Cautare

114 de rezultate pentru "iob fundeni" (7.28 secunde)
Ciora Cosmin, medic gastroenteolog la Spitalul Clinic Fundeni, principalele cauze ale cirozei hepatice sunt: - abuzul de alcool (responsabil in 50 pana la 70% din cazuri);
In aceasta dimineata, doi pacienti si o asistenta medicala au fost confirmati cu COVID-19, la Spitalul Fundeni. Lista cu cadrele medicale infectate, impartita pe judete:
Fundeni. Cand a ajuns la intersectia cu Str. Maior Bacila Vasile, a surprins si accidentat grav pe G. TANASE de 77 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii de la dreapta la stanga privind directia de deplasare a autoturismului la culoarea rosie a semaforului electric pietonal.
Fundeni catre str. Sportului. Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 312 A, a fost tamponat in spate de o autoutilitara marca Ford Tranzit al carei conducator auto a parasit locul producerii accidentului fara incuviintarea organelor de politie.
Fundeni catre str. Doamna Ghica. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 26, a surprins si accidentat grav un barbat ramas neidentificat, care s-a angajat in traversarea sos.
Primul transplant facut in Romania cu organe recoltate de la un pacienti din Bulgaria a fost efectuat aseara la Spitalul Fundeni.
Anchetatorii au deschis dosar penal dupa ce o autospeciala de Jandarmerie a cazut intr-un sant sapat pe marginea drumului, in zona Fundeni din Bucuresti.
Apar noi informatii legate de starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel. Potrivit surselor noastre, maestrul este internat la terapie intensiva pe sectia de urologie a Institutului Fundeni din Capitala.
Un barbat s-a internat la Spitalul Fundeni pentru o operatie la intestinul subtire, insa, dupa efectuarea electrocardiogramei, medicii au constatat ca acesta suferise un infarct de care nu era inca constient.
Fundeni, sector 2, intrucat la fata locului se afla o persoana de sex feminin, victima a unei infractiuni.
Fundeni. Cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr. 501, nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers si a intrat in coliziune cu o Ambulanta, condusa de V.
La data de 31 decembrie 2010, ora 22.35, lucratori din cadrul Sectiei 9 Politie l-au depistat pe Soseaua Fundeni, sector 2, pe O.
Fundeni, str. Ferdinand si str. Campul Mosilor, pe linia verificarii respectarii in ceea ce priveste organizarea si exploatarea jocurilor de noroc, privind marcile si indicatiile geografice, precum si drepturile de autor si drepturile conexe.
La inceputul anului 2011, Serviciul Investigatii Criminale - Politia Sectorului 3 a fost contactat de politisti din cadrul Postului de politie Fundeni Frunzanesti, judetul Calarasi, care au comunicat faptul că
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
google-analytics.com