Cautare

10727 de rezultate pentru "irina voda bucuresti" (6.29 secunde)
"Incepand din 2010, pe sectorul legume-fructe, sprijinul de la Uniunea Europeana va veni numai prin forme asociative, iar de la bugetul de stat mai mult ca sigur nu va mai fi acordat ajutor financiar", a declarat Irina Creanga, consilier la Directia Generala Afaceri Europene si Relatii Internationale din cadrul Ministerului Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale (MAPDR), la un seminar organizat zilele acestea la Craiova.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Baschetbalistele de la SCM-U Craiova au fost invinse, in deplasare, de formatia CSM Sportul Studentesc Bucuresti, scor 102-95 (23-23, 24-29, 26-22, 29-21) in etapa a 17-a din Divizia A.
Irina-Camelia Begu a coborat si ea in clasamentul WTA, pe locul 131 dupa ce incheiase sezonul precedent pe locul 52.
Hellen Concept Store, situat pe Strada George Enescu nr.8 A, in Bucuresti, a adus recent un nou brand, hand made, Irka Shoes, al carei director este Irina Calancea (irkashoes.ro).
Karmen - Minte-ma (Videoclip Oficial) https://www.youtube.com/watch?v=xD96cYLjEjI Piesa a fost compusa de Irina Rimes, Achi si Vlad Lucan si produsa de Vlad Lucan. Irina Rimes este cunoscuta pentru piesele compuse pentru INNA Cum ar fi?
Din juriu au facut parte Irina Margareta Nistor - doamna de aur a filmului, Vasile Calofir, actorul cu o poveste spumoasa de viata si fostul jurnalist care a ales calea regiei, Catalin Apostol.
Proiectul initiat de Irina Calota FineArt aduce la un loc 19 obiecte de arta ale tinerilor artisti sculptori din Bucuresti, Iasi, Chisinau si Tirana (Albania), pentru a-i aduce un tribut artistului geniu al secolului XX, Constantin Brancusi. ... Opening speech by Irina Calota - initiatoarea proiectului 20.30-20.40:
Biolog Maria Martac 16:00 â€" 16:30 Irina Angela Radu SESIUNEA 3 Rolul medicului de familie in depistarea precoce a diagnosticului de tulburare din spectrul autist (TSA) Autor si speaker:
Pentru ca numai prin capsorul unei fete batrane care n-a cunoscut barbatul poate trece fantezia de a pune pe Cristina Popa sa declare ca a luat bani din firma si i-a dat lui Adrian Nastase, pentru ca Irina Jianu a amenintat-o ca "o s-o dea la presa".
PSD si PD-L inca nu au liste clare, social-democratii declarand ca nu este nici o graba, ba chiar si-au aratat o eventuala disponibilitate de a primi si candidati de la Bucuresti, in timp ce pedelistii sunt putin in incurcatura atat din cauza numarului mare de doritori, dar si din cauza framantarilor interne.
Primarul Craiovei a anuntat vineri ca ar putea fi susținut inclusiv de PDL pentru un nou mandat, ca si candidat din partea Miscarii Populare Intors de la Bucuresti, de la o reuniune regionala a UNPR ce a avut loc joi, Antonie Solomon a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa, ca este foarte posibil sa candideze pentru un nou mandat la Primaria Craiova din partea Miscarii Populare, alianta in curs de formare care va cuprinde PDL, UNPR, PNTCD si PER.
"Aceasta hotarare este insotita de un studiu de fundamentare a necesitatii instalarii perdelei forestiere de protectie, elaborat de Institutul de Cercetari Silvice Bucuresti. ... Nicolae Balcescu 197,81 de hectare, Topraisar 177,19, Negru Voda 168,46 si Comana 159,46 de hectare.
In vederea desfasurarii evenimentului , intre orele 9.00 si 15.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va reorganiza traseele liniilor de autobuze din zona Pasajului Basarab. ... Stirbei Voda, Calea Plevnei, cu intoarcere prin str. ... Stirbei Voda, bd.
Stirbei Voda. ... Magheru pentru persoanele care doresc sa ajunga din Nordul Capitalei la iesirea din Bucuresti spre Giurgiu.
Avand in vedere finalizarea lucrarilor din prima etapa de constructie a Diametralei Buzesti - Berzei - Uranus, incepand cu data de 13.01.2014, ora 05.00, Regia Autonoma de Transport Bucuresti va relua circulatia pe liniile din zona, astfel: ... Stirbei Voda, apoi pe traseul actual. ... Stirbei Voda, Bd.
Prin aceasta propunere, premierul a procedat exact ca in vremea vestitelor razboaie cu turcii, cand, in miezul luptei, aripa boierilor dezerta la inamic, lasandu-l pe voda cu ochii in soare.
Incepand cu ora 14.00, filtre formate din cate patru echipaje de politisti de la Rutiera au putut fi intalnite pe bulevardele Stirbei Voda, Nicolae Titulescu si strazile Calea Bucuresti, Caracal si A.I.
Marinela de 37 de ani din Bucuresti, care circula din sens opus. ... MARCEL de 40 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Mazda, pe Calea Victoriei dinspre Calea Grivitei catre str. Stirbei Voda.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierul romanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea, Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestora fiind foste publicatii comuniste, devenite acum "libere".
google-analytics.com