Roxana Iordache publica pe blog articolul ANTONESCU CHEAMA POPORUL LA APARAREA TARII. SI NE SPALA ONOAREA NATIONALA, APARAND REGELE SI PATRIA, pe care il puteti citi in continuare.
Da, el este Crin Antonescu, reprezentantul meu. Omul pe care l-am votat si pentru care am sa ies in strada, pentru ca azi a lansat chemarea la aparare nationala impotriva regimului "apatrid moral" - ghilimelele sunt doar semnul ca l-am citat. Liderul PNL si copresedintele USL a facut, azi, cea mai buna miscare posibila, anume, a iesit singur la o conferinta de presa si a spus lucrurilor pe nume, dar nu doar ca sa ne auzim vorbind, ci - esential - cu valoare de actiune. Exact ce ne trebuie.
A zis asa, ca Romania nu e mosia lui Basescu si nici rezervatia sectei lui fanatice. Romania nu e tara lui - cum singur psihopatul de la Cotroceni a recunoscut -, ci e tara noastra, pentru care trebuie sa luptam ca sa o aparam de regimul smintit si tradator de tara. Crin Antonescu s-a adresat direct romanilor si ne-a chemat sa ignoram tentatiile efemere ale verii si sa iesim ca sa ne aparam tara, in fata tentativei lui Basescu de a o vinde Ungariei, in complicitate cu Viktor Orban.
Corneliu Coposu - cel mai seniorial aliat al UDMR de dupa decembrie 1989 - scria in tinerete articolul "Ungaria ne cere pamantul". Se rasuceste in mormant cu toti stramosii lui, cand vede ce serpi a incalzit la san, postdecembrist. Jagardelele de la UDMR. M-as bucura sa fie desfiintati. Si stiti de ce? Pentru ca au dovedit ca sunt jigodii - imi pare rau pentru leutul Frunda. Adica, tupeul nesimtit al lui Kelemen Hunor, conform caruia trebuie sa mentina coalitia pentru "interesul national" mi-a fost un vomitiv nemeritat. UDMR a devenit o adunatura de jeguri egoiste.
Am anticipat si v-am prevenit ca asa se va intampla. Ca Basescu le va da ungurilor tot ce vor, in schimbul mentinerii la putere. Si totodata, va trada UDMR, intentionand sa decimeze Uniunea in favoarea miscarii extremiste alimentate de smintitii lui Orban Viktor, cum ar fi de-alde Csibi Barna. Basescu joaca la doua capete, ca de obicei, pentru ca nu-si urmareste decat interesul personal. Cat e de bolnav clinic se vede din faptul ca se identifica atat cu Hitler, cat si cu maresalul Antonescu. Diferenta e cea dintre un part si un maresal. In rest, cu Hitler nu-i de mirare ca se compara, amandoi sfertodocti frustrati. Si antisemiti. In sfarsit, psihopatul si-a urcat in cap comunitatea evreiasca si faptul ca a mituit FMI nu-i va mai fi de ajutor, fiindca evreii nu admit apologia aliantei cu Germania nazista.
Crin a punctat letal: doar Hitler l-a mai acuzat de tradare pe Regele Mihai. Si Antonescu al nostru a avut inteligenta si decenta sa nu-si atace omonimul istoric. Fara indoiala, un patriot. Si un martir. Si pe care il contrapun Regelui Mihai doart jigodiile infecte. Vorba domnului Florin Constantiniu, istoric sincer: "Un Maresal mort, pus contra unui Rege viu".
Crin a mai anuntat ca i-a adresat Majestatii Sale o scrisoare in care ii cere iertare pentru nesimtirea lui Basescu. Multumesc, Crin! E o consolare pentru Casa Regala - mult prea inalta ca sa se coboare la nivelul psihopatului cu o replica. Principesa mostenitoare Margareta a declarat ca nu comenteaza. O atitudine perfecta.
Iar domnul Mark Gitenstein e obligat sa raspunda la interpelarea liderului opozitiei romane. Din toate punctele de vedere, nu doar al sangelui de evreu si un pic de roman. Obligatia e mai ales din pricina pozitiei diplomatice. Sau poate nu stie cine e Regele Mihai? Il framanta, in schimb, grija cu ilicitul? Al cui? Cel mai lamentabil ambasador al SUA la Bucuresti ever. Sincer, nu ma astept la nimic altceva decat la felatie continuata din partea lui. E zero fata de de-alde Michael Guest. Ca sa nu mai vorbesc de Funderburk.
Deci, Crin, continua! Asta este.