Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (4.28 secunde)
Juramantul de credinta al lui Marius Tuca in fata oamenilor care cred in el:
"La slujba, preotul doar a stropit-o cu apa pe cap si nu a scufundat-o in cristelnita asa cum se obisnuieste in unele locuri. ... In prima faza parintii au crezut ca s-a inecat si au mers de urgenta la spitalul din Dej.
Tragedie in familia cantaretului irlandez Bob Geldof. Fiica sa, Peaches, in varsta de 25 de ani, a fost gasita moarta in locuinta ei din Kent, in sudul Angliei. ... Mama a doi copii, Peaches Geldof era cunoscuta in Marea Britanie ca realizator TV, model si DJ.
Infuzie de celule stem pentru refacerea neuronilor unor copii cu paralizie cerebrala Primul studiu consacrat terapiei cu celule stem prelevate din cordonul ombilical sau sangele din placentă, folosite in cazul a trei copii veniti pe lume cu paralizie cerebrala, se deruleaza la Spitalul Clinic de Psihiatrie "Al.
Deficienta de iod este o problema de sanatate serioasa care poate pune in pericol viata. ... Astfel, deficienta de iod duce la marirea tiroidei, in termeni populari gusa si hipotiroidie. ... •acumularea de kilograme in plus; ... •complicatii in timpul sarcinii.
Fundatia Kogaion 115 organizeaza Targ de Buna Vestire" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman, in perioada 20 â€" 22 martie 2015.
Michi, cum il alinta mama lui, a stat peste 40 de minute sub apa si a supravietuit, totusi, gratie interventiei extraordinare a medicilor.Era cald, vineri, 24 aprilie si ceasul arata precis 16 :53, cand Michael, in varsta de 14 ani, impreuna cu cinci prieteni, au plonjat de pe un pod de piatra in raul Naviglio din Cuggino, un mic sat la 50 de kilometri de Milano, potrivit The Local.
Luna de miere a cuplului Jennifer Aniston si Justin Theroux s-a transformat intr-o tragedie, dupa ce una dintre invitatele alese pe spranceana pentru a-i insoti in Bora Bora, a incetat din viata, chiar in timpul acestei vacante.
O fetita a fost salvata de salvamarii de pe plaja din Eforie dupa ce s-a aventurat cu salteaua in apa, desi in cursul zilei a fost arborat steagul rosu.
[email protected] (15 -21 aprilie) - Cu cei 4 militari implicati in explozia unei bombe-capcana in Afganistan cifra sacrificiilor armatei romane se ridica la peste 200 de raniti si 20 de morti, de la debutul implicarii noastre.
E din ce in ce mai evident faptul cã prãpastia dintre Romania ºi Uniunea Europeanã se adanceºte. Dacã am face abstracþie de declaraþiile optimiste ale guvernanþilor lucrurile stau doar ceva mai bine decat stãteau in perioada guvernãrii pesediste.
E din ce in ce mai evident faptul ca prapastia dintre Romania si Uniunea Europeana se adanceste. Daca am face abstractie de declaratiile optimiste ale guvernantilor lucrurile stau doar ceva mai bine decat stateau in perioada guvernarii pesediste.
E din ce in ce mai evident faptul ca prapastia dintre Romania si Uniunea Europeana se adanceste. Daca am face abstractie de declaratiile optimiste ale guvernantilor lucrurile stau doar ceva mai bine decat stateau in perioada guvernarii pesediste.
Duminica dimineata, cind racoarea inca ne mai rasfata, am purces la o plimbare in parc.
Duminica dimineata, cind racoarea inca ne mai rasfata, am purces la o plimbare in parc.
Oricat de multe s-ar spune despre nenorocirile care au înecat anul acesta Romania, s-ar spune prea puţine. Oricat de puţin s-ar spune despre puhoaiele care nu ne-au mai dat pace, s-ar spune prea multe. ... în nouă
Induiosatoare si in acelasi timp ingrijoratoare ignoranta taranilor romani in privinta integrarii in Uniunea Europeana. ... Romania este o tara eminamente rurala, regimurile si voturile social-democrate venind, in proportie de 90%, de la tarani.
In interviul de la Paris, acordat, cum a tinut sa precizeze, doar "ziaristului Emil Hurezeanu", (si nu postului TV reprezentat de acesta, post al carui patron nu se bucura de aceeasi ingaduinta prezidentiala), Traian Basescu s-a aratat natiunii intr-o ipostaza semnificativ modificata.
Batranelul se agita iritat, privind cu insistenta cand "Pobeda" veche de la mana, cand spre ghiseul taiat in usa de placaj, plina de anunturi avertizatoare, din incinta Sectiei de politie 12, biroul evidenta populatiei. O multime pestrita transpira abundent in camaruta de cativa metri patrati.
Criza politico-institutionala din Romania, care dureaza de trei luni, pare, pentru prima data, sa genereze si masuri necesare economiei, precum aerul pentru un inecat a carui resuscitare se incearca.
google-analytics.com