Cautare

5747 de rezultate pentru "impuscaturi langa penitenciarul timisoara" (6.04 secunde)
Cristian Cioacase afla in arest preventiv din 5 decembrie 2012 si este incarcerat la Penitenciarul Colibasi din 30 ianuarie. ... In octombrie 2007, intr-o rapa langa Rasnov au fost gasite uniforma de politist a lui Cioaca, alte obiecte ale acestuia si ale Elodiei.
Ilascu si romanii de langa el sunt eroi ai timpului nostru, dar parca nu prea ne pasa. ... La 29 iulie 1999, din Penitenciarul 2 celula 6 din Tiraspol, Ivantoc scria:
De multe ori, acestia provin din randul pensionarilor, care pe langa faptul ca nu prea au somn noaptea, nu au prea multe alte lucruri de facut acasa.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Referitoare la articolul intitulat "Cristian Tabara, cercetat de procurori pentru viol", aparut sub semnatura doamnei Raluca Dan, in cotidianul Evenimentul Zilei, astazi, 27 iulie 2010, Biroul de Informare Publica si Relatii cu Presa din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie in scopul unei corecte si complete informari a opiniei publice face urmatoarele precizari :
Miron Cozma, a fost eliberat ieri la ora 16.30 din Penitenciarul Rahova. Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Deputatul PPRM Nati Meir, in calitate de membru al Comisiei pentru Drepturile Omului, Culte si Problemele Minoritatilor, il viziteaza astazi in Penitenciarul Rahova pe fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma.
Judecatoria Sectorului 5 a acceptat ieri propunerea de eliberare conditionata a lui Miron Cozma facuta, luata saptamana trecuta, de Comisia Speciala de la Penitenciarul Rahova.
Penitenciarul reprezinta o forma comprimata de viata, cu o constrangere enorma: lipsa de libertate. • Am vrut sa vad ce se intampla afara.
In documentul citat s-a stabilit ca “ritmul reformei sistemului penitenciar s-a incetinit pana la stagnare“ si ca Penitenciarul Jilava este “problema capitala a sistemului penitenciar din Romania“.
Acesta este recidivist si a petrecut peste 15 ani la inchisoare pentru infractiuni violente, talharie, viol si furt. El fusese eliberat in urma cu cateva luni din Penitenciarul Barcea Marea din Hunedoara.
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit:
Ancheta in cazul celor patru a fost declansata in urma unui denunt formulat din Penitenciarul Colibasi de catre Cristian Nitu, un traficant de droguri.
Presedintele Traian Basescu a semnat luni decretele de gratiere a doua batrane, mama si fiica, in varsta de 86 si respectiv 66 de ani, inchise la Penitenciarul din Vaslui pentru o luna de detentie, deoarece nu au platit amenda penala la care fusesera condamnate.
"Consideratia pe care i-o port sotiei domnului Toader, singurul avocat care a acceptat sa ma apere in 1989, cit am fost inchis in penitenciarul Galati si ulterior achitat, ma impiedica sa ripostez.
Barbatul care este detinut la penitenciarul Rahova si a fost condamnat pentru inselaciune, este martorul sub acoperire care depune marturie in procesul Omar si beneficiaza de o protectie sporita in sala de judecata.
Mircia Gutau si Nicolae Dicu au fost scosi ieri din Penitenciarul de Maxima Siguranta Colibasi si adusi din nou la Tribunalul Valcea, urmand sa fie transferati la puscaria din Aiud, imediat ce dosarul va ajunge la Curtea de Apel din Alba.
Penitenciarul Pelendava Craiova are un nou director. Conform prevederilor odinului ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti, nr.
Oana Mizil, care a purtat haine de detinut de la Penitenciarul Jilana, i-a raspuns ca isi doreste doar ca seful statului sa fie "un bun roman".
Alegatorii aflati la inchisoare voteaza numai daca au domiciliul in comuna, orasul, municipiul in care se afla penitenciarul in care sunt detinute.
google-analytics.com