Cautare

10728 de rezultate pentru "irina voda bucuresti" (4.97 secunde)
Irina Oproiu, medic obstetrica-ginecologie in cadrul Gynera Fertility Center.
In exclusivitate, Irina Lepa ne-a marturisit ce riscuri si-au asumat ea si sotul ei, dar si care este punctul forte al casniciei lor.
se reunesc, din nou, pe scena, dar totul a luat o intorsatura neasteptata cand Irina a facut o serie de declaratii.
Criticul de film, Irina Margareta Nistor le da peste nas celor care consuma in mod excesiv un anumit tip de muzica de petrecere.
Irina Lepa ne-a primit la ea acasa si ne-a oferit un interviu despre casnicia cu sotul, pe care o tine departe de lumina reflectoarelor!
Irina Nicolae de la ASIA face dezvaluiri despre casnicia cu sotul. Cei doi s-au cunoscut prima data in anul 2004, iar din 2005 au ramas impreuna.
Alegatorii din Mircea Voda, plimbati cu autobuzul scolar In jurul orelor pranzului, ieri, mai multi alegatori au sesizat faptul ca in Mircea Voda o masina de transport scolar ridica oamenii din fata carciumilor si din alte zone ale localitatii pentru a-i transporta la votare.
Alte localitati mari in care s-a ajuns la turul 2 sunt Negru Voda (PD-L-istul Petre Urziceanu se bate cu pesedistul Ion Nicolin), Techirghiol (unde democrat-liberalul Florea Constandin se dueleaza cu liberalul Adrian Stan), Castelu (un alt caz de neimaginat, primarul Nicolae Anghel, care spera la 70-80%, ajungand sa lupte in turul 2 cu pesedista Paraschiva Mocanasu), Deleni (PD-L-istul Dan Anica vs.
Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. Schitu Magureanu, incepand 01.04.2011 ora 23:00 pana in data de 03.04.2011 ora 24:00.
- Femei tinere, studente, fete care se duc la Filarmonica, cu violoncele in spate, ca o armata de teroriste, imi descrie una din privelistile de pe Cuza-Voda. ... era undeva, la intersectia dintre Vasile Alecsandri si Cuza Voda.
Stirbei Voda, incepand cu data de 11.04.2013, liniile de autobuze 126, 168, 226 si 368 revin pe traseele de baza. ... Stirbei Voda, urmand apoi traseele initiale.
Pledoariile insistente ale presedintelui Nicusor Constantinescu si ale vicelui Petre Stanca, dublate de interventia primarului din Negru Voda, unul dintre beneficiarii hotararii, i-a bagat insa in sedinta, la propriu, pe reprezentantii Aliantei.
Vineri, 22 septembrie, Organizatia de Femei a PNL Constanta a organizat o actiune dedicata tinerilor cu handicap neuro si locomotor din centrele de la Lazu si Negru Voda.
6 ianuarie a.c.,), pe traseul Agigea- Negru Voda se lucreaza intens pentru a se largi drumul".
6 ianuarie a.c.,), pe traseul Agigea- Negru Voda se lucreaza intens pentru a se largi drumul".
Astfel, orasul Negru Voda va mai fi inca un mandat in grija lui Ion Nicolin (PSD) care a obtinut 1.691 de voturi, in vreme ce contra-candidatul sau, Petre Urziceanu (PDL) a obtinut 1.113 voturi.
Secretarul de stat in cadrul Ministerului Agriculturii, Gheorghe Albu, a optat pentru colegiul cu numarul 3, care cuprinde orasul Cernavoda, Oltina, Rasova, Aliman, Ostrov, Lipnita, Baneasa, Ion Corvin, Adamclisi, Deleni, Dobromir, Mircea Voda, Cobadin, Independenta, Ciocarlia.
In 20 de ani, fratii Iancu ar putea deveni nesimtit de bogati Afacerea cu argila caolinoasa a SC Miniera Medgidia se deruleaza in perimetrele Cuza Voda, Tibrinu si Defcea (din Mircea Voda), iar calcarul se exploateaza in cariera de la Celea Lac- Harsova.
La sfarsitul saptamanii trecute, 35 de rate au murit dupa ce au fost lasate pe un teren din localitatea Cuza Voda, pe care se afla porumb tratat cu furadan.
Nici in Cuza Voda lucrurile nu stau mai bine. ... "Acum nu ne mai ramane de facut decat sa stam cu ochii pe cer si sa ne rugam sa ploua", a mai afirmat primarul localitatii Cuza Voda.
google-analytics.com