tariceanu apreciaza ca pachetul de masuri privind siguranta publica adoptat de guvernul italian vizeaza cu precadere imigrantii din tarile non-UE.
Potrivit unei declaratii a ministrului italian de Externe, Franco Frattini (foto), romanii care muncesc si respecta legile vor fi acceptati in Italia. ... Ministrul italian de externe a declarat:
Ministrul justitiei, Catalin Predoiu, a declarat ieri ca „exista o problema de implementare a legii in statul italian" si o problema de asigurare a linistii si ordinii publice in aceasta tara de catre autoritati.Precizarile ministrului vin dupa ce presa i-a cerut, in cadrul conferintei organizate la sediul Ministerului Justitiei, sa transmita un mesaj legat de incidentele recente din Italia.
De la tehnologiile aerospatiale si IT, la imbracaminte, incaltaminte, mobila si pielarie sunt sectoarele economice, in care investitorii din trei regiuni ale Italiei vor sa coopereze cu IMM-urile romanesti, in cadrul unui proiect romano-italian prezentat ieri la Bucuresti.
Parteneriat cu o firma fantoma, sub obladuirea lui Moldoveanu Surpriza a aparut in momentul in care unii reprezentanti ai statului roman au incercat sa contacteze oficialii partenerului italian, la sediul declarat al acestuia din Milano.
Intr-o comuna este suficient sa se duca vestea ca unul cumpara pentru un italian pamant, ca nevoiasii, care nu aveau bani sa-si munceasca pamantul, se si infiintau la poarta samsarului sa-i dea bucata lor de teren pe un pret mic, dar sigur care-i oferea un pic de bunastare chiar daca doar pentru cateva zile.
google-analytics.com