Cautare

645 de rezultate pentru "ionut" (7.16 secunde)
De aici interesul pentru deficitul bugetar, iar nivelul de 0,7% din PIB este cel de care se apropie ambele parti", a declarat ministrul finantelor publice, Ionut Popescu.
Ministrul Finantelor Publice, Ionut Popescu, a dat ieri ca nesigura majorarea TVA de la 1 ianuarie 2006. ... Ionut Popescu nu cunoaste cifra exacta a celor care trebuie dati afara in acest an.
Sigur ca noi vom primi mult mai multti bani de la UE, dar noi vom avea nevoie de bani si pentru a cofinanta, pentru ca acei bani vin, dar e nevoie si de cofinantare din partea noastra si pentru atitea altele - pentru proiecte de infrastructura, pentru a aloca bani mai multi educatiei, sanatatii - si pozitia este foarte corecta ", a afirmat Ionut Popescu.
Boc si Nicolaescu sunt impotriva majorarii TVA, in timp ce Basescu, Tariceanu si Ionut Popescu sunt pentru.
Potrivit lui Ionut Popescu, ministrul Finantelor Publice, este vorba de autoturismele cu o capacitate mai mare de 2.000 de centrimetri cubi si de imobilele cu suprafete de peste 100 de metri patrati.
Reamintim ca saptamana trecuta, ministrul Finantelor, Ionut Popescu, a fost singurul membru al Executivului care s-a opus emiterii actului normativ, pe motiv ca „acest act normativ reprezinta o subventionare indirecta a uzinei Tractorul”.
Analistul economic Ionut Popescu considera ca actiunile vor fi oprite de la tranzactionare pana se vor lamuri lucrurile.
"Vom avea, la finalul proiectului, in septembrie 2007, doua "produse" definitive", afirma consilierul local Ionut Vaida, reprezentant al Primariei Mangalia in cadrul protocolului de colaborare. ... "Este vorba despre institutii publice precum DADL-ul sau Prefectura, dar si hotelieri si operatori de plaje", ne-a declarat Ionut Vaida.
"Datorita faptului ca anul acesta sunt presiuni inflationiste ridicate, BNR va mentine in prima jumatate a anului dobanda de politica monetara la nivelul curent de 8,75%, si abia in a doua jumatate a lui 2007 va incepe sa o scada", considera Ionut Dumitru, manager departament Cercetare Trezorerie, Raiffeisen Bank.
La discutiile de la Mangalia participa reprezentanti ai primariei din localitate, condusi de directorul Serviciului Public Social, Ionut Vaida, ai Directiei Apele Romane "Dobrogea Litoral", ai Prefecturii Constanta, Garzii de Mediu, Autoritatii de Sanatate Publica, ANT, precum si de la Institutul National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" Constanta.
In plus, o parte din banci se gandesc, probabil, ca poate ar fi mai bine sa astepte sa vada cu ce produse noi vine competitia", a declarat Ionut Patrahau, director general adjunct in cadrul Bancii Transilvania.
Managerul Departamentului de Analiza al Raiffeisen Bank, Ionut Dumitru, crede ca "va fi foarte greu ca BNR sa reduca inflatia medie anuala sub 3% (criteriul de la Maastricht referitor la inflatie a fost de 2,9% in 2006)".
15.000 de lei  Potrivit lui Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj, cercetarile sunt coordonate de un procuror din cadrul Directiei pentru Investigarea Crimei Organizate si Terorism: ... Se pot ridica numai de la banca respectiva", a declarat Ionut Daniel Tica.
15.000 de lei  Potrivit lui Ionut Daniel Tica, purtatorul de cuvânt al IPJ Gorj, cercetarile sunt coordonate de un procuror din cadrul Directiei pentru Investigarea Crimei Organizate si Terorism: ... Se pot ridica numai de la banca respectiva", a declarat Ionut Daniel Tica.
În acest context, avem de ales între taxe mai mari, inflatie mare si depreciere de curs“, a spus economistul-sef al Raiffeisen Bank România, Ionut Dumitru, la o dezbatere organizata de Asociatia Analistilor Financiar-Bancari (AAFBR).
Anul trecut, guvernul a majorat salariile si pensiile, fara a sti ce urmeaza, iar acum a ajuns in situatia in care nu are bani sa le plateasca", a declarat Ionut Dumitru, economistul-sef al Raiffeisen Bank.In plus, Dumitru a mai spus ca, deocamdata, "vom primi o avertizare verbala, in urma careia trebuie sa luam masuri corective, sa reducem drastic deficitul, iar daca nu vom reusi acest lucru, se va trece la sanctiuni financiare:
Ferma piscicola, care detinea 2.300 de hectare de luciu de apa, a fost adjudecata in 2003, actiunile societatii fiind cumparate de Maria (Lili) Schutz si de partenerul sau de afaceri, Ion Dascalu, prin copiii acestora, Ionut Dascalu si Oana Schutz.
Ionut Lupescu si primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu au mers vineri sa verifice stadiul lucrarilor la Noul Stadion National. ... La baia de multime de duminica, primarul l-a invitat si pe directorului general a Federatiei Romane de Fotbal, Ionut Lupescu.
Adrian Manolache, Sebastian-Ionut Cazacu si Corneliu-Vasile Popa lanseaza casa de avocatura Cazacu Manolache Popa. ... Sebastian-Ionut Cazacu are o experienta vasta in industria auto, industria miniera, achizitii publice, industria grea si mediu.
Meritul acelei clipe traite de cei doi apartine realizatoarei Elize Stan si lui Ionut Dolanescu, fiul celor doi cantareti de muzica populara. ... Reusita este in totalitate a doamnei Elize Stan si a lui Ionut Dolanescu.
google-analytics.com