Cautare

582 de rezultate pentru "italian fashion" (2.57 secunde)
Raluca Zenga a facut furori recent la Bonton, in cadrul evenimentului Fashion Days by Doina Levinta, trei zile de show dedicate modei.
Un show de fashion si beauty, concerte live sustinute de Corina si trupa Amadeus, vedete pe podium, intr-un decor special, cu fulgi de nea si sculpturi in gheata.
Intr-o multitudine de modele si culori, colectiile Hispanitas sunt perfecte pentru orice femeie, atat pentru cea care cauta fashion-ul, cat si pentru cea care cauta comoditate. ... Daca esti adepta stilului smart-casual alege aceasta pereche de ghete pentru un plus de fashion si stil.
Gigi si sora sa, Bella Hadid, se aflau la iesirea de la Milan Fashion Week in momentul in care un barbat s-a apropiat de cele doua, din spate, si a ridicat-o pe Gigi in brate.
Anca Pancu Anca Popescu Ana Domina BRIA Design CORRIDA KNIT Faiblesse Ii Breaza Oana Vasiloiu Maruca Muna Radu Perfect Legs Shoes Raluca Albu Sensorium Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion
Anca Pancu Anca Popescu Ana Domina BRIA Design CORRIDA KNIT Faiblesse Ii Breaza Oana Vasiloiu Maruca Muna Radu Perfect Legs Shoes Raluca Albu Sensorium Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion
Tania Francu, care are firma Haifa Fashion, a participat recent la targul 1001 de Nopti organizat in Centrul Vechi.
Adina Halas Hugeanu (realizator de radio si prezentator tv), Adina Necula (consultant de imagine si stil), Maria Andrei (fashion/style & lifestyle director) si Monica Vlad ( Personal Branding).
Noile tendinte fashion & beauty pentru toamna-iarna 2018/2019 Descopera noile tendinte fashion & beauty pentru sezonul toamna-iarna 2018/2019. LAYERING Peste o rochie, o camasa, peste camasa, o vesta, peste vesta, o jacheta, peste jacheta, o alta jacheta, iar peste toate acestea mai poti adauga un palton.
Irina Popa, designer de tricotaje, participa in acest week-end la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Valkyrie Jewels a participat sambata la targul de Florii si Paste intitulat For the Love of Fashion, la The Vintage Pub Bucuresti, situat pe Strada Smardan nr.
Povestea evantaiul creat de noi, echipa The Wedding Company, a fost inspirata din natura, dar adaptata locului de expunere, mall-ul cu ajutorul accesoriillor fashion specifice : ... Tematica a fost wild/woodland botanical fashion.
Casual, sport, elegant, pentru 20 si 50 de ani sunt doar cateva dintre atributele tinutelor pe care brandul italian Antony Morato le pune la dispozitia publicului roman, odata cu inaugurarea primului magazin din Romania, pe Calea Victoriei 122 A, din Capitala.
De la mocheta tesuta din lana extrafina, la lampile create de un vestit designer italian, la tablourile pictoritei Elian alese special pentru magazin de catre Marian Ivan (galeriile Ivan) si pana la linguritele de argint ornate manual cu pietre, toate elementele de design interior incearca sa il introduca pe vizitator in miezul conceptului de eleganta, asa cum il vedem noi.
Ordonanta propusa de ministrul italian de Interne, Roberto Maroni, prevede inchisoarea pe viata in cazul in care fapta este finalizata cu omucidere.
Presedintele Traian Basescu a fost primit ieri la Roma de omologul sau italian Carlo Azeglio Ciampi, cu care a discutat despre procesul de integrare a Romaniei in UE si despre dezvoltarea relatiilor economice si comerciale bilaterale.
Ministrul italian de Externe, Gianfranco Fini, sustine ca Italia este de acord cu integrarea rapida a Romaniei in Uniunea Europeana. ... In acest sens, Gianfranco Fini a anuntat ca Guvernul italian a aprobat documentul, urmand ca acesta sa intre in dezbaterea Senatului si apoi a Camerei Deputatilor.
Socialistii italieni care nu au abandonat punctul de vedere al Internationalei Socialiste au fost nevoiti sa paraseasca PSI (Partidul Socialist Italian).
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a efectuat o vizita oficiala in Italia, la invitatia ministrului italian al Justitiei, Clemente Mastella. ... Cu ocazia acestei vizite oficiale, Monica Macovei a avut o intrevedere, alaturi de alti ministri ai Justitiei, si cu premierul italian, Romano Prodi.
Una din aceste lucrari, evaluata la 1,2 milioane de euro, a fost contractata cu o societate patronata de un italian.
google-analytics.com