Cautare

1406 de rezultate pentru "italian de comert" (3.22 secunde)
Femeia impuscata mortal la sfarsitul anului trecut la Vanju Mare de catre sotul italian putea fi salvata. Stia ca va fi ucisa de barbat. De-asta a si cerut ordin de protectie, iar judecatorii au emis un astfel de act pentru o durata de sase luni.
"Sa impartaseasca doar preotii vaccinati", propune un episcop italian. Vaccinarea este un act de iubire, spune episcopul Antonio Napolioni. Acum un an, Papa Francisc a deschis campania de vaccinare la Vatican.
Am uitat de Basescu, singurul presedinte care avea nevoie de translator pentru limba franceza, incat l-a lasat masca pe bietul Chirac, venit sa se rasfete acustic intr-o tara gazda a Sommetului...
Alte comentarii sunt, in acest caz, de prisos. ... Avem un minister al Afacerilor Externe care da tonul in astfel de situatii. Mai exact, acest minister care ar trebui sa se ingrijeasca de imaginea tarii noastre in lume, de noi, uita sa ia atitudine in asemenea situatii.
Putin a lipsit ca Ziua Internationala a Mediului sa ne prinda cu cateva mii de tone de deseuri din sudul Italiei in locuri descoperite din Romania. Am scapat pentru moment, dupa negocierile purtate de ministrul Attila Korodi, aflat la primul test de la investitura.
Oficial, an Italia traiesc de pe azi pe maine antre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati an corturi si baraci la marginea marilor orase.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
Imaginea patata a romanilor peste granitele tarii ne-a adus destule deservicii de-a lungul timpului, suntem cunoscuti in anumite cercuri mai ceva ca un cal breaz.
Oficial, in Italia traiesc de pe azi pe maine intre 140.000 si 160.000 de mii de rromi, si neoficial peste 300.000, cazati in corturi si baraci la marginea marilor orase.
Un italian care castiga salariul minim din aceasta tara isi permite un credit imobiliar de 50 de mii de euro, in timp ce un roman nu are nicio sansa. ... In schimb, pentru un italian este de noua ori mai mica.
Frumoasa romanca Mihaela Serban a facut o sedinta foto superba, la mare pentru o marca italiana de costume de baie, iar onorariul il va da copiilor cu probleme.
Cel mai complet ghid al pietrelor pretioase, fine si de podoaba, cu prezentari generale si aplicatii profesionale, cu peste 1.250 de ilustratii, tabele, macro si microfotografii, "Gemologie practica - identificarea pietrelor pretioase", a fost lansat recent la Muzeul National de Geologie.
Un barbat a deschis focul, duminica, intr-o cafenea din sudul capitalei Italiene, unde avea loc o sedinta a locatarilor unui bloc si a ucis trei persoane printre care si prietena premierului italian, scriu jurnalistii de la The guardian.
Un italian a mers la cumparaturi intr-un magazin din Romania si s-a filmat in timp ce comenta preturile
Un senator Italian a tinut un discurs in Parlament scris de catre ChatGPT. Marco Lombardo:"Cati din noi putem face diferenta intre un text scris de om sau de A.I.?" Desi impresionat de A.I., Lombardo crede ca trebuie gasit echilibrul legislatie-inovatie.
Surse din conducerea PD au declarat pentru Mediafax ca cele patru partide ale coalitiei de guvernamant pregatesc o restructurare de substanta a Executivului, care va fi anuntata dupa ce PNL, PD, PC si UDMR vor finaliza negocierile in privinta posturilor pe care le pierd sau le castiga in administratia centrala.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei. De loc, tata era din Godinesti, mama din Rosia de Jiu.
In Portul Turistic Tomis a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a 12-a editii a Targului de ambarcatiuni de agrement, accesorii si articole de camping si sport-turism TOMIS YACHT 2006, eveniment organizat de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta.
Producatorii agricoli din judetul Constanta ar putea aborda sistemul italian de cooperative.
Cele mai cunoscute somitati internationale din domeniul medicinei dentare vor fi prezente la Constanta, in perioada 20-31 mai a.c., cu prilejul organizarii celui de-al VI-lea Congres International de Sanatate Orodentara si Management in Euroregiunea Marii Negre si al celei de a VI-a editii a Targului Denta&Pharma, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Cornel Amariei, decanul Facultatii de Medicina Dentara din cadrul Universitatii Ovidius Constanta.
google-analytics.com