Cautare

3531 de rezultate pentru "informatii abonati" (5.13 secunde)
Despre ceilalti sase nu sunt informatii certe, o parte ar fi la Terapie intensiva, altii ar fi decedati, lipsesc informatiile certe.
Parlamentarii cu certificate de securitate intampina "reticenta, lipsa de incredere si de transparenta" din partea unor institutii de securitate cand solicita, in baza legii, informatii clasificate, se arata intr-un raport elaborat de Fundatia Eurisc si Comisia de aparare a Camerei Deputatilor.
Senatorul PSD George Maior a declarat ca Biroul Permanent National al partidului va discuta varianta social-democrata a legilor sigurantei nationale, care prevede, printre altele, existenta unei singure comisii parlamentare de control pentru toate Serviciile de informatii.
Medicina militara, am lucrat la Spitalul Militar, am ajuns pana la functia de sef laborator, moment in care am fost selectionat si ulterior incadrat la Directia de Informatii a Armatei, respectiv Serviciul de Spionaj Militar.
Dar poate ca in privinta organizatiilor locale a fost de vina propagarea cu intaziere a anumitor informatii sau faptul ca democratii nu au vrut sa cada in vreo capcana.
Cu ocazia aceleiasi intalniri cu presa, Mircea Banias a facut referire la anumite informatii aparute in presa, potrivit carora s-ar fi intalnit, in urma cu o saptamana, la hotel Marriott, cu afaceristul Costel Chicheanu, cu Gigi Becali, cu fostul sef al FPS Constanta, Ovidiu Furnica si cu Tanase Barde.
• 6 nov 2008 - Directorul Serviciului de Informatii si Securitate din Republica Moldova, Artur Resetnicov, face o vizita oficiala la Bucuresti, la invitatia directorului SRI, George Cristian Maior, discutiile axandu-se pe dimensiunea strategica a procesului de transformare a serviciilor de informatii.
Suntem autoritate nationala pentru introducerea sistemului integrat de informatii.
Diplomatul roman a fost arestat la Moscova in timp ce incerca sa obtina de la un cetatean rus informatii clasificate de natura militara Serviciile secrete ruse, FSB, au arestat un diplomat roman acuzat de spionaj, relateaza AFP.
Nu se multumea doar sa primeasca informatii care rezultau din ascultarile cu mandat care se faceau, dar influenta chiar numiri de sefi la nivel judetean, la nivel de sectii, in SRI.
Cea de ofiter sub acoperire al Serviciului de Informatii Externe, Directia "C" Contraspionaj Extern. ... Aceea de ofiter acoperit al Serviciului de Informatii Externe. ... Cristian Diaconescu, low-profile in PSD Este greu de spus cu ce se ocupa in Serviciul de Informatii Externe Cristian Diaconescu.
- aparusera informatii contradictorii, care au indicat ca nu exista o cale de comunicare concreta intre IPJ Constanta si IGP.
In primul rand, sa va spun cat de important este ca si specialistii Ministerului Apararii Nationale, alaturi de cei ai Serviciului Roman de Informatii, ai Serviciului de Informatii Externe, ai celorlalte servicii de specialitate, sa participe in ceea ce este un alt domeniu in care Romania devine un lider regional, si anume CyberSecurity.
Asa cum noi prin declaratiile de avere, prin tot ce facem noi, suntem in acvariu, se stie tot ce facem noi inclusiv ce venituri avem, cred ca e bine sa se stie despre oricine primeste salariu din bani publici, ca aceste informatii sa fie stiute, a mentionat Dragnea.
- Am vazut si declaratiile legate de marile informatii primite de la SRI de ministrul de Interne, informatii care la ora 8:00 cand au venit erau publice si nu ajutau cu absolut nimic - Ii trimise pe SMS cuiva de la MAI, nu directorul SRI in mod institutional si operativ catre ministrul de Interne.
Conditii minime La Directia Agricola Dolj, de la inceputul anului, s-au prezentat foarte multi potentiali fermieri care au cerut informatii despre fondurile europene destinate agriculturii. ... "In ultimele doua luni, cele mai multe solicitari de informatii au venit din partea persoanelor care doresc sa achizitioneze masini si utilaje agricole.
Presedintele PD, Emil Boc, considera ca viitoarea Comunitate Nationala de Informatii (CNI) ar trebui coordonata de Institutia Prezidentiala si plasata sub controlul Parlamentului. ... Ar fi o imbinare foarte buna a controlului civil, a societatii civile asupra serviciilor de informatii.
Basescu i-a conferit acesta distinctie in semn de apreciere pentru contributia adusa la sustinerea intereselor Romaniei in cadrul comunitatii de informatii a NATO, pentru conlucrarea fructuoasa cu organele de specialitate romanesti in vederea culegerii de informatii din zonele de dislocare a trupelor romanesti din Afganistan si Irak.
SRI iar trage cu ochiul si timpanul unde nu-i fierbe legea Grav mai este si ca noua runda a duelului dintre cei doi a surprins inca o data SRI-ul cu regulamentul in vine, nu de alta dar intreaga afacere duhneste a urmarire informativa a premierului si a informatii oferite preferential de catre principalul nostru serviciu de informatii.
afisarea de informatii cu forma de text, imagini si sunete, posta electronica e-mail, transferul de fisiere de date si informatii FTP, chat, aplicatii video si video on demand, servicii telefonie si telefonie cu imagine prin Internet de tip VoIP, posturi de radio si televiziune prin Internet, e-commerce, sondari de opinie, raspandirea stirilor prin metode RSS, toate genurile de grafica si muzica, lucrul pe un calculator de la distanta prin Internet, grupuri de discutii pe diverse teme, sisteme de jocuri interactive, distributie de software s.a.
google-analytics.com