Se pare ca un sofer roman a refuzat sa ii plateasca unui italianul oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase si a trecut cu masina peste turistul intins pe sosea.
Romanul sustine ca nu a l-a vazut pe italian intins pe sosea, insa martorii il contrazic.
Soferul roman care conducea camionul a fost arestat in Italia pentru uciderea turistului italian care s-a intins pe sosea pentru a-l impiedica sa plece fara sa ii plateasca oglinda retrovizoare pe care i-o acrosase.
Incidentul a avut loc la o benzinarie de langa Bolzano, in nordul Italiei.
Moreno Mariani, de 49 de ani, dormea in caravana sa, cand Bogdan Benjamin, de 31 de ani, sofer de camion rezident in Spania, i-a acrosat oglinda retrovizoare si i-a zgariat masina.
Romanul a oprit, dar a refuzat sa ii dea italianului asigurarea. Ulterior a plecat, dar a fost urmarit de italian. De frica sa nu treaca granita fara sa-i plateasca oglinda, italianul s-a intins pe sosea. Camionul a trecut peste Mariani, cadavrul acestuia fiind aruncat cativa metri.
"Dupa ce a fost arestat, Bogdan a declarat ca nu l-a vazut pe Mariani intins pe sosea, dar martorii sustin ca actul a fost premeditat", a declarat un ofiter de politie, citat de guardian.co.uk.
Prietena lui Mariani, care a asistat la scena, a fost internata in spital in stare de soc.