Cautare

582 de rezultate pentru "italian fashion" (2.63 secunde)
Presedintele Confindustria Romania - Luca Serena, Directorul General al Institului Italian de Comert Exterior - Mario Iaccarino, Presedintele Camerei de Comert Italiene pentru Romania - Guglielmo Frinzi, dar si ai institutiilor romanesti: ... Exotism si farmec pentru un brand suta la suta italian, dar tot mai apropiat de panorama internationala.
Actrita si-a facut aparitia la Opera Nationala din Cluj intr-o rochie neagra, cu trena, creatia designerului italian Carlo Pignatelli! ... Spectacolul italian organizat in cadrul acestui eveniment a fost unul deosebit!
Styling-ul manechinelor a fost realizat de Iulia Albu, aceasta reinterpretand tinutele purtate de cele 6 fashion icon-uri prezentate, styling realizat cu ajutorul brandurilor de lux regasite pe The Grand Avenue si nu numai.
Editia a XXXVII-a a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX va avea loc, pentru prima data, in paralel, cu o noua manifestare expozitionala, Best Romanian Fashion Brands, organizata de Asociatia de Moda si Design din Romania, in colaborare cu ROMEXPO SA si CCINA Constanta, la solicitarea unora din cele mai importante branduri romanesti.
In cadrul unei conferinte de presa, Liliana Turoiu Udrea, presedintele Asociatiei de Moda si Design din Romania a declarat ca editia de anul acesta, respectiv a VI-a a "Best Fashion Brands" editie organizata in cadrul Targului TINIMTEX este cea mai reusita, datorita culorilor si formelor indraznete ale tesaturilor cat si participarea unor branduri cu renume in fashion.
ZorileStore.ro (fashion) Reduceri la toate articolele de pe site de pana la 60%. ... AMA Fashion Magazinul de haine AMA Fashion va ofer reduceri intre 20 si 50% incepand cu miezul noptii.
Acestea sunt obisnuite inca de mici cu camerele si reflectoarele, au defilat pe scena celui mai important festival de moda din Romania - Bucharest Fashion Week, iar alaturi de tatal lor, antreprenorul si wedding planner-ul Nicusor Stan, participa la evenimente culturale importante.
Colectia Campionii', semnata de Adela Diaconu, a adunat la un loc nume consacrate ale sportului romanesc, in cadrul festivalului Bucharest Fashion Week.
Prima tema abordata de Dana Savuica in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
Prima tema abordata de vedeta in cadrul conferintei, va fi "Descopera cu Dana Savuica secrete de fashion & beauty" si se ve raspunde la intrebarea momentului:
fashion and beauty. ... Aceasta a fost lansata la Londra, fiind primul proiect romanesc, inspirat din filonul traditional, care a cucerit trei premii Special Mention la International Fashion Show 2015, desfasurat in cadrul London Fashion Week.
Vedete, fashion editori, jurnalisti din presa glossy si mondena, stilisti, fashion & beauty bloggers, iubitori ai modei si ai calatoriilor cu stil s-au adunat recent la Palatul Cesianu Racovita, la Galeria de arta Artmark, pasind, pentru cateva ore, catre o destinatie exotica:
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1. ... Haifa Fashion by Tanya Oriental Design Fashion Intrare gratuita
Inas detine un brand care doreste sa promoveze stilul oriental si care se numeste Ina Oriental Fashion. ... Ce inseamna Abaya sau rochie orientala Inas Oriental Fashion este un brand care doreste sa promveze stilul oriental.
Am decis sa lansez brandul Maressia, deoarece am fost puternic atrasa intotdeauna de simbolurile care provin din traditional, dar si de fashion.
Cristina Cojucar) In premiera pentru un magazin din Bucuresti, pe 24 mai 2018, a avut loc un eveniment monden cu tematica Gucci Day in cadrul caruia s-a prezentat colectia completa de ochelari Gucci de soare si vedere, in prezenta invitatilor speciali Dana Savuica, Oana Cuzino si Simona Patruleasa precum si a mai multor bloggeri si editori de reviste fashion din Bucuresti.
Temutul fashion editor are un zambet de zece carate si dintii "ascutiti" corespunzator. ... Nu as fi ales niciodata un stomatolog care lucreaza Â'doarÂ' cu vedete, ci am optat pentru un specialist in adevaratul sens al cuvantului", a marturisit fashion editorul.
Livia Gheorghe a absolvit doua facultati si un master si a urmat o scoala de business in moda Artcademy Fashion Business School in Paris si apoi cursuri la Business Image & Etiquette in Monreal, Canada. ... - Ce incaltaminte gasesc femeile pasionate de fashion la Etajul Designerilor Romani?
Rusia apreciaza prietenia premierului italian Silvio Berlusconi, dar Moscova nu are nevoie de "avocat" in relatiile sale cu Occidentul, a declarat presedintele rus Dmitri Medvedev (foto), intr-un interviu acordat presei italiene. ... "Avem legaturi speciale cu seful Guvernului italian si discutam adesea probleme internationale (.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a primit vizita lui Franco Frattini, ministrul italian de Externe.
google-analytics.com