Cautare

10728 de rezultate pentru "irina voda bucuresti" (7.80 secunde)
La Balcic mergeau foarte des nu numai membrii familiei regale ci si foarte multi romani si straini (elocvent in acest sens este faptul ca linia aeriana Bucuresti-Constanta-Balcic, deschisa la 25 iulie 1931 de avioanele JUNKERS, era cea mai circulata dintre liniile aeriene interne), iar ruta cea mai scurta catre aceasta perla a litoralului Marii Negre era prin Calarasi.
Autostrada Bucuresti - Ploiesti, inaugurata de biciclisti Autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi inaugurata de biciclisti, pe 30 iunie, cu o zi ib365.realitatea.net:
Organizat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Teatrul Ion Creanga, Festivalul propune o selectie variata de evenimente: ... Caragiale din Bucuresti;
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei. ... Irina Alexandra Banea pentru Incendii”, Teatrul Bulandra si premiul pentru intreaga activitate:
La data de 29 august 2010, un barbat de 20 de ani din Bucuresti, angajat al unei societati comerciale, a reclamat faptul ca, in jurul orei 03.15, a primit o comanda telefonica pentru o adresa din str.
Lucian de 45 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism marca VW pe Calea Victoriei, dinspre str. ... Stirbei Voda. ... Marinela de 41 de ani, din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea străzii la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Conform datelor, in perioada 22 - 24 decembrie 1989, la Bucuresti au aparut mai multe ziare, dintre care Adevarul, Curierulromanesc, Flacara, Libertatea (Interesul public), Renasterea,Romania libera si Tineretul liber, marea majoritate a acestorafiind foste publicatii comuniste, devenite acum libere. ... Adevarul a fostlansat la Bucuresti la 25 decembrie 1989.
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
Irina Munteanu) Frumusetea poate fi uneori o absenta. ... Nu e un gen de spatiu urban spectaculos, insa are valoare de raritate, pentru ca in Bucuresti nu avem foarte multe astfel de scurtaturi intre doua trasee de circulatie. ... In principiu, eu nu sufar in Bucuresti din cauza diferentelor de inaltime.
A absolvit Scoala Medie de Arhitectura in anul 1952, cu diploma de Conductor Arhitect, iar apoi si Institutul de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti in 1956, la clasa profesoarei Aura Buzescu, unde a fost coleg si bun prieten cu actorul Amza Pellea.
Primaria Municipiului Bucuresti, prin CreArt - Centrul de creatie, arta si traditie al municipiului Bucuresti, organizeaza in Parcul Cismigiu, pana pe 21 aprilie, cea de-a cincea editie a evenimentului cultural "Traditii si flori de sarbatori", in care sunt incluse si concerte dedicate sarbatorii Floriilor.
Primaria Capitalei, prin creart - Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti, in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, organizeaza cea de-a treia editie a Targului Bucurestilor, in perioada 10 -14 octombrie 2018, in Parcul Izvor.
Politia se pregateste sa decline propunerea primariei, nedorind ca tramvaiul sa treaca printr-un sens giratoriu pe Calea Bucuresti, la Universitate Soarta celor trei sensuri giratorii noi pe care Primaria Craiova le-ar dori in municipiu se decide in sedinta Comisiei de Sistematizare Rutiera de saptamana aceasta.
Primaria a retras insa, ieri, actiunea in justitie deschisa la Tribunalul Bucuresti. ... Proiectul Dambovita Center (Casa Radio) este situat pe terenul de 9 hectare din zona Eroilor, marginit de strazile Stirbei Voda, Calea Plevnei, Noica si Splaiul Independentei.
Bucharest RUNNING CLUB informeaza ca in intervalul 13-14 mai 2017 va organiza cea de-a Sasea editie a OMV Petrom Semimaratonul Bucuresti, cu punctul central in Piata Constitutiei. ... - Piata Victoriei, strada Buzesti, str Berzei, Stirbei Voda; ... Waze este aplicatie gratuita si partener al Semimaratonului Bucuresti.
Mai mult, grupurile de copii Fabrica de Folclor, Bravissimo, Alina Sorescu si Piticii lu' Soreasca, Allegretto, trupele de dans TheMob, KidsSquad si muzicienii stradali care vor performa la diverse instrumente, se arata intr-un comunicat al Primariei Municipiului Bucuresti. ... Muzeul Municipiului Bucuresti si Muzeul National George Enescu se alatura evenimentului.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
google-analytics.com