Cautare

201 de rezultate pentru "inecat in prut" (3.52 secunde)
Ministrul IMM-urilor, Constantin Nita, a declarat, marti, ca eventuala mutare a unor afaceri din Romania in Republica Moldova nu va afecta economia nationala, ci, dimpotriva, va aduce mai multa valuta in tara.
Viorel Dolha (Continuare) Revenirea la limba moldoveneasca s-a facut cu pusca In 1937 insa, intelectualitatea din RASSM a fost acuzata ca a facut jocul dusmanului de clasa (63) si a fost exterminata in mod barbar.
Presedintele moldovean, Vladimir Voronin, a acuzat Romania, intr-un interviu acordat unui portal in limba rusa, de amestec in afacerile interne ale Republicii Moldova, iar ambasadorul roman la Chisinau a fost convocat la MAE moldovean, dupa un interviu acordat de Ion Caramitru presei moldovene.
O delegatie oficiala romana alcatuita din reprezentanti ai Consiliilor Judetene din Vaslui si Iasi nu a fost lasata sa intre ieri in Republica Moldova, fiind oprita in vama moldoveneasca Leuseni.
Liderul PNL Varujan Vosganian (foto) a declarat aseara ca presedintele Traian Basescu nu trebuia sa aiba "o atitudine de aroganta" fata de romanii de peste Prut, care de multe ori au fost tratati ca niste rude mai mici.
"Violentele nu au servit nici manifestantilor, nici opozitiei politice, ele au servit exclusiv celor care de fapt le-au provocat si le-au facut posibile, adica a celor care detin acum puterea", a declarat ieri presedintele Traian Basescu (foto), in fata Parlamentului.
De asemenea, mai multi membri ai "Noua Dreapta", aflati in multime, au scandat "Basarabia este Romania", "Jos hotarul de la Prut", "Basarabia pamant romanesc". ... Cu putin timp inainte ceremoniei, cateva zeci de persoane adunate in zona au scandat "Basarabia este Romania!", "Jos hotarul de la Prut!".
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Importanta semnarii Acordului de Asociere si a celui de Liber Schimb intre Republica Moldova si Uniunea Europeana" pe care o puteti citi in continuare.
Senatoarea Gabriela Firea a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Sa ajutam Republica Moldova sa nu repete greselile noastre!", pe care o puteti citi in continuare.
O delegatie de inspectori de munca galateni, in frunte cu inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, a participat in perioada 11- 14 octombrie, la Chisinau, la un schimb de experienta cu colegii lor de peste Prut.
O delegatie de inspectori de munca galateni, in frunte cu inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, a participat in perioada 11- 14 octombrie, la Chisinau, la un schimb de experienta cu colegii lor de peste Prut.
Societatea galateana cere peste 300.000 de lei de la SC Brates Prut SA Frumusita in contul unor lucrari de reparatii la sistemul de irigatii, dar si pentru intretinerea unor drumuri si cai de acces.
27 martie 1918 - Unirea romanilor de pe cele doua maluri ale Prutului.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. ... In ceea ce priveste infrastructura, inca mai avem multe de facut. In fiecare zi descoperim ca unele proiecte nu au fost realizate asa cum trebuie sau ca exista deficiente in relatia stat â€" constructor.
Igor Dodon castiga turul doi si devine noul presedinte al Republicii Moldova Alegerile din Romania de peste Prut (Republica Moldova) s-au incheiat cu victoria clara a pro-rusului Igor Dodon.
Viata politica ramane in continuare interesanta, ba chiar palpitanta, in stanga Prutului, chiar daca nu s-a produs o “revolutie portocalie“, cum prevedeau/sperau unii, chiar daca alegerile au fost castigate de candidatii din echipa lui Vladimir Voronin, care are mai toate sansele sa-si reinnoiasca mandatul prezidential.
Invingatori in lupta cu marele nimic, autoritatile locale si judetene pot scoate acum nasul in public intru preamarire electorala si lauri de plastic pe frunte. ... Au raspuns atunci cu capetele in jos ca sunt depasiti de situatie si ca mare lucru nu mai au de facut.
908/18 august 1948, cel ce declarase ziua de 23 august zi nationala, oricarui roman ar trebui sa-i tresalte inima mai vartos in pieptu-i de arama, in prima zi a lui decembrie, devenita Ziua Nationala a Romaniei.
Presedintii Traian Basescu si Vladimir Voronin s-au intalnit in acest an de trei ori. Cifra-re-cord in cronologia anuala a intalnirilor la varf dintre cele doua state.
Din Podul de Flori, care a unit odata, fara a mai lua in seama barierele artificial create, pe cei de o parte si alta a Prutului, nu s-a mai ales decit praful.
google-analytics.com