Cautare

1167 de rezultate pentru "iasi" (2.95 secunde)
Prefectul de Iasi, Radu Prisacaru, doreste amplasarea unei baze NATO pe malul Siretului, in comuna Mogosesti. El a anuntat ca a avut discutii in acest sens cu reprezentanti ai Ministerului Apararii Nationale.
Cum nu ia de la Iasi, nu ia nici de la Constanta.
Liberalii l-au acuzat miercuri pe Ioan Oltean (foto), presedintele de sedinta la dezbaterea pe buget, ca a falsificat votul la un amendament al PNL referitor la modernizarea aeroportului Iasi.
Gradina, (judetul Constanta), Florica (Buzau), Pietrari (Dambovita), Rau Alb (Dambovita), Rascaeti (Dambovita), Raciu (Dambovita), Persinari (Dambovita), Ciohorani (Iasi) si Soparlita (Olt).
Si liberalii si social-democratii din judetele unde nu s-au incheiat sondajele - Iasi, Braila, Dolj, Bistrita-Nasaud, Teleorman, Dambovita afirma ca se inscriu in media nationala a USL. "Putem sa depasim acest usor acest scor", au declarat pentru gandul lideri din organizatiile Dolj si Iasi ale Uniunii.
Aflat in vizita la colegii de partid din Iasi, el a declarat ca ambitia sa este sa faca din PSD “un partid credibil, o alternativa la actuala guvernare“.
Conform unei estimari interne a PNL, filialele judetene din Iasi, Prahova, Constanta si Timis isi propun sa obtina cu aceasta ocazie cel mai mare numar de voturi dintre organizatiile partidului.
Fostul deputat social-democrat de Iasi Traian Dobre a declarat ieri ca s-a intors, dupa 15 ani, la filiala PNL. ... Cu toate acestea, deputatul a recunoscut ca va candida pentru una dintre functiile din comitetul executiv al filialei judetene liberale din Iasi.
Sambata, in fata sediului PD din Iasi a avut loc actiunea intitulata sugestiv “Bate cu pumnul in masa Puterii!“.
In mai 2003, LNM Holdings NV a preluat de la stat pachetul majoritar de actiuni al societatii Tepro Iasi (actualul Mittal Steel Iasi), pentru 15,6 milioane de dolari.
De asemenea, in acelasi scop, unul dintre corturi va fi plimbat prin mai multe comune din judet“, a declarat prim-vicepresedintele PC Iasi, Nicolae Lupascu.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Lucian Flaiser, este ingrijorat de viitoarea forma a Legii nr.
Anuntul a fost facut joi seara la Iasi, in timpul unei receptii prilejuite de lansarea ultimei sale carti, un volum de proza scurta intitulat „Izgoniti din Rai“.
Si asta pentru ca, dupa cum ne-a declarat Cristian Moldovanu, purtator de cuvant al CJC, la ultimul termen de judecata de pe 12 septembrie a.c., inregistrat la Tribunalul Iasi, judecatorul a aprobat „exceptia de neconstitutionalitate” invocata de reprezentantii CJC, iar procesul a fost mutat la Curtea Constitutionala.
Liderii PSD Mircea Geoana, Adrian Nastase si Mihai Tanasescu au anuntat la Iasi ca nu exista disensiuni in partid, ca nu se va convoca un congres extraordinar pana in 2007 si ca Iliescu ramane un respectabil fondator de partid.
Saptamana viitoare, Rapidul si Iasi-ul au sanse mari sa revina in prima liga. Mitica vrea sa faca un campionat cu 20 de echipe.
In schimb, premierul Calin Popescu-Tariceanu si o parte dintre ministrii liberali vor incinge la 24 ianuarie Hora Unirii la Iasi. ... La Iasi, in prezenta premierului Tariceanu, manifestarile vor cuprinde un ceremonial religios, unul militar, luari de cuvant, depuneri de coroane la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii.
"Modelul cel mai raspandit in Europa nu este cel al unor republici semiprezidentiale, ci al unora de tip parlamentar", a afirmat primul- ministru Calin Popescu-Tariceanu la Iasi dupa reuniunea Delegatiei Permanente a PNL.
Liderii organizatiilor PSD din cele opt judete ale Moldovei s-au intalnit ieri, la Iasi, cu presedintele social-democrat Mircea Geoana, vicepresedintele Valer Dornenau, secretarul general al PSD Miron Mitrea, Victor Ponta, Viorel Hrebenciuc si Dan Ioan Popescu pentru a discuta situatia creata in partid in ultima perioada.
Senatorul PSD a spus ca si-a reluat "atat activitatea din cadrul Senatului, precum si functia de lider al filialei PSD Iasi", pe care i-a cedat-o temporar primarului Gheorghe Nichita.
google-analytics.com