Cautare

4525 de rezultate pentru "informatii nr de telefon" (5.11 secunde)
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI, condusa de deputatul PSD, ar putea supraveghea si controla inca doua servicii de informatii pe langa cel condus de Radu Timofte: Serviciul de Protectie si Paza (SPP) si Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS).
Conduita, avansarea si promovarea comisarului sef Parasca Teofil Ofiterul de politie Teofil Parasca a activat in cadrul Serviciului de Paza si Ordine Publica din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Arad pana in data de 1 aprilie 2011, cand a fost promovat de ministrul Administratiei si Internelor, Traian Igas, in baza unui examen nelegal, organizat discret si formal, la care a fost candidat unic, loctiitor al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Satu Mare.
Pentru a se asigura ca nu este inconjurat de oameni corupti si cu interese oculte, premierul Calin Popescu Tariceanu a solicitat de urgenta SRI si SIE sa-i trimita informatiile legate de influenta unor grupuri de interese asupra oamenilor din structurile Guvernului.
- De ce sa dai Like? De cateva luni am dat startul blogului cu stiri culturalo-culinare si m-am tot jucat si cu uneltele Facebook.
In decembrie 2012 a avut loc, langa splendidele cascade Iguassu, din Brazilia, cel de al IV-lea Forum International OZN, sub coordonarea lui Ademar Jose Gevaerd, principala personalitate a ufologiei braziliene, editor al revistei Brazilian UFO Magazine. Cu aceasta ocazie s-a lansat asa-numita "Scrisoare de la Cascadele Iguassu".
Farcas) Mentionam in episoadele anterioare ca pe 20 iunie 2013 s-a anuntat terminarea operatiei de desecretizare si punere la dispozitia publicului a tuturor documentelor OZN aflate in posesia Ministerului britanic al Apararii, operatie care a tinut cinci ani si a implicat in total 209 fisiere, cu aproximativ 52.000 de pagini.
El arata ca ideea existentei unui asemenea grup a aparut la inceputul anilor 1980, atunci cand investigatorul Bill Moore a publicat cartea de mare succes The Roswell Incident care se considera ca a fost precursorul obsesiei moderne privind accidentul de la Roswell.
FARCAS) Asa cum anuntau agentiile de stiri, la mijlocul lunii ianuarie 2017, Agentia Centrala de Informatii din SUA (CIA) a publicat online aproximativ 930.000 de fisiere declasificate, continand aproximativ 13 milioane de pagini de documente declasificate.
Unul dintre aceste dosare, apartinand Royal Air Force (RAF), include prezentarea detaliata a unui incident petrecut pe 19 octombrie 1982, cand un avion de spionaj american USAF RC-135 Rivet, care monitoriza activitatea militara sovietica, a fost deranjat de un obiect mare deasupra Mediteranei de Est.
Farcas) (continuare) Joe McMoneagle Unul dintre cei ce au contribuit la explorarea presupuselor baze extraterestre despre care vorbea Pat Price a fost si Joseph McMoneagle (n.1946), numit clarvazatorul nr.1 al unitatii de spionaj militar prin vedere la distanta, unitate avand sediul la Fort Meade, Maryland.
FARCAS) Dupa inchiderea proiectului Blue Book, in 1969, departamentului apararii al SUA a afirmat, ori de cate ori era solicitat, ca nu este interesat, in niciun fel, de fenomenul OZN.
FARCAS) In decembrie 2017, a devenit publica existenta unui proiect, cu acronimul AAWSAP, prin care Agentia de Informatii a Armatei Americane dorea sa afle ce sunt OZN-urile si cum ar putea fi reproduse performantele lor, in scop militar.
Consilierul prezidential Adriana Saftoiu a depus in cursul zilei de ieri la Parchetul instantei supreme o plangere penala impotriva ministrului Apararii, Teodor Atanasiu. Motivul acestei decizii il constituie faptul ca Teodor Atanasiu a acuzat-o pe Adriana Saftoiu ca ar fi manipulat presa prin informatii furnizate jurnalistilor neoficial.
Grupul parlamentarilor liberali, printre care si senatorul Puiu Hasotti si deputatii George Dragomir si Andrian Mihei, ca si coinitiatori si semnatari ai pachetului de legi, anunta ca vor depune astazi, 12 februarie a.c., in Camera Deputatilor, un pachet de legi propriu, privind siguranta nationala.
Senatorii Comisiei de aparare au adoptat ieri Legea privind statutul ofiterilor de informatii, stabilind ca Serviciile secrete se vor demilitariza, iar ofiterii nu vor mai avea grade militare, ci vor fi functionari publici. "Am finalizat Legea privind statutul ofiterilor de informatii.
Ultima sedinta a Consiliului Judetean (CJ) Gorj s-a transformat intr-un veritabil scandal, in care colegii de alianta social-democratul Ion Calinoiu si democrat-liberalul Ionel Mantog si-au aruncat unul altuia cuvinte "grele".
Capitala Angliei va gazdui astazi ceremonia de deschidere a celui mai mare eveniment sportiv al anului. Tara noastra este prezenta in competitie cu 103 sportivi, iar Nadia Comaneci spera sa ne clasam in primele zece natiuni la numarul de medalii.
GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice: ... Acum, ca si in anii 50-60, expertii prevad disparitia presei tiparite in favoarea presei digitale ajutata de internet.
Grupul Editorial RAO a lansat la Targul international de carte Bookfest 2013 volumul "Ars Analytica", avandu-i coordonatori pe George Cristian Maior si Ionel Nitu.
FARCAS) (Continuare) Schimb de informatii Si cu ocazia asa-numitei "Nopti Oficiale OZN din Brazilia", un caz spectaculos din mai 1986, a existat un schimb de informatii, de data aceasta intre Cridovni si Fortele Aeriene Braziliene. ... Ocazional exista si schimburi de informatii cu organisme similare din alte tari.
google-analytics.com